Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutaaare

am revenit si io dupa o pauza de net nepermis de lunga si va pup pe toate.
Sarbatorile au trecut tare placut, am fost plecati pe la tara si in natura...partea nasoala e ca Thea avand mucishori a trebuit sa ne vedem cu pretenii cu copii afara si a trebuit sa mancam noi tonele de prajituri de acasa.drept urmare, de la una din ele am facut o intoxicatie ieri de azi am inceput sa-mi revin cat da cat.de am si eu o perioada in care toate ma palesc.
si Sarbatorile au adus un rasfat ceva de groaza la asta mica, are niste talente mai fetelor mai ales la mancare de-mi cam vine.

Raluca, ne e dor de voi si de finuca, imi pare rau ca nu ne-am vazut da las ca recuperam.

Mariana bine ai revenit, mi-a fost dor de tine!

Stanca, sper ca impacarea cu sotzioru a fost dulce!auzi, da tu te-ai intors la munca?cu ce te ocupi?

Florinuca, ce mai faci?mai aveti tati cu voi sau a plecat?

Oana, inca astept detaliile legate de jobnu ma lasa sa crap de curiozitate!
nasol cu papa lu Ana banana, e f frustrant ptr mamica!subscriu la ce a zis Roxa si in plus la noi a functionat mancatul la desene animate.

Creola bine ai revenit!

va pup, ma duc nani

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

SALUTI!!!
Descarc niste poze si revin cu povesti. A fost bine, multe matusi si unchi...la un moment dat eram 20. Dani vesel, cuminte si cu al patrulea dintisor la orizont.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Raportez: am fost cu Simon la pediatru. Nu are nimic; nu se explica febra! A zis dl dr. ca nici de la dintzi nu e posibil fiinca a fost cam mare febra pt un puseu dentar (eventual la canini apare asa ceva). Deci, Simon e fara muculeti, fara rosu in gat, fara probleme pulmonare, fara otita, fara infectie urinara, fara boli ale copilariei (nu eruptie, nu ganglioni)....ce-a mai ramas? mai dau si maine niste nurofen ca sa fim siguri si sper ca totul va fi ok.

Codruta, acele 5 poze le poti trimite pe mail. Legat de Ina, eu cred ca vineri sau chiar maine as putea sa o vad. O sa vorbesc cu ea la tel maine, ca azi am uitat s-o sun. dar eu vreau musai s-o vad si pe Zmeoaica!

Svety bine ai revenit in patrie!

Stanca, ca sa treaca supararea! (sau a trecut?). Mor dupa Razvan povestitorul! F bine face ca spune tot ce face cu bona; mai rau e ca va spune tot ce faceti in casa! hihihihi asa e si la noi; de ex, cand merg la masaj sau engleza si e doar Adi cu ai mei flacai, mereu apar incidente intre Adi si Stefan; si nu intru bine pe usa, ca Stefan incepe: "upaiat tati...batut Tefanei...na,na...etc"

Creola, Daniela, bine ati revenit!

Florina, nimic nu am apucat sa povestim azi!

Roxa-boxa nu esti in zona? ca ti-as trimite un PM, dar numai daca esti aci, altfel nu prestez.
Sau Oana?
sau Stanca?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cel putin bine ca nu are nimic .Poate era ceva trecator.Oricum multa sanatate.
Va pup si multa sanatate.

Mergi la inceput

Bai, dar chiar nici una nu veniti la o poveste?

Oana, tot am uitat sa iti spun, ca habar nu am ce i-am dat lui Stefan de pofta de mancare ; era ceva de la plafar recomandat de Stanca, dar nu mai stiu ce. Insa iti aduc la cunostinta ca tratamentul nostru a durat cca 3 zile; acel sirop avea un gust super nasol, iar lui Stefan ii era f greata de la el, asa ca am lasat-o balta.

Heloooooo!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

O! Olim, imi tii companie?
Ce probleme ai avut?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Da doamna Tache.
Am avut pana de curent, si apoi nu am avut internet.
Constructorul nu si-a platit niste datorii la primarie, si ne-au taiat curentul.Asa ca am fost plecata aproape o luna cu al meu prin Italia.
A fost superfain, cel putin am fost amandoi, ca mai am un pic si plec acasa.
Adevarul ca a fost cam stresant fara curent si abia acum avem actele ca sa putem face contractul de curent la casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Iaca Poze
POZE
sunt poze cu Craii si cu curcubee, poze cu Dani in costum si cateva haioase.

explicatie: CRAII sunt o ceata de flacai care merg din poarta in poarta, joaca fetele nemaritate si aduna bani si oua. Seara se aduna in sat la PRACSOR, unde se alege craiasa. Craiasa se alege dintre fata a carui tata ofera cei mai multi bani. Mihai imi zice ca s-a ajuns la sume frumusele. Apoi joaca pana spre dimineata. Asta-i pracsorul. Noi nu am apucat sa facem poza la alegerea craiesei ca Dani a inceput sa urle; s-a speriat de galagie si multime.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Fetelor, ma duc la culcare, caci sotul vrea la televizor, si cum avem curent la cablu, trebuie sa bag televizorul in priza.Sper ca pe maine sa am curent in toata casa ca m-am saturat sa umblu cu cablu prin casa.
Va doresc somn usor si sa ne auzim maine cu bine.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Faine poze.
Ba fetelor, nu ma pot deslipi de calculator, iar al meu e disperat deja.
Barbatii astia

Mergi la inceput