Bebelusi de iulie-august 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
anis spune:
Si eu tot la Simona ma gandeam...
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anis spune:
Emaaimee daca ai cum ..cand esti in tara mut-o pe mandra din camera cu voi sa vezi cum se comporta,nu-i da inainte medicamente
Eu de cand am mutat-o pe Ingrid e alta viata...am ajuns sa se trezeasca 1 data ,maxim de 2 ori pe noapte..azi noapte nu s-a trezit deloc...si sunt vreo 3 dinti sa sparga..sper ca nu toti odata.
MAi ramane eu ca sa dorm..ca inca sunt pe programul vechi
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
vreau sa va urez de pe acum un paste fericit alaturi de puii si familiile voastre
.
asta in cazul in care nu voi intra pana de Paste.
Oana roade de zor un fermoar de la o bluza de a mea si tot o pipaie sa vada daca e bumbac
astept sotul sa vina cu mancarea de la takeaway.o sa facem micutei teroriste si sper
ma lase sa dorm un pic mai bine noaptea asta.
sper sa avem un drum bun maine fara prea multe chitzaieli
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Uite atat suntem de mari
![](inlove.gif)
![](foto.gif)
emaaimee spune:
anis-mersi,nu prea am cum ca suntem inghesuiti.dar daca o sa dea roade ne inghesuim noi astia marii si o lasam singura pe ea.bine,asta dupa ce o sa reglam copilu ca nu vrea sa adoarma,dupa ce s-a trezit prima data, decat cu mine.adica trebuie sa stau in pat lipita de ea,apoi o pun in
misto de tine ca nu s-a trezit Ingrid.eu o sa o adorm si dupa ce se marita.o sa ma sune sotul ei sa vin sa ii adorm consoarta
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Uite atat suntem de mari
![](inlove.gif)
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Emaaimee, drum bun spre meleaguri natale va doresc! Sper sa treaca usor Oana peste zbor si sa fie cumintica si linistita! Daca nu mai intri, Paste fericit iti urez si eu, numai bine, sanatate si un bebe fericit!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
hristina spune:
Emaaimee, sanatate multa si drum bun! sa ne reintalnim cu bine!
Poate aerul de mare o sa-i priasca Oanei si se va linisti!
Si pe mine ma bate gandul de Peritol, desi n-are nici un semn ca i-ar dintii si totusi, e foarte agitata! Tot timpul se agita, se misca, de-a busilea, in picioare, in brate!
Eu copil ca al meu n-am mai vazut!
Problema e ca toata lumea imi spune ca e mult prea iute!
Sa va spun: marti am fost cu sotul pana la Sibiu si a ramas soacra sa stea cu ea. Am plecat la 8 si am venit la 18.
Am gasit fata cu soacra, cu mama, cu o prietena , fusese si tata, si cumnata mea....Mai vreti ceva?!?
Simona,unde esti, draga noastra? ce face Mario?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Eu sunt franta, am muncit toata ziua, am fost iar la cumparaturi, mi-au mai venit si rusii...cu dureri nasoale rau...Iulia a adormit deja, eu ma apuc iar de treaba....
Simona, ce mai faci? Este bine Mario?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
blackpanterro spune:
Ema, m-ai facut sa rad, o sa doarma ea, o sa fie bine
Eu l-am cantarit azi pe Aidan si are 10 kg
Mi s-a parut mie ca e mai greu de la o vreme incoace.Cred ca este de la cerealele de dimineata, dar o sa ii dau in continuare ca sunt foarte bune la sanatate - Oatmeal - sunt bune pt inima plus ca il ajuta sa faca kk.Nu avem probleme la capitolul asta.
A facut si el primii pasi sustinut azi si este foarte, foarte aproape de a merge de-a busilea
Azi a fost iar o zi superba, am fost afara vreo 2 ore.Am vrut sa fac poze dar cand sa le fac m-au lasat bateriile.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
hristina spune:
Diana, sanatate! Sa treaca repede!
Dar mai fa si tu o pauza, ca nu te inspecteaza nimeni!
Cui nu-i convine, sa vina sa faca!
Cine sta cu Iulia cand tu robotesti?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
blackpanterro spune:
A si am uitat are 76 cm.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."