Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

INGERAS asta da cadou de !Primeste si din partea mea niste felicitari si multe
MELUTZICA felicitari pt. examen!
Astazi chiar se lasa cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

FELICITARI, Mel, ma bucur din suflet ca ai scapat cu bine de examenul asta, stiu cat de important era pt. tine, dar stiam ca esti o fata desteapta si o sa-l iei cu BRIO! Si asa a fost!

Miro, Inge, zau ca ar fi fain sa veniti amandoua pe 2 mai si sa bem dupa voi (suc, bineinteles, ca altceva nu-i voie!), poate ni se dubleaza si noua sansele!

Pupici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

VIN SI EU, CHIAR DACA MAI TARZIU, CU FELICITARILE DE RIGOARE PENTRU INGERASA!!!
deci ingerasa va avea un ingeras!!! ma bucur si eu, enorm pentru tine...si sa stii ca presimteam eu ca o sa fie bine!! sa mearga totul struna si de Craciun sa intram pe forum cu nerabdare sa citim vestea cea mare,ca a nascut ingerasa noastra!
MELU!!! BRAVOOOOOOOO!!!!! gata,ai diploma de medic recunoscuta in AUSTRIA? cat a durat echivalarea? cam cate examene ai dat? tu ai facut rezidentiat in RO, sau il incepi acolo? sau....as vrea niste detalii, eventual pe PM, sa nu parazitam subiectul asta!
MISHULINO, da ce ma bucur cand am dreptate si e de bine! primavara e in toi! profitati, profitati, profitati!
mcrissa, nu stiu ce sa iti spun, ca si eu sunt in aceeasi dilema, oarecum, cu z14 care va fi pe 26 (azi z.8)...
felicia, sigur sunt rusii? nu e doar o sangerare asa?!... nu mai tin minte..tu ai facut vreun test de sarcina?

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Melutzico felicitari pentru examen! ti-am zis io ca-l iei cu nota mare?

pe ingerasha am felicitat-o la FIV.

Deci...., m-am hotarat: imi iau broashtele, purcelushul, barbatul si o tai in Caraibe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lachi...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Ingeras felicitari!Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara,si sa nasti sanatos si mincacios...

Melu felicitari,le-ai aratat tu austriecilor...

Eu am fost azi la eco,e bine ,ovarele sint normale,dar se pare ca pe dreptul sant niste chisturi...stiti cumva tratamente naturiste pentru chisturi?

Va

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Buna seara fetelor. Am si eu o rugaminte daca se poate. Ce analize se fac pentru inseminare artficiala? Va multumesc

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingeras FELICITARIIIIIIIIII!!!!...ma bucur din tot sufletul pt tine si-ti doresc o sarcina cit mai usoara si un bebic sanatos si frumos...
Mel felicitari scumpa!...stiam noi ca esti fata desteapta ...Bravo!
Alexia si Mirona pupici pe burtici pt mamici si bebici ...
Barbye imi pare rau scumpa mea...dar tu esti o luptatoare si n-ai sa te lasi doborita...si noi toate sintem linga tine sa stii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by raldi

Buna seara fetelor. Am si eu o rugaminte daca se poate. Ce analize se fac pentru inseminare artficiala? Va multumesc

dumitrescu

in primul rand trebuiesc facute analizele hormonale..spermograma sotului..permeabilitatea trompelor..apaoi o sa'ti spuna dc ..clamydia,,toxoplasma,,ureaplasma,microplasma,,listeria,,citomegalovirusu..etc..etc..
multa bafta!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Am sa incep cu FELICITARILE de rigoare adresate Melutzicai, bravo fata, de acum nimic nu-ti mai sta in cale inchin si io pentru tine dar cu ca e saptamana mare
Liana multam de explicatie ca ma speriasem: ecograf Z14, nema lichid in sac D, ovulatie Z12-Z13, acum m-am linistit

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput