Clubul nurorilor (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nimeni? Fla?????????????????

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac fetele? Eu acuma am venit de la iubi de la spital. E mult mai bine decat ieri. Sunt mai linistita si eu. Dar m-am enervat azi la culme cand am ajuns acasa. Aseara a dormit la noi baiatul lui iubi. A facut dus si si-a lasat sosetele aruncate in baie. Asta nu e nimic. Dar nici macar patul nu si l-a facut si pijamaua e aruncata in mijlocul camerei. Asa am plans de nervi. El aici degraba nici sa nu mai vina. Cand e taica-su acasa stie sa isi faca patul, in rest vad ca nu stie. Si va dati seama cum m-as fi simtit daca veneam cu coneva acasa, ca el doarme in sufragerie. Acum camera arata ca dupa razboi. Si ca sa fie tacamul complet, a mancat o jumatate de cutie de Braumi (cacao) goala. ca doar nu aveam lapte in casa. A mancat-o asa, cu lingura. Si capacul de la cutie l-a lasat in bucatarie, iar cutia goala a pus-o inapoi in camara. dar cu prima ocazie cand vien la noi voi avea grija sa nu stea mai mult de o ora. El crede ca eu mai pot aduna si dupa el? Si abia ce am terminat de facut curat in sufragerie. Si acum trebuie sa o iau de la capat.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, fetelor

va urmaresc discutiile destul de indeaproape cam de pe vremea infiintarii topicului. Pana acum nu am scris, pt ca am zis ca inca nu am prea multe.

dar s-a umplut paharul. la moment as vrea doar sa ma inscriu in lcubul vostru. si sa va rog sa faceti o culoare speciala pentru soacra mea - ceva gen cameleon pt ca este cea mai perversa persoana pe care o cunosc. In rautate poate fi intrecuta de multe dintre soacrele voastre, dar la perversitate si prostie zic eu ca ia diploma.

oricum, intamplarile de azi au pus capac. asa ca l-am informat pe sotul meu ca incepand de maine nimeni din familia lui nu mai are ce cauta in casa mea. eu pe la ei nu mai calc. iar mmama lui sa isi ia gandul ca va apuca sa se ocupe vreodata de fetita noastra [inca in burtica la mine], asa cum isi face planurile.

el nu are decats a ii viziteze, dar pe mine nu ma ia cu el nici legata si nici pe ei la noi nu are ce sa ii care sau invita.

nu vreau sa povestesc acum mai multe. deja m-am dopat cu nospa sa nu ma apuce altele de la nervi. Ca durerea de cap corespunzatoare o am de cateva ore bune deja.

inca o data, bine v-am gasit si spor la scris. ca sunt pe aproape si va citesc.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cinta Fetelor, si ea e o viitoare mamica, la fel ca mine. Poate nastem in aceeasi zi. Bun venit in club. Zici ca ai soacra rea? Uite ca nu esti singura. Eu cu asta ma consolez

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Nadia,scumpa,imi cer mii de scuze,mi-a placut site-ul e interesant...eu i-am multumit pt. acel site Florinei,acum am cautat in urma si am vazut ca TU mi l-ai trimis...MULTUMESC MULT si te rog sa ma scuzi ca am fost asa ametita,chiar nu mi-am dat seama!Imi intrase in cap ca Boeru se ocupa cu design interior si de asta am incurcat itele!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

bine te-am gasit, Andreea stiu si de mandretea ta de soacra. ti-am citit oful cand cu nunta, mai ales dar fetele au avut dreptate intr-un final si a iesit perfect si fara Maria Sa.

Camelia sau Nadia, va rog sa imi trimiteti si mie linkul ala. sau sa imi spuneti pe ce pagina il gasesc. plsss... pt ca in 2 saptamani incepem renovarea si suntem in pana de idei.

Si, Flavia, sa stii ca nu am glumit: culoare cameleonica si cu foc in jurul scrisului, cum e pe iconul asta i s-ar potrivi:

iar daca ma mai deranjeaza, o sa ii fac o invitatie la Riga lui Chery cu arma secreta

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Cinta,bine ai venit in clubul nostru...ar fi interesant sa ne povestesti ce ti-a facut scorpia iar tu,iubita,stai calma ca ii face rau la bb,nu merita asemenea specimene decat flit total,da-i ignore si nu mai pune la sufletel...mai ales ca nu locuiti impreuna!

POZE

Mergi la inceput

GOOOL,STEAUA....!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun venit Cinta! Iubita, nu o lasa pe "aia" sa te enerveze...tu ai un BB acolo in burtica! Nimeni nu e mai important k minunea voastra! Daca te ajuta...poti sa ne povestesti! Daca INSA te agita iar, mai bine nu...altadata! Te pup!

Sunt suparataaaaaa rau de tot! Mi s-a luat si de gol si de tot! Fara Banel in retur....hmmmmm....nu mai vreau! Ma imbat!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bun venit Cinta! Te asteptam la povesti...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput