Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
LunaNoua spune:
Bine ai mai trecut pe la noi, Daniela !!!
Nu o mai lasa pe aia mica sa doarma la bunica in brate. Cel mai bine e la ea in patuc, si daca nu se poate, la tine, dar nu in brate la persoane bolnave sau batrane. Daca nu ma crezi acum, o sa iti amintesti de ce ti-am spus, cand o sa se imbolnaveasca cea mica de aceleasi boli ca ale bunicii. Pupici multi 
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
Ana_m spune:
Salutare fetele,
vad ca azi multe aveti o zi
din pacate , va doresc sa treceti cat mai bine de ea. Noi azi pana acum relativ bine. A dormit , am fost la plimbare acum iar doarme. Nu prea ii curioasa sa pape, decat cu circ si acum a inceput si ea sa scoata in jet
, sper sa ii treaca. Plus o gramada de saliva. Ieri cu saliva si jetuletele am schimbat-o de 4 ori . Azi doar de 2 ori dar mai e timp pana diseara nu ?
A inceput si ea sa "muste". E o dulce, eu o tot provoc si cand vad cum face ma sparg de ras.![]()
Maraki,si Clara face la fel, cand papa atat se uita la mine, eu ma feresc sa ma uit la ea in ochi, caci daca m-am uitat aia e : incepe sa zambeasca si sa imi povesteasca verzi si uscate si uita sa mai pape![]()
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Ceau fetele,acum am terminat de citit ce-ati scris.
Eu sunt in ultimul hal: gatul e nimic,pe langa....o conjunctivita (cred) de toata groaza,ca n-am avut asa ceva de cand sunt si port lentile de contact din 94!

Imi curg ambii ochi,ma dor,mi se lipesc si chiar nu realizez cum am reusit sa ma aleg cu asa ceva!Azi mi-am luat evident ochelarii,pana ma vindec o sa las balta lentilele.Eu mai aveam cate o conjunctivita de la lentile,dar doar un pic de ochi rosu si usturime si gata.Nu asa ceva.Tot ma gandesc sa nu fie vreo alergie ca am luat pentru gat Voseptol care-i cu propolis.Ca m-am trezit azinoapte brusc asa,cu nasul infundat,cu ochii lipiti (amandoi???)si ma mai bazaia si capul (ca sa nu zic de gat ca n-a trecut nici ala).Acum am pus niste picaturi pentru conjunctivita,sa vedem,sper sa treaca pana maine.
Cel mai teama mi-e sa nu ia Diana de la mine,asa ca toata ziua sunt la spalat pe maini acum 
Si colac peste pupaza,vin acasa si mandra incepe show-ul si nu vrea nici sa pape,asa ca a trebuit si sa ma mulg,sa nu ma aleg nabii si cu vreo mastita ca e tot ce-mi mai lipseste acum!
Am reusit s-o adorm eu cu metoda muzica si patura in cap in 2 min.,ca mami se chinuia de ceva vreme si ciuciu.Si culmea a dormit de la 16 la 17!Si dupa aia a papat en gros.Acum incerc s-o trimit la plimbare cu Ghita sa mai respir,ca mai am si de lucru 
Va pup si va scriu mai tarziu la fiecare si ma uit si la poze.Daca imi pot dezlipi ochii 
Doar o mentiune acum:Irina ma bucur ca e ok Mario,ti-am zis eu!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Gata am i-am evacuat.Cand s-a vazut echipata si urcata in carucior din hol,n-a mai scos un sunet! Cred ca abia astepta sa iasa! Sper sa nu-i prinda ploaia!Si sa nu agatze prea multe pitzipoance
Ca mami a agatzat o multime de cunostinte azi,cand a iesit cu ea in bratze.Era in roz,acum e in rosu ![]()
Acu sa va zic ce mai tin minte!
NICO e super faina omida aia,intotdeauna am avut boala pe ele.Daca gasesc si eu iau!
DEEA parca o vad pe Daria cea pletoasa la PC ![]()
![]()
Sper s-o prinzi odata sa ne-o arati!
ANDA cand am citit de ... crocodil
m-a bufnit rasul! Esti mortala! Sa vedem ce denumire urmeaza!
CATA lasa ca te distrezi la nunta aia si iti trece de toate !
GIOVA pusi lui Marcolino cel mamos! Diana e cu ochii tot dupa Ghita,ca teleghidata ![]()
DANIELA ma bucur ca ai revenit!
BEE am uitat data trecuta sa-ti zic,ma bucur ca Tea face progrese,in cateva luni toate astea or sa fie o amintire urata!Iar cu oboseala ai perfecta drepatate! Si Diana e la fel,zbiara pe aici aiurea ca nu doarme ziua decat cu tzaraita! Dar am noroc ca dupa baia de la 21 adoarme instantaneu (dupa ce suge evident)Insa inainte de baie e cam dezastru in unele zile.O calmam cu baia...eventual o facem mai devreme!
DENISA,MARAKI,MIRELA,ANASEBE,ANA,CANDA,CRISU si restul lumii ca precis am uitat o multime
pupi,incerc sa ma pun un pic in pat,apoi revin sa ma uit si la poze si mai intru deseara (ca iar am treaba la PC)!
Ochii parca nu mai curg chiar asa,dar tot ma dor 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

J G spune:
hello gagici,
ies si eu la raport ca doar nu pot sta fara voi!
Bee e bine ca macar a fost afectata doar motor ca se rezolva mai usor decat altele, Doamne fereste! Si sunt sigura ca se va recupera repede daca e tratata de mica! In ceea ce piveste criza de plans pe care ai povestit-o si eu zic la fel, colici sigur! dar macar daca a apucat-o acum scapa repede.
Moni nasol ca te-ai imbolnavit asa de rau. Te mai duci la job in conditiile astea?
Daniela bine ca ne mai dai de stire din cand in cand, poate mai apari si pe messenger. Mai aveti colici?
Mirela pai zi asa, esti ploiesteanca? Abia acu am vazut si eu! Super! dar intrebarea e cand scapam de colici? Eu vreau sa-i mai fac Carlei niste analize poate totusi descopar cauza problemelor...
Cata nasol si la tine cu problemele astea... dar lasa a cresc ei repede ca sa ne umplem de spume ca noi ne-am chinuit cu ei si ei ne vor da cu flit!
Denisa foarte dragutza omida, asa ceva trebuie sa-mi cumpar si eu! E interesata Emma? Te astept mai tarziu pe messenger!
Deea ma bucur ca mai scrii si tu!
Nicoooo... ce sa-ti mai zic? Si tie la fel, cresc ei!
Maraki bine ca mai apuci si ru sa pui mana pe computador. Te mai astept, ce mai zice socrosenia?
Irina bine ca te-ai linistit de tot cu Mario... frumusete de gagic!
Restul fetelor, pupici!
Despre noi: suntem la Ploiesti, totul e OK (de cate ori plange Carla mama se infige sa o ia, cica sa se obisnuiasca copilul cu ea!) parca e si printesa mea mai linistita daca si eu sunt mai calma! Tata ma compatimeste la greu...
In rest mancam amandoua ca spartele. Mai ales eu care am scapat la mancare gatita... si e asa de bine sa dorm in patul meu "de-acasa" care miroase asa frumoos...
fetelor scuzati greselile dar sunt la comp lui fratello si nu se mai vad literele pe tastatura. deloc-deloc.
J si Carla (05.02.2006)
Giova spune:
Am vazut pozele lui nora-mea.
. gagica mumoasa are marco.
Am rezolvat cu photo si cameraman pt. nunta. Ne-au venit invitatiile, sunt super.dar avem o problema: NU AVEM NASI!!!!
irina ii sta bine la Mario cu bandana, fii serioasa, nu e poponar.
Moni pai asa sunt fetele dupa tati, baietii dupa mame. lasa cu concursul ala, ca mai tare ma enervez. are dreptate Ursoiaca.
