Bebelusi de iulie-august 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele am fost si noi la biserica si era la lume...noroc cu o doamna care ne-a dat voie sa mergem in fata.Zana mea deja se plictisise si tragea de flori,tragea femeile din fata noastra de par...
Cat priveste mancarea,sunt gata si la noi ouale,drobul si cozonacii.Maine e randul ciorbitei,al fripturii si daca va mai exista chef si timp poate si o prajitura.
A...si trebuie sa fac si pasca,voi incerca reteta Ellei.
Pupici si spor la treaba,

nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Merge mai greu acest capitol,nu vrea sa se lase depasita rotunda cifra 100.
Sa dea Dumnezeu sa ne fie copilasii sanatosi,sa creasca mari si frumusei,iar noi mamicile sa umplem cat mai multe capitole!

nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005 )

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara fetelor! Sper sa nu va suparati pt mine, voi incerca sa rasp repede din urma, sper sa nu sar pe nimeni dar daca citesc chiar tot.... ma straduiesc oricum! Va spun la sf si despre noi!

Nadine- abia acum citesc mes tau, ma bucur ca a adormit repede si nu m-ai injurat! Pupici!

Anda- multumesc mult! E mai bine Mario, mai are bubite care il mai ustura dar mai putine, sper sa treaca. Mi-a zis ca e pos sa fie iritatie de pampers si am trecut pe Libero, sper sa fie mai bine! De vomitat nu mai vomita dar tot se oracaie cand vede mancarea numai! Apoi papa bine. Dna dr zice ca sunt fite si ma rog sa ie asa, sa nu aiba Doamne fereste cine stie ce! Multumim mult!

Giana- multumim mjlt! Felicitari pt dimensiuni si pupici lui Dani! Iar cu iubirea pt tati, e normal! Si Mario face la fel, eu cred ca este din cauza faptului ca ii vad mai putin! Ca si Mario fuge la el dar dupa 5 min tipa ca vrea la mine!

Briana- pai stau sa va citesc pt ca voi si copilul meu (tb sa recunosc ca el are cel mai mare merit, sper sa nu va suparati) ma mentineti pe linia de plutire!!!!!! Nu stiu cum s-a rez totul, voi citi pana la final sa nu mai fac vreo gafa, dar sper ca Ana sa fie mult mai bine si sa nu fi ajuns la cutit! Pupici! Si sa stii ca nu esti paranoica, este normal sa te sperii pt ca esti mama si iti iubesti puiul! Daca ai stii cate ganduri mi-am facut si eu zilele astea cu Mario! Sa dea Dumnezeu sa le fie bine tuturor copilasilor, sa nu mai sufere nici unul!!!!!

Diana- mi-am vazut nora frumosa, grasunica s razareata! Tare frumoasa e, sa va traiasca!!!! Am vazut-o pe post de Dj, cu baticutul in cap, cum cotrobaie prin sertare... tare dulce fetita ai! Felicitari!!!

Starchi- felicitari pt soricelul papacios! Si spor la dintisori, sa iasa repede si sa numai chinuiasca baiatul frumos!!!!

Boga- felicitari si voua ca papati banana "natur" si pt plimbari! Ai fata mare! Multumim pt urari!! Si din pacate, da, am probleme ac, adica divortez! Aste e, o sa trecem noi si peste asta! Multumim mult!

Anis- ai eu bepanthen ii dadeam zilnic, ca el are pielea alba si f sensibila si daca nu ii dadeam se vedea imediat! Am incercat si cu galbenele. Am incercat tot de fapt, si acum am ajuns la streptomicozana! Sper sa ii treaca odata si sa fie bine!!! Sper ca tu esti bine si nu ai ceva grav!

Acusor- feliictari si papaciosului tau!!!

Ella- lasa ca slabesti tu! Nu te mai discredita singura ca eu sunt sigura ca nu e chiar asa cum zici tu!!!!!

Nicoll_mada- ma bucur ca vei fi mai des alaturi de noi! O sa citesc mai incolo sa vad daca ai adus mai multe vesti despre voi, daca nu le asteptam cu interes!!!

Mergi la inceput

Ancak- ne bucuram sa auzim despre voi! Pupam baiatul speriatde cazatura si il felicitam pt reusitele si progresele lui! Iar dintii...nu-i bai ca nu vezi ce dor la ceilalti copilasi! Dar sa iasa ei la un om dat, insa in soapta, fara durere!!!! Si Mario agata tot in mers!

Starchi- imi pare rau ca aveti probl cu somnul, sper ca sunteti mai bine acum!!!

Ella- imi pare rau pt pestisorul Iuliei! Daca nu a aflat inca fugi si ia altul, sa nu planga fata dupa el! Poate gasesti unul la fel! Iar cu kg....du-te la nunta! Nu se poate sa nu gas tu ceva care sa-ti placa! Eu ce sa mai zic la cele 78 de kg ale mele????

Nadine- am vazut ca ati adormit la masa! Am patit-o si noi de 2 ori! Tre dragalasi sunt! Mario a adormit in timp ce papa si nici nu a inghitit mancarea, a adormit cu ea in gurita! Bine ca am vazut!

Diana- felicitari pt dimensiuni! Si la Mario mi-a zis intre 7 si 8 luni ca nu a mai luat deloc si apoi ca a luat 1cm. Eu cred ca sunt ei mai agiatati si nu-i mai poate masura bine! Am tinut si eu dieta asta de aici si am slabit 4 kg si desi spune ca regleaza metab am pus 6 la loc!!!! Si eu ma ingras si de la apa!!!!

Monai- ma bucur ca ati petrecut cu bine si v-ati innoit!!! Iar cu papa, au si copilasii zile mai bune si mai rele! Nu te ingrijora!

Svety- feliictari pt dintisor si pt papatul bananei! Multumim pt urari! Nu am incercat ceaiul de galbenelem il spal cu bicarbonat! SI eu sper curand sa avem si vesti bune, si sper prima sa fie ca e Mario bine de tot si nu mai are nici o probl si apoi ca am trecut cu bine si fara urmari peste mutat! Doamne ajuta! Multumim ca va ganditi la noi! Dar pov cu 2 urechi nu o stiu! Cum e?

Diana- stiu ca tb sa-l las fara pampers dar daca il las asa face pisu din 10 in 10 in si ma rupe! Plus ca el nu prea sta asa mult intr-un loc si tb sa ma tot plimb cu el! O sa-l las insa de sapt viit, promit! Spor la dintisori superbebelusei! Si eu ii fac lui Mario bae in cada mare cam de o luna, dar eu ii fac dus! El sta in picioaruse si se tine de margine si eu il spal. Dar as vrea sa-i mai fac si in apa sa se balaceasca, insa mi-a fost teama ca la cat e el de zapacit si fara stare sa nu scape cu capul la fund!!!!!

Am terminat cap 98, trec la 99 da nu promit sa-l termin ca e tarzior si imi e cam somn!

Mergi la inceput

Nicoll_mada- imi pare rau ca ai avut o noapte grea, sper sa fie un accident!

Albinutzza- da, a fost bine! Mi-a zis ca nu are cum sa ia copilul, mi-a zis ca as putea sa ma lupt cu el si pt casa si restul dar nu stiu daca merita!!!! Nu vreau sa ma blesteme nimeni mai tarziu si nici sa iau ceva ce nu e al meu desi poate in mica mas as avea dreptul! Daca nu te superi as vrea sa te mai intreb si eu cate ceva pe PM. se poate?

Fug acum, ca nu mai pot sta, revin maine! Ma iertati...... Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Simona imi pare tare rau de ceea ce aud ca se va intampla la voi in familie .Oricum poate pt Mario e mai bine acum decat sa fie putin mai mare.Stiu ca nu trebuie sa-mi dau cu parerea despre asta,dar,iarta-ma,noi vom fi pe cat posibil langa voi..
Ma bucur bubitele sunt pe terminate si speram ca vor trece si varsaturile.Pupam si mamica si baiatul .

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Simona, ne bucuram ca suntem un factor pozitiv ! Noi acum suntem OK.

Ana mea s-a trezit tot la 6.30, asa ca am pus deja ouale la fiert si astept sa se trezeasca cea mare fara de care nu intraznesc sa vopsesc oua!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

UN PASTE FERICIT ALATURI DE INGERASII NOSTRII !!
Pentru mine cel putin Pastele acesta e unul foarte foarte deosebit, alaturi de puiut, si sper ca lumina pascala sa ne faca mai ingaduitori unii cu ceilalti.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICIT ALATURI DE PUIUTII VOSTRII DRAGI!!!DUMNEZEU SA ADUCA LUMINA IN INIMILE SI CASELE VOASTRE SI SA VA BUCURATI DE INGERASI!!!

A fost si Dani azi la biserica cu tati si s-au impartasit!Eu am ramas acasa sa pun la punct si ultimile detalii!Acum sunt la plimbarici iar eu ma pregatesc sa intru in cada plina cu spuma...mi-am propus sa ma rasfat azi.Am sa ma relaxez!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Sa va spun ce a facut Dani azi...Ne-am trezit si l-am lasat ca in fiecare dimineata dezbracat la funduletul gol.Eu m-am dus la baie..si cand m-am intors...al meu era pliiiin de kk.Facuse si il framanta...Si pe urechi avea ca il apucase scarpinatul
Offff ....direct in cada,asta asa la 7 dimineata!

Si inca ceva...a inceput sa planga si am vazut ca-i curge sange de la gingie.Sus.A spart...asa ca mai avem un dintisor de azi.D3-incisivul central de sus stanga!!!

Anis,ziceai ca nu-ti place pestele...nici mie.Deloc!Mai ales mirosul...
Dar lui ii place!Asa ca am hotarat sa-i dau peste numai la borcanase.Iau de la nestle si ii dau de odata,de doua ori pe saptamana si e ok.Ca nu mai stau cu nasul in el sa-l gatesc,sa-l curat de oase...si le mananca foarte bine.

V-am pupat acum ca s-a umplut cada.
Paste fericit si tot ce va doriti!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput