Smecherasi de iulie-august 2004 (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neata'

Andrea,Ioana, multumesc pentru raspunsuri...chiar aveam nevoie de ele...sunt putin pierduta ca nu stiu ce-i sa-i mai dau de papa....am indopat-o numa' cu crembusti de pui.

Lia,multa sanatate...toate sunt trecatoare.Capul sus!

Voi mai aveti probleme cu schimbatul chiloteilor?Andreea are niste crize de ramane si fara respiratie atunci cand vreau sa-i schimb scutecul.Numai cand face kk vine la mine sa i-l schimb.

Liliana, spor la treaba sambata....faci destule, eu nu fac nici macar oua rosii....le ciocneasc pe ale lui soacra-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Felicia eu am probleme cand trebuie sa-i pun pampersul ca sa iesim afara,pentru ca vrea sa defileze in piciorusele si in duduitza goala prin casa,asa ca incep actiunea din timp ca sa nu ma treaca toate transpiratiile.

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata din nou de la noi!
Nu v-am mai "vizitat" de taaare mult timp si azi m-am trezit cu elan si mi-am propus sa scriu macar, ca de citit nu am timp sa recuperez...
Absenta mea se datoreaza intai unui necaz - cu starea proasta si tristetea aferente(niste prieteni f. apropiati au pierdut un copil), apoi lipsei de timp.
Codrut e bine, dar plictisit de stat in casa de doua zile pe motiv de ploi si frig.E o vreme oribila!
Pastele il facem acasa, in familie si a doua zi vizita la nasi.
O noutate ar fi ca in prima duminica dupa Paste botezam doi copilasi! Un baietel de 6 ani si surioara lui de 3 ani! Sunt abandonati de parinti, nedeclarati la nastere si fara certificate de nastere!!! Prin urmare, nu exista "legal", cu toate implicatiile de rigoare(neprimiti la gradinita, la medic de familie, fara alocatie etc)!Sunt crescuti de o matusa care la randu-i are si ea 4 copii!
Am gasit un preot care a acceptat sa ii crestineze fara a se impiedica de absenta unei hartii(certificatul de nastere, adica).Si pe 30 ii botezam noi!
Am vazut ca Papa a si nascut! Felicitari si sa traiasca micuta Sofia si sa va aduca bucurii!
Si...nu stiu daca am inteles bine Lia esti graviduta??? Am ramas in urma la capitolul asta de stiri!
Pupici tuturor si scuze ca am scris un roman!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Ma uitai pe site...It's a girl!...asa zice
Nu conteaza, sanatoasa sa fie

Carmenutaa, sa-ti traiasca voiniceii! Tare frumosi!
Vazut poze cu suedeze si vrabiute...toate frumoase.
Sanatate le puiutii bolnaviori, Andreea, Andrei, Alexandra...si la burticoasele panicate.... Lio, da-i bre cu ceai de ceapa...ca sigur gasesti ceapa la piata!
Am citit tot...evident ca am uitat ce mai voiam sa zic...:)

Noi am avut iar show aseara, ca tot ne-am laudat ca nu a mai vomitat!...:)...Aseara am zis ca mergem tot pe numarul castigator, baie la desene...hahaha...Pai ce, e fraiera!? Am strans si apa si vome!...iuhu!
Si incepe sa se frichine de la 5.30...si la 6.30 e deja in picioare...Cocosh!!

Carmen, admirat freza! Sa-ti fie de bine!...Asteptam si poze in care se vad okii....de preferat ai tai...hihihi
Io azi o dadui pe plice de capuccino! Mama denaturata ce sunt!
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata tuturor !
Pupam bolnaviorii si le dorim muuulta sanatate !
Vazut Lia, o frumusete, bine-nteles Pupam sa treaca raceala.
AndreeaPhilip - mey ce smechera esti, noi vrem poze cu Pupi cu iepurasi si mami cu freza/culoare noua
Lia ciocarlia - ai fo` la medic sa te vada``n gat ? Si nu mai fi suparici, suntem atatea p`acilea care te invidiem ca ai un samburici in burtica, vei vedea ca totul va fi bine, vei avea un pui dragalas si sanatos si Danut va fi cel mai fericit
Amironeanu - apropo scutece ieftine, io ma refeream la alea ieftine de tot, care tin pipi mai bine ca Pampersii si se cheama Nino
Roxana74 - ai cetit subektu` la femina cu branca ursului ? Imi iau si te`anuntz cum mere cica pot lua si sotii, dar atunci chiar ca fug din casa
Alice - pupam si pe Gizmo sa-i treaca bolelile
Polux - buna dimineata mey, nu ai somn vaz si ce pofta mi-ai dat cu cola cu cafea ...
Pako - Giulia sta la schimbat ca-i dau ceva dorin in mana. In rest, cu papica, sa stii ca noi papam cremvusti de pui si atat, nu te pot sfatui, Giulia prefera telemea, cascaval, orez cu lapte la micul deun sau ou fiert.
Roberta - hihihi, da` asa-i ca e misto tonul ala poruncitor, inca e misto
DanaSpeel - atunci tre sa pun poza cu Giulia sa vezi ce baietoi am facut din ea cu tunsoarea
Kim - recunosc ca bb2 va veni daca va veni asa pe sustache, clar al meu nu vrea ... eu imi acord alea 3 luni la anu` si gata ... probabil ramanem noi 2 cu cate un pui numai
IoanaG - nu ai rinita alergica cu stranuturile, la mine asa se manifesta la polenu` de septambrie ... sanatate muuulta si tie !
Carmenutaa - ce bine ca mai intri, cum esti, cum sunteti, cum rezisti ? Vazut copiii, frumosi !

Pup gasca in egala masura ! O zi faina sa aveti !
Sunt p`acilea ... sa scrieti

Edit: Adema -
Crstalina - girl ,ce faaain !
La mine iese girl pt octombrie/noiembrie 2007, decembrie boy, dar la Giulia tot boy imi da, asa, retro

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Si noi facem scandal la pus chilotii...nebunie...Oricum o las putin sa patruleze in fundu' gol ca altfel nu ma inteleg cu ea. Dupa care o bag in pampersi cu fortza, ca are obiceiul prost de a-si marca teritoriul!

Pako, noi nu servim chestii de mic dejun, dar am vazut ca exista pe piata mai multe sortimente pentru copii, sunca de pui, piept de pui la vid, poate soldatzei cu pateu si cu branzica cu verdetzuri. Pofta buna sa aveti!

Na ca iar mi se facu foame!!!...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nu prea imi vine s-o las in pasarica goala ca se freaca de toate alea prin casa...nici lipita de mine n-o lasa fara chilotei...am si io pasarici in cap:))

Multumesc pentru raspunsuri....tot am intrebat de mezeluri in vid pentru copii si n-am primit nici un raspuns pozitiv de la vanzatoare.

Monica, zi-mi tu in fata...sa pricep si eu...esti gravidutza???...ca sunt rau in ceata.

Carmenutaa, sa-ti traiasca baieteii....ce-a mai trecut timpul asta...

Mergi la inceput

Pako, cred ca intr-un supermarket ai sanse mai mari sa gasesti...pe la magazinele de cartier nu stiu daca aduc de frica sa nu le ramana nevandute...zic si io...

...Poti sa ma felicitzi asa in general....hehehe...Dupa Paste dau o tzuica. Si dupa 2 mai cand ma duc la nenea doftorul mai dau una...hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIA, ridichea neagra o cureti, tai felii cam de 5 mm, o pui intr-un vas nemetalic (un borcan), un strat de ridiche, unul de zahar sau miere si tot asa. In scurt timp lasa sirop pe care-l bei, cat poti tu. Ridichea rosie nu are nici un efect.
Alt remediu naturist- cureti o ceapa, o toci, o pui ntr-un vas si torni peste ea apa clocotita, acoperi si lasi 10 minute sa se infuzeze, bei cald cu miere si lamaie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicia, io n-am raspuns ca suntem deficitare... ilinca maninca dimineata la 7,30 un bibe cu lapte cu cereale, la prinz un castron cu mincare gatita depinde de ce am in casa, pe la 17 papa fructele cu brinzica sau ou si seara la culcare nca un bibe cu lapte cu cereale. peste zi, daca mincam noi ceva si vrea, de bucurie ii dam indiferent de ceea ce este, adecalea salam, sau kaiser, sau mai stiu io ce...
edit, ca-s provocata, escluzind fro doo riduri la oki si mai multe la creer , cristalule la vremea mea, maica, am dat gata barbatii cu okii mei, nah, ca mi-o murit laudatorii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput