Clubul nurorilor (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Maine nu va dau trezirea! Asa cred! Sa nu ma dati disparuta!
Pup si seara faina!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

In sfarsit! UUUUuffff, am terminat si eu; cum azi sotu mi-a fost liber, am profitat si l-am scos la cumparaturi, apoi el a facut papica, in timp ce eu mi-am pus cateva firutze de ardei gras in gradina si apoi am lenevit putintel la soar; ce zi superba am avut azi; am stat in curte in tricou si pantaloni scurti; YUPYYYYYY.
Cinta, bine ai venit la noi la club; de povestit, poti sa povestesti sau nu, de tine depinde; important e sa fi aici si sa stii ca noi suntem aici ptr. tine.Pe scorpie, las-o naibii, nu-ti supara tu bble din cauza ei, ca nu merita!
Uite link-ul de care vorbeam:

http://www.bhg.com/bhg/slideshow/slideShow.jhtml?slideid=/templatedata/bhg/slideshow/data/ThemedRoomsForKids_01202004.xml&catref=cat3560010&psrc=storyrl

Cami, stai linistita, iubita, nu conteaza; conteaza NUMAI ca ti-a placut.
Andreea ma bucur ca lui iubi al tau ii e mai bine.
Cherryo sa ne fie dor de tine pana marti.

Aseara am facut un pact cu al meu sotior; i-am zis ca are voie sa mearga sa joace golf, oricand vrea el, cu o singura conditie: tot a 2-a duminica (cand nu o avem pe fiica-sa) eu fac planurile unde mergem si ce facem. Sigur ca a fost de acord... orice numai sa poata juca golf. Dar acum suntem amandoi multumiti.

Va pup si ne vedem maine; acum fug la tv, ca am cateva ore de liniste; fata e plecata cu o prietena pe-afara si sotul mi-e la baseball (joaca cu prietenii), asa ca...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

... Dar m-am enervat azi la culme cand am ajuns acasa. Aseara a dormit la noi baiatul lui iubi. A facut dus si si-a lasat sosetele aruncate in baie. Asta nu e nimic. Dar nici macar patul nu si l-a facut si pijamaua e aruncata in mijlocul camerei. Asa am plans de nervi. El aici degraba nici sa nu mai vina. Cand e taica-su acasa stie sa isi faca patul, in rest vad ca nu stie. Si va dati seama cum m-as fi simtit daca veneam cu coneva acasa, ca el doarme in sufragerie. Acum camera arata ca dupa razboi. Si ca sa fie tacamul complet, a mancat o jumatate de cutie de Braumi (cacao) goala. ca doar nu aveam lapte in casa. A mancat-o asa, cu lingura. Si capacul de la cutie l-a lasat in bucatarie, iar cutia goala a pus-o inapoi in camara. dar cu prima ocazie cand vien la noi voi avea grija sa nu stea mai mult de o ora. El crede ca eu mai pot aduna si dupa el? Si abia ce am terminat de facut curat in sufragerie. Si acum trebuie sa o iau de la capat.

Andreea 23+

POZE

HM! Ce bine te inteleg; iubita, nu vreau sa te sperii, dar eu ma lupt de trei ani cu fiica-mea vitrega ptr. curatenie; si eu o am 2 saptamani/luna, nu din an in Pasti; acum e muuuuuult mai bine, ca am inceput sa-i pricep "limbajul" pe care il intelege ea: pedepse si recompense; asa ca de-acum asa vorbim, de vreo 2 luni si... se poate; si curatenie, si vase, si tot.

Mergi la inceput

Cami si Cinta, va mai dau un site cu peste 100 poze cu camere de bbi... ma rog, cred ca de fapt, mai mult ptr. Cinta, dar cred ca tre sa te inregistrezi, dar zic eu ca se merita. Vezi tu daca vrei sau nu.

http://www.decoratinginspiration.com/premium/decorate/preview/browse.jhtml;jsessionid=YSPLKHJVTNZW1QFIBQNSCZQ?dcat=13159

Cami, mai caut si ptr. tine.

Mergi la inceput

Neata
Ce faceto dom'ne? Tot eu va trezesc???? Eu care am fost plecata si acum m-am intors? Rusinica.....hai trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pupi la fete

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Sun vad ca tot noi doua dam desteptarea. Unele se refac dupoa meci....

Nadia stai linistita ca nici la noi nu vine din an in pasti. Au fost luni intregi in care venea in fiecare sfarsit de saptamana. Pana cand m-am enervat si i-am spus lui iubi sa o dea pe fosta in judecata si sa ceara custodia copilului, si sa il trimitem noi la ea in fiecare sf de saptamana, ca si asa in timpul saptamanii sunt la lucru. Dar dupa ce a facut ieri... degraba nu o sa mai vina la noi, ca la sunat iubi si l-a certat rau de tot. I-a spus ca eu sunt obosita, sunt insarcinata si nu pot lucra ca inainte. Deci nu imi lipseste sa mai strang si dupa el. Macar mi-a luat iubi apararea. De aia il iubesc eu asa mult.

Si ca veni vorba de iubi... ieri era ceva mai bine. Azi ii fac o noua radiografie la plamani. Ni a mai facut temperatura deloc. Si ieri cand am fost la el am reusit sa il scot 5 minutele in curtea spitalului la aer curat. Dar nu mai mult de 5 minute sa nu se imbolnaveasca, sa ia vreo raceala, ceva, cum nu a iesit di spital de luni dimineata. Abia astept rezultatul de pa radiografie si de oa urocultura. Daca sunt in regula, sau cel putin mai bune decat precedentele, poate sunt sanse sa vina maine acasa.
a... si ieri a mancat in sfarsit. Am luat o pizza mare si i-am spus ca mananc si eu cu el. Am mancat 2 feli, iar restul a mancat el. Asa m-am bucurat. Ca a slabit foarte mult de luni incoace.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Mda mai Andreutza....si eu m-am uitat la meci si totusi.... Da' hai sa spunem ca e zi de sarbatoare si sunt mai lenese!
Multa sanatate pt iubi si pt tine! Eu sunt convinsa ca ii da drumul acasa!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Mda mai Andreutza....si eu m-am uitat la meci si totusi.... Da' hai sa spunem ca e zi de sarbatoare si sunt mai lenese!
Multa sanatate pt iubi si pt tine! Eu sunt convinsa ca ii da drumul acasa!

Sper din suflet sa il lase. Mai ales ca dupa cum l-am vazut aseara.. se simtea foarte bine, cu exceptia tusei, dar la asata nu au ce-i face. Expectorant poate sa ia si acasa. Si eu am un chef de lucru acuma... Vreau sa imi fac azi cumparaturile, ca saptamana asta nu am reusit sa iau nimic pt Paste. Si cu toate ca e Vinerea Mare, nu am ce face, dar trebuie sa imi termin curatenia. Sper sa ma ierte DD si sa inteleaga ca toata saptamana am fost la iubi si am avut grija si de el. Maine vreau sa fac mancarea. Daca vine acasa iubi nu il las sa se ridice din pat decat sa mearga la baie si la masa. In rest nu il las sa faca nimic pana nu isi revine complet.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata! Cinta, bine ai venit!!!!
Nu stiu cine mai lucreaza azi , dar urez tuturor Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va lumineze casa, sa va aduca zambetul pe buze, caldura in suflete si... multa sanatate bolnavilor!(si daca se poate, sa le tina pe soACRE departe...)
Si in continuare, pt microbiste, felicitari si... hai !

AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragele mele. In sfarsit am ajuns si eu in zona, n-am apucat sa citesc, dar deschid capitol nou si revin

Gata, avem capitol nou aici
Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput