Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Na, Olim, pe cand sa ma incing la vorba, te dai lovita in aripa! Sa ai somn usor; poate povestim maine! Faza cu curentul....no coment!

Svety, trec la vizionari

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Svety, f frumoase poze! Imi plac mai mult alea cu Dani ; e un dulce Danutz al tau! Frumos baiat! (dar ti-am mai spus ) Si imi place la nebunie poza in care dormiti dusi! Super!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Da si mie imi place aia. Mihai ne-a facut-o azi dimineata la Bistra si abia seara am vazut-o. Chiar ca dormeam dusi. Faza era ca Dani s-a trezit la 5 dimineata fresh si a trebuit sa-l pun intre noi. Dar vazand ca Mihai doarme cu gura cascata a inceput sa-i bage degetutele in gura si in nas. Muream de ras. Apoi am adormit toti trei...

Sa-ti zic o treaba dar nu mai zici la nimeni...fiind in ultima zi de rushii, am comis-o.... Acu stau si ma gandesc......poate am pus de un ficior...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Hihihihi, Svety, daca te stii cu ovulatii timpurii, poate ai comis-o; dar nu-i nici un bai! Voi sa fiti sanatosi ca ar fi o mare bucurie!

Acum fug la somn, sa ma refac dupa noaptea de ieri!

si mai pove maine!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Asa-i. Eu cred ca as mai vrea bb...cu toate ca mi-e tare greu ca-s mai mult singura.

noapte buna, pe dimineata!!

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

no ca mi-am facut norma. chiar ca ma duc

iaca Dani si Pufi:http://www.dropshots.com/day.php?userid=98242&cdate=20060426&ctime=145001

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, fetele!!! Inapoi pe prima pagina, ok???

Machetutzo, felicitari pt. frumosul de Lucian, o merita!!!
Criss., si noua ne e dor, sper s-o comitem cat mai repede...

Noi vrem sa ajungem azi la Gradina Botanica, am auzit ca sunt infloriti copacii si e sezonul lalelelor, sper sa nu fi trecut... ce o sa ii place Stefaniei, care e fan flori si mirosit copacii (oare cu cine seamana!!??!!)

Va pup si sa aveti inca o zi superba... ca asa se anunta

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Fetelor, ce ziceti de o iesire la gradina botanica maine? Are dreptate Raluca, este totul in floare iar magnoliile sunt de-a dreptul explodate de flori. Mariana e momentul pentru super cadre de fotografii!

Sa va fie cu spor!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Daca hotarati sa ajungeti cu toatele in gradina, vrem si noi... adica si maine... astept hotararea definitiva

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor!!
As vrea sa ma ajutati cu ceva daca se poate.Eu sunt mai noua prin cluj si acuma am mare nevoie de un medic de familie, fiind si graviduta in 23 sapt.Eu stau in Zorilor si mi-ar conveni unul pe aproape.Daca puteti sa-mi recomandati pe cineva ca mi groaza sa merg asa la nimereala sau macar sa-mi spuneti la care sa nu merg
Va rog mult fetelor

Mihaela 23+ cuElena Maria

Mergi la inceput