Smecherasi de iulie-august 2004 (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, carmenutza, da' ce pustiulici frumosi ai! ai si de ce fi mandra. si cel mic are si camasa, n-ai treaba cu el. tu cum rezisti? mai gasesti timp si de tine?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez spor la bucatareala.Eu nu fac nimic special de Paste,doar friptura si salata beauf si poate (dar poate nu e sigur) o placinta cu branza cu foi etaje, si asta sambata,caci pana atunci munca la greu.
A fetele, astazi am testat pentru prima data noua coca cola BLAK.Asta ca mi-am amintit de prietenele mele virtuale cafe-cola dependente.E cola cu cafea, e super pentru cine bea cafea.Asa ca impuscati doi iepuri dintr-o lovitura.Aici abia a aparut.
Hai pupam fetele in gasca.
Multumim celor care au intrebat de noi,stiu ele care (si noi stim) si ne-au simtit lipsa.Pupici.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata gagici, si muulta sanatate la puiutii bolnavi! ne inscriem si noi in gashca voatra, ionut tuseste ca un ogar, ilinca e miriita si maninca cu figuri, deh, vine pastele
alice, sper sa nu gresesc, olinth se administreaza dupa doi ani, vezi prospectu`
pupam mexicanca
edit: carmenuta, uel cam bec si psihopupu` tare. vazut baietii cum se hirjonesc, hehehe
madam spil, la tine ma gindesc cind vaz inundatiile la tv, cum este la mama ta?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Alice, vb Oliviei, biseptolul este antibiotic...si romergan...maicaaa......doctorita aia n-are toate tiglele pe casa. anyway, sper sa fie bine Andrei.
Lia, belladona e macar alcaloid natural....da' oricum e aiurea. cum mai stai cu tusea, luasi ridike neagra?
Anca, oops, perdusem faza cu 12 iunie. scuse.
Carmenutaa ce flacai mandri ai tu! sa-ti traiasca amandoi si sa iti aduca numai bucurii. iar tie....nervi de otel si sanatate!
noi am fost la ITP, cupilu sanatos, voios, a confiscat un tractor de pe acolo...., are 12kg si 94 de cm....si in rest nimic. am luat trimitere pentru analize ca de, tot intreba Gabi daca le facem analize pitacilor...sa vad daca le si fac!
gata, fug la treaba....pupici tuturor si o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Eu sunt cu ochii prinsi in pioneze ca sa stea deschisi, ieri a dormit Mateutzu de doua ori, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult, asa ca pe la 2 noaptea adio somn. Din juma' in juma' de ora se ridica in fundulet si striga" Hai, mama, hai, suc baby". daca nu reactionam sa sar sa-i aduc suc incepea iar:" Mamiiiii, hopa, suc baby, mamiiii". Mare diktator o sa fie!!!

LIA, ce faci, cum stai cu tusea?
CARMEN, vad ca si pe noi ne prinde raceala, ca doar vine Pastele, vorba ta, si nu se poate sa fie totul bine. Eu tusesc si Matei e super-marait.
CARMENUTAA, bine ai revenit, sa-ti traiasca frumosii!
ANDREEA M, spor la hartii, nu vii sa ne faci si noua ordine in hartiile de la firma, ca e jale??
ROXANA, ce inalt e Pat, Matei pare inaltut dar dupa cum l-am masurat eu, avea numai 85 de cm la 19 luni.

Spor la treaba gospodinelor si mai revenim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele,de o ora ma chinui sa va citesc si sa vad pozele,am vazut fete frumoase rau,ale Corinei si a Vrabiutei,pupam dulce
Olivia eu tot racita sunt,stranut de 100 de ori pe zi si am un nas..si deja au trecut cele 7 zile
Normal,ca am uitat ce vream sa scriu...
Liliana eu fac salate si tort(sic!)da recunosc ca am cumparat si blatul si prafurile pentru creme
Felicia eu ii dau pastrama de pui de la Aldis si mai nou pastrama de curcan de la Infantis(sau asa ceva)si cascaval de la Holland pe care-l mananca de rupe
Leloo multumim pentru site de dimineatza ma joc cu el,dar tati nu s-a hotarat inca ce mai vrea,initial a zis ca mai vrea un rugbyst pe urma nu, ca el vrea numai fete!!!
pupici ,la toti copii bolnaviori
revin cand ma mai trezesc un pic

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna~

n-am gasit ridike neagra ieri in 2 piete, azi mai merge cristi sa caute, tusesc ca naiba, imi vine sa ma lungesc pe jos si gata. Am mancat ridiki rosii, astea nu-s bune? si ccand gasesc din aia neagra s-o mananc sau s-o storc? ce sa fac ?

ma spovedesc aci: aseara am dat in disperare maxima si printre suvoaie de lacrimi i-am zis lui cristi ca de-aia nu ma pot io trata ca-s gravida si ca mai bine ma tratez si gata, ca n-am chef sa mor sa las copilu fara mama, ca poate asa o fi voia lui D-zeu de ma chinuie tusea asta in asa hal, iar sarcina sa reziste daca vrea daca nu, nu....apoi m-a apucat alt plans de mila samburelului mic, ca am fost asa egoista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Lia, hai capul sus, ca o sa treaca si raceala asta.Ai incercat cu ceai de ceapa.La mine a trecut tusea cu comprese calde la gat.De fapt si-a dat drumul si apoi a disparut.
Ioana...ia trimite si la Chicago una bucata felie de tort.uite cum salivez ca un catel numai la gandul tortului.

Gata fug la nani

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, stiam ca ridichea neagra se scobeste si se pune inauntru zahar, se lasa nu jtiu cit si siropu` ala care se lasa se bea, da` sper sa nu scriu prostii. sunt atitea siropuri naturale pe piata care le poti lua, nu`sh de ce disperi asa, hai, sus steagu si moralu` nu intra zilele asa usor in sac

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana trimit doua felii daca spui AMR-ul repede!!!!Somn usor!
Lia pupici si sanatate muta,multa,sa-ti treaca repede si sa incepi sa te bucuri de existenta samburelului mic!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput