Dieta hipocalorica (3)
Raspunsuri - Pagina 10

diadaniela spune:
A, inseamna ca mai am de suferit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

gabibarta spune:
Gabici, vad ca te tii serios de treaba!
Eu tot f. putin mananc, si maine merg si la inot dimineata.
Nu stiu daca mai intru in weekend, va doresc timp frumos si spor la slabit!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

gabibarta spune:
Ce mai faceti, fetelor? Peste 6 zile dam iar raportul, dar pana atunci nimic???
pozici poze noi

silvana75 spune:
Pe unde sunteti? Cand am revenit eu in forta, ati disparut voi!
Eu de ieri sunt tare cuminte si ma tin serios de treaba.
Ieri toata ziua am mancat dimineata un iaurt si o chifla cu multicereale iar la ora 18 carne de pui mai mult fiarta decat fripta cu salata de salata.
Azi de dimineata am mancat tot un iaurt si o chifla multicereale, iar la ora 18 cand ajung acasa inca nu stiu.
Spor la slabit!
Silvana si soricelu' Paul

crisia spune:
Ce faceti, fetelor? Va pierdusem, nu mai gaseam subectu'
Eu de ieri m-am apucat serios de treaba, ca nu mai merge asa. Am corupt si o colega si ne calculam exact caloriile, sa ne incadram in 1200/zi. Si fara abateri, sper. Si cu mai mult mers pe jos, poate si un pic de aerobic pe acasa, daca mai am energie pana seara.
Pupici si o zi buna.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole

briza_marii spune:
Eu nu am fost cuminte deloc! in weekend am fost undeva la munte, pe langa Brasov. Cine are cunostinte/rude pe acolo stie la ce ma refer. oamenii aia gatesc f gras, dimineata se manaca sunca cu ceai si diverse lucruri totoal nedietetice! Am incercat eu sa ma fofilez, dar nu mi-a mers ca a noastra gazda se supara f rau dc nu mancai ce iti dadea
si se vaita apoi o zi intrega ca ce se facea ea cu noi. So, nu a fost vina mea ca am incalcat grosolan regimul, dar...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

gabibarta spune:
Crisia, Silvana, felicitari!
Briza marii, incearca sa te gandesti la rochia de mireasa, si poate iti trece cheful de mancare:)
Eu n-am fost ieri prea cuminte, nici alaltaieri, trebuia sa-mi vina rushii si nu mi-am putut stapani pofta de cioco, azi insa m-am aliniat din nou, n-am mancat decat Fitness pana acum. Nici nu stiu daca mai apuc azi sa mananc ceva, am sedinta cu parintii de la 17, iar pana atunci lucrez si o iau pe Lili de la gradi...
pozici poze noi

gabi_j spune:
era sa nu gasesc subiectul. am disperat un moment, pt ca am crezut ca a fost inchis din motiv de ... participare slaba... :)
eu, cumintica, nu am pus gura pe dulce de vineri incoace, cand am mancat un tort(uletz)de inghetata de una singura... dupa aia m-am pus io pe abdomene sambata, si pe plimbari lungi si rapide (power walking - cum se cheama), pt ca ma mustra constiinta de mama focului. de atunci traiesc pe gratare, orez expandat si branzica.
va pup, si mai raportati si voi!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

diadaniela spune:
Feteleeee,eu credeam ca nu mai vreti sa scrieti la subiectul asta. Bine ca m-am inselat.
Eu sunt tare pe pozitii.M-am apucat de Tae bo si sunt lesinata.Vai de capul meu!De mancat,am mancat astazi fructe,piept de pui cu legume si un sandvis micut.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

gabibarta spune:
bravo fetelor! Ieri dupa masa am mai mancat un sandvis cu piept de pui, insa painea era alba, ca n-am avut graham in casa:(
Aseara nu m-am putut abtine si am gustat cartofii pai, dar in rest am fost cumintica. Aseara am mai facut cateva ex. de abdomen, dimineata zilnic pedalez in continuare... Ceea ce m-a facut fericita, am gasit o pereche de blugi uitati de mult, i-am purtat cu vreo 10-11 ani in urma, si mi-s buni din nou!!!
pozici poze noi