cum ma voi descurca cu 2 bebei mici
Raspunsuri - Pagina 3
enn spune:
Cum īn iulie va sosi si la noi surioara lui Morcoveata (2 anisori) am citit cu mult interes postarile voastre. Eu īn sinea mea sunt convinsa ca va fi totul okay, dar ma preocupa totusi unele aspecte practice: cum facem cu dormitul, cu mīncatul, ca-n bucataria noastra minuscula nu-ncapem 4 la masa, etc.
Acum nu pot scrie mai mult, fiind la servici, dar mai revin.
Pupice la toti copiii si parintii,
E.
AB spune:
Ai uitat sa te intrebi cum faci cand unu doarme 10-12, 16-18, 20 cat o fi.. Si celalalt 13-16.....
Cum faci cand esti singura acasa si amandoi se hotarasc ca vor sa mance atunci. Sau unu mananca si celalt cere kk, pipi orice si chiar face, numa sa-i dai atentie...
Sau unu face in baita splatch si celalt il imita in cada mare, sau il ajuta cu splatch-ul in cadita ca-i fun
Sau cand sunt amandoi bolnavi....
N-am nici acum decat solutii de moment. Ideea e ca se supravietuieste si mai apuci si sa te bucuri cand nu pici de somn.
Marinaaaa abia astept masajul ...am un spate dureros:):)
Abushsorul Abu Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.
oLo spune:
Cum sa te descurci? foarte bine!
Ideea e ca trebuie sa-ti faci provizii de pe acu cu vopsea de par. Ca o sa-ti scoata peri albi pana vor mai creste. Noroc ca mai cresc. Si cand cresc e nebunie si mai mare. Dar noroc ca sunt la gradinitza. Si p'orma la scoala. Si cand sunt la scoala tre sa faci lectzii cu amandoi. Pana atunci mai e.
Am o colega care are 5 (CINCI) copii. Zicea ca acasa aplica acelasi principiu ca la job: nu-i timp de facut ceva (curat, mancare, spalat), nu-i nimic, nu se termina lumea. Important e sa fie copii sanatosi. Ca in rest... viatza merge inainte.
Cred c-o sa pun si eu un afis d'asta dragutz in fatza casei (curat am facut... saptamana trecuta).
Era o povestioara: la primul copil, cand pica suzeta, o iei, o speli, o dezinfectezi, o fierbi si p'orma i-o dai. La al doilea copil, iei suzeta, o speli si i-o dai. La al treilea o iei, o stergi de maneca si i-o dai. La al 4-lea...
A! era sa uit: intre fetele mele e o diferentza de ... 500 de zile (1 an, 4 luni si 2 saptamani)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
pisi_ella spune:
La al patrulea, o iei din gura catzelului si i-o vari inapoi in gura la bb! Parca asa era! Nu mai stiu daca o spalai sau nu dupa ce o scoteai din botu' catzelului ....ca de fiert sau dezinfectat....nici vorba!
quote:
Originally posted by oLo
Cum sa te descurci? foarte bine!
Ideea e ca trebuie sa-ti faci provizii de pe acu cu vopsea de par. Ca o sa-ti scoata peri albi pana vor mai creste. Noroc ca mai cresc. Si cand cresc e nebunie si mai mare. Dar noroc ca sunt la gradinitza. Si p'orma la scoala. Si cand sunt la scoala tre sa faci lectzii cu amandoi. Pana atunci mai e.
Am o colega care are 5 (CINCI) copii. Zicea ca acasa aplica acelasi principiu ca la job: nu-i timp de facut ceva (curat, mancare, spalat), nu-i nimic, nu se termina lumea. Important e sa fie copii sanatosi. Ca in rest... viatza merge inainte.
Cred c-o sa pun si eu un afis d'asta dragutz in fatza casei (curat am facut... saptamana trecuta).
Era o povestioara: la primul copil, cand pica suzeta, o iei, o speli, o dezinfectezi, o fierbi si p'orma i-o dai. La al doilea copil, iei suzeta, o speli si i-o dai. La al treilea o iei, o stergi de maneca si i-o dai. La al 4-lea...
A! era sa uit: intre fetele mele e o diferentza de ... 500 de zile (1 an, 4 luni si 2 saptamani)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
teodraghici spune:
Nu tre sa te intere de ce spun cei ce vin in viyita...nu le place...sa nu mai vina..parerea mea.Usor nu va fi, dar te vei descurca...Sarcina usoara si numai bine. Bb sanatos sa fie si apoi totul va fi OK
tinatache spune:
quote:
Originally posted by AB
Ai uitat sa te intrebi cum faci cand unu doarme 10-12, 16-18, 20 cat o fi.. Si celalalt 13-16.....
Cum faci cand esti singura acasa si amandoi se hotarasc ca vor sa mance atunci. Sau unu mananca si celalt cere kk, pipi orice si chiar face, numa sa-i dai atentie...
Sau unu face in baita splatch si celalt il imita in cada mare, sau il ajuta cu splatch-ul in cadita ca-i fun
Sau cand sunt amandoi bolnavi....
N-am nici acum decat solutii de moment. Ideea e ca se supravietuieste si mai apuci si sa te bucuri cand nu pici de somn.
Marinaaaa abia astept masajul ...am un spate dureros:):)
eu le-am facut de cand avea cel mic 3 sapt., baie la amandoi in cada mare. Cat despre somn, e si bine su rau, adica e bine ca ai cate 1 de supravegheat si la urma urmei nu stai chiar minut de minut dupa fundul lui, iar rau ca nu ai cand sa dormi si tu. Da, clar ca se supravietuieste. Iaca n-am murit si diferenta a fost si mai mica intre ei.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
CristinaT spune:
Felicitari. Eu n-am curaj...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
enn spune:
Va multumesc tuturor, īmi faceti curaj!
La noi va fi ceva mai simplu, pentru ca cel mare , merge la cresa, primeste acolo 3 mese (al doilea mic dejun, masa de prīnz si gustarea de la ora 15:30)si-si face si siesta tot acolo. Mai animate vor fi diminetile (el se trezeste īn mod normal la 6) si serile, dar atunci vom fi 2 parinti acasa. La fel si-n week-end. Vacante nu prea cred ca vor fi, nici acum nu prea trece o saptamīna fara sa fie careva dintre noi bolnav, iar īn patru ....nici nu vreau sa ma gīndesc.
si o zi buna īn continuare!
E.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by oLo
O diferenta din asta cautam eu acum. Daca iese testul pozitiv asta ma asteapta si pe mine.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
pisi_ella spune:
Enn, a propos de vacante...De ce crezi ca nu vor fi?? Pai noi plecam peste 3 zile la mare si intentionam sa stam 10 zile!! Chiar mi-e dor de o vacanta...mi-e dor de mare....abia astept sa o vad! E prima iesire in patru...sunt sigura ca o sa fie COOL!!! Tineti-mi pumnii!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.