Bebelusi de iulie-august 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! ANAIS ALEXIA (nadine2004)! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Fetelor, degeaba m-am suparat pe politist! El nu era de vina, ci BOUL de la asigurare, scuzati nervii, care nu stia ca mai nou nu se mai completeaza procese verbale... Asa ca dupa o noua tura pe la politie, acu l-am trimis pe tata sa schimbe luneta, sa am si eu masina... Bine, zilele astea o aveam si pe a sotului, ca doar sta acas de Paste, dar dupa... daca n-am masina am impresia ca daca am vreo urgenta nu ma descurc...

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Joker,felicitari pt examen,vacanta placuta!
Acusor,vai ce obrajori dulci are flacaul tau!
Fetele,cam slaba miscarea,semn ca e frumos afara si ca suntem si ocupate cu pregatirile.Abia astept sa papam bunatati!
Acum plec,mai am de facut cumparaturi,pupici!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai apuc sa trec pe aici, ca ma apuc de drob, pasca, alte alea... asa ca va urez de pe acum:

Paste Fericit! alaturi de cei dragi voua, sanatate puiutilor mici, voua putere sa tot alergati dupa ei in perioada urmatoare, ca prind o viteza dupa ce incep sa mearga...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

va doresc un Paste Fericit! alaturi de cei dragi! sfintele sarbatori sa va duca lumina, fericire si pace in sufelete!

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ce emotionant...PRIMUL PASTE al puiutilor. Deabia astept sa povestim dupa.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetelor, chiar toate sunteti la Prohod?
Gata mancarea? Maine ce mai faceti?

Ella? Simona? Diana? Anis?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Va doresc un Paste fericit!!! Fie ca lumina din noaptea Invierii Domnului sa va aduca lumina in casa voastra!

Pupici

Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fete!

Am reusit si eu sa-mi termin treaba, maine fac o ciorbita si niste salate, restul e gata. Am facut un drob delicios de pui..., casa miroase a curatenie si a cozonaci . Asteptam Sfanta Sarbatoare a Pastilor cu drag .

Voi pe unde sunteti?

Noi la Prohod nu am fost, pt. ca Iulia doarme de la 8, asta e ora ei.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bineinteles ca am vopsit si oua rosii.
Am uitat sa va spun ca am decorat camera Iuliei, e tare draguta, o sa fac poze.

Andatudor, eu fac branza din lapte praf cu calciu lactic, la 200 ml lapte facut pun o pastila pisata de calciu, atunci cand a dat in clocot. Se separa imediat. Daca nu merge cu o pastila, pune doua, sigur iese.
Daca faci cu zeama de lamaie, pune mai multa, asa mi-a iesit si mie prima oara, cum zici tu, ca un gris. Am mai pus zeama si s-a separat imediat.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput