Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122
Raspunsuri - Pagina 3

felicia_ spune:
Ingeras, dragalas, ce mult ma bucur pt tine! Felicitari, sarcina usoara si bb sanatos!
Poze1Poze2

Mishulina spune:
WOW Ingerasule ce veste!!! sa fie intr-un ceas bun ca nu putea "pica" mai bine decat in saptamana asta! Bravo tie! Ai vazut ca n-a mai trebuit FIV? Apropo,bun dr ai,poate "se ia" si la mine!
Ati vazut fetelor care e secretul? Nu inseminari,FIV sau alte proceduri costisitoare si traumatizante ci o vacanta exotica si iubire cat cuprinde!
Bravo inca odata Ingerasule,ne-ai redat speranta! Deci Iepurasul a inceput deja sa imparta cadouri?
Ina

felicia_ spune:
Melu, si eu ti-am tinut pumnii! Bravo, fata desteapta,toate sutem mandre de tine!
Fetelor, eu m-am suparat si nu imi mai iau temp bazala! Pai azi dim, temp era 37,3, si dupa 3 ore, mi-ai venit uratii . Banuiam eu ca vor veni, dar temp ridicata imi dadea sperante... asta este, gata cu temperatura!
Poze1Poze2

melutzica spune:
Scumpicele mele,azi nu este loc de suparari sau necazuri;azi fac eu cinste cu si
si sampanie
, si muzica si danssss
;
La Miro,Ingeras si mie le dam ,fara alcool;(eu fac alergie la alcool
).Deciiii e chef de chefffff
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mishulina spune:
Asa deci...numai putin lipseste omul si iata ce vesti bune era sa rateze! Ma bucur ca Megbeng a avut dreptate si ca au inceput sa apara
si la noi...
Si pentru ca nu am mai scris de mult am de recuperat din urma...
Barbye nu te-am mai "vazut" de mult si chiar ma intrebam ce-o mai fi cu tine....Imi pare rau de ce am auzit dar mergem inainte,da? Doamne-Ajuta!
Alexia mi-a fost dor de tine,multumim de vesti si de incurajari....Tare frumos nume are bebelina voastra,ma bucur ca acum sunteti ok! Mai treci pe la noi cand mai poti...
Raldi bine ai venit printre noi si sedere scurta iti doresc!
Iepurasule,sti bine ca iti tin pumnii ! Durerea poate fi si de la hiperstimulare....Stai linistita si om vedea ce va fi...In ce zi esti?
Cristinna,ma bucur sa te vad! Ce mai faci?
Megbeng,Miro abia astept sa ne vedem!
Melutzica felicitari pentru examen,bravo tie! Sa sti ca fetele astea chiar poarta noroc,pentru ca pumnii stransi si urarile vin din suflet! Crede-ma,e chestie verificata!
Ingerasule,mai zic odata ca nu ma mai satur!: bravo tie,ai dat lovitura! Te rog eu mult trage piciorul si nu ne lasa aici!
Ina

mcrissa spune:
melule felicitari!!!
dar bune prajituri ai mai facut!
dupa o asa o reusita merita sarbatorit
felicitari ingerasul nostru drag!
o sarcina usoara si un bebic sanatos si puternic!
eu azi sunta casa si am zi de
asa ca tare bine-mi prinde o pauza la petrecera lui melu
Mcrissa

iepurila spune:
Mishu, azi 19 aprilie sunt in ziua 19.
Te pup pt pumnii stransi. Odata si odata reusim si noi.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

mcrissa spune:
tocmai am vorbit cu prietena mea care a ramas insarcinata.
era foarte mirata ca ea era convinsa ca nu are cum
pentru ca a prestat doar in ziua 8.
a fost la doctor si i-a spus ca primavara e posibil
ca ovulatia sa aiba loc mai devreme din cauza unor explozii de hormoni.
ea are un ciclu foarte regulat-28 de zile intotdeauna.
si eu sunt mirata si nu stiu daca sa mai tin post
(eu tin post acum la toate).
imi calculasem ca voi fi la ovulatie pe 23
si era perfect ca ieseam din post.
acum nu stiu ce sa mai fac??????
Mcrissa

ingeras26a spune:
Va multumesc inca de 100 de ori!
Miro, sigur ca vin, pai nu trebuie sa le imbarbatam pe fete?? Ca io am baut dupa 2 gravidutze si uite ca s-a prins si la mine :)) nu tre' sa le taraim dupa noi si pe fete??
Va dati seama ca nu prea ma pot concentra la nimic.
Pupici, Ingeras