"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum? (2)
Raspunsuri - Pagina 3

cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
Mai, fetelor, stiti ce ma intrebam? Nu cumva In_trecere o fi vreo nimfomana si nu stie cum sa ne spuna asta?
La asta m-am gindit si eu

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Tino spune:
istoria pe care ne-a spus-o in_trecere este pe cat se poate de adevarata, dar de acum e doar ... istorie.
eu cred ca fiecare dintre noi este in felul sau idealist (poate in opinia unora) in ceea ce priveste persoana iubita "jumatatea" cum este denumita adesea.
stiti ca adevarul uneori poate fi o agresiune?
de fapt, de aici a plecat toata discutia - de la subiectul deschis de numai_eu.
intr-o era in care sexul se vinde si la colt de strada de la publicatii (ziare, reviste etc.) pana la celebrele poate fiecare dintre noi are anumite fantezii. depinde de fiecare cum stie sa administreze o astfel de situatie.
eu cred ca si in tarile unde sexul este altfel privit decat in Romania, adica mai mult liber, oamenii spera ca "jumatatea" lor este intr-un anume fel. exact ce spuneam si mai sus, poate e doar o imagine, poate un idealism, dar cred ca fiecare dintre noi vrea ceva pt. sufletul sau.
sunt multi oameni care isi satisfac nevoile, cum zice in_trecere, in fel si chip din diverse motive, insa daca vrei sa faci un astfel de lucru trebuie sa cantaresti si sa faci in asa fel incat sa nu ii lezezi pe cei apropiati.
daca o apuci pe un astfel de drum si iti doresti cu adevarat asa ceva, eu zic ca sinceritatea nu isi are rostul daca vrei sa iti pastrezi casnicia, relatia, mai ales copiii.
sunt oameni cu miile care fac asa ceva si nu fac din asta o "problema".
eu nu pledez pt. asa ceva, dar daca se intampla in lumea asta cu atatea tentatii, trebuie sa sti sa administrezi lucrurile.
numai un om slab face din asta o "mare problema" si se mai considera si o victima pe deasupra.
de fapt, toti suntem oameni indiferent de sex si cred ca fiecare are in ceea ce il priveste pe celalat (ma refer la relatiile sanatoase) anumite pretentii tocmai pt. ca este cel ales.
eu zic ca replicile date de in_trecere arata de fapt o proprie drama.
tocmai de aceea eu zic sa nu fim atat de radicali, mai ales ca fiecare e liber sa isi spuna parerea.
sper ca nu imi atrag antipatii, dar poate e adevarat ca in societatea noastra inca mai persista o inchistare in ceea ce priveste mentalitatea noastra din multe puncte de vedere.
va uram toate cele bune tuturor!
Sarbatori fericite!
mamitza lui Papitza

adda spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
Ai, pai ai pierdut ce era mai palpitant, sexu in 3 intre in trecere, "sotul" si prietenul sotului. Ia vezi tu al treilea mesaj al ei
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Am citit acum cel de-al treilea mesaj.
Singurele cuvinte pe care le pot spune: no comment

Daca ei sunt fericiti asa, foarte bine. E viata lor si fac ce vor cu ea :) Asta nu inseamna ca modul acesta de viata e general valabil :)
si ca ar trebui sa fie privit ca o axioma.
In ce ma priveste ...
Daca monogamia intra in sfera prejudecatilor, atunci, da am prejudecati.
Si nu mi-e rusine/jena ca simt asa.

Elise spune:
eu n-am prejudecatzi, sint absolut open-minded, imi urmez in mod natural instinctele, da' n-am gasit altu' mai bun shi nu cobor stacheta pina la vecinii pensionari!
cum rezolvam impasu' asta?
Elise

ana-oana spune:
quote:
Originally posted by Elise
eu n-am prejudecatzi, sint absolut open-minded, imi urmez in mod natural instinctele, da' n-am gasit altu' mai bun shi nu cobor stacheta pina la vecinii pensionari!
Elise
te muti!

in-trecere cred ca ne-a povestit un mod de viatza, care e ok pt ei (desi eu cred ca povestea vietii ei este muuuuuuult exagerata, tocmai pt a nu mai blama "aventura" lui numai_eu. see the picture?? adica se poate si mai rau, ce a facut numai_eu nu e chiar asa de grav. ca de acolo s-a plecat. de la vehementa cu care multe dintre fetele de pe forum au criticat-o pe numai_eu. si astfel iacata tolerantza pt amanti si pentru cele/cei care au cate o aventura nevinovata . asta cred eu ca a vrut sa scoata in evidentza)
O.

Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

lena spune:
quote:
ma mut mai spre nord....
Elise
io n-as baga mana in foc ca vezi Doamne Norvegia abunda in asa relatii, n-avem asa multe fete din No sa ne spuna pe forum, dar stai linistita ca si acolo sunt "rara avis" povesti ca cele de mai sus

yank spune:
quote:
Elise
Da vad ca ai cautat,nu gluma de ajunsesi la concluzia asta

Elise spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Elise
Da vad ca ai cautat,nu gluma de ajunsesi la concluzia astaEl stie......?
care parte te indoiesti c-o stie?

aia cu instinctele, sau aia cu stacheta?
Elise