Restul va citesc cu calm mai taqrziu si ma uit la celelalte poze, ca acum suntem rupti de foame. am fost si pe coclauri sa vedem de teren pt. casa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
irinadum spune:
Giova cand ai nunta ca vin eu si in drum te cunun la loc comanda
. Numai sa stiu din timp sa ii iau frac la nasu' mic
si un jucaroi baban la pictor.
T_Ioana spune:
Sa mai si radem daca ne mai vine..........
Un domn trecut de prima tinerete, dar cu portofelul gras, agata la bar o tinara frumoasa. Dupa putin timp ajung in apartamentul domnisoarei. Pina ce tanara "se pregateste", domnul vrea sa puna un CD...pentru atmosfera. Pe raft...Brahms, Verdi, Ceaikovski, etc. Vai, draga, asemenea muzica asculti tu ?!
- Ah, da, am uitat sa va spun, ca eu am absolvit Conservatorul.
- Domnul se lasa pagubas cu muzica, si incerca sa citeasca ceva. Pe raft: Eliade, Goethe, Puskin, etc.
- Vai, draga, asemenea carti citesti tu ?!
- Ah, da, am omis sa va spun ca am terminat si filologia.
- Pai, bine, fato, da prostituata cum ai ajuns ?!
- Ah, printr-un mare noroc
---------------------------------------------------------------------
Un terorist ameninta personalul unui avion cu
pistolul:
Teroristul: "Va-mpusc daca nu duceti avionul la
Teheran."
Personalul: "Stai calm, nu mergem deloc la Teheran."
Teroristul: "Va impusc, voi n-auziti?"
Personalul: "Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum
sa mearga la Teheran?"
Teroristul: "Am un pistol, ce nu e clar? Si acest
avion VA merge la Teheran!"
Personalul: "Stai dom'ne calm, in fata este un domn cu
o bomba care vrea sa mergem la Beirut."
---------------------------------------------------------------------
Un betiv care raspandea un miros ingrozitor, de bautura ieftina, si care avea un sac si un ziar vechi, se urca in autobuz si se aseaza langa un preot cu un aspect foarte onorabil. Apoi scoate din sac o sticla de bautura aproape goala, din care bea pina la ultima picatura, dupa care incepe sa citeasca din ziar.
La un moment dat i se adreseaza preotului:
- Scuzati-ma, parinte, stiti cumva din ce motive se ajunge la spondiloza?
- Desigur, raspunde preotul, care simtea o neplacere crescanda, pe un ton de o politete rece si sarcastica. Factorii care duc la spondiloza sunt: o viata dezordonata, tovarasia unor femei de calitate indoielnica, consumul exagerat de tutun si alcool, betii care se termina cu nopti petrecute in bordeluri, toate astea duc la spondiloza...
- Uuuuaaaaauuuuuu!!.. N-as fi crezut niciodata... raspunde betivul si se intoarce la ziarul sau.
Preotul, milos de felul lui, dupa ce se gandeste la cele spuse, se adreseaza din nou betivului, de data asta pe un ton bland si impaciuitor:
- Scuza-ma, n-am vrut sa te jignesc... de cand suferi de spondiloza, fiule?
- Eu??? Nu, parinte... eu niciodata n-am suferit de asa ceva... tocmai am citit in ziar ca Papa... sufera de spondiloza....
--------------------------------------------------------------------
Un tip intra intr-un magazin: "As dori si eu niste gulas"
-Vanzatorul: "Sunteti ungur?"
Asta se enerveaza: "Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream muguri de bambus ma intrebai daca sunt chinez?!?"
-"Aaaa, nu"
-"Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pt. ca am comandat gulas?"
-"Pt. ca aici e magazin de electronice"
---------------------------------------------------------------------Maria Magdalena e urmarita de multimea infuriata de desfraul ei... Se intrevede o bataie cu pietre, cum era la moda.
Isus: - Stati! Cine n-a pacatuit niciodata sa arunce primul! Liniste in multime. Totusi, de undeva din spate o femeie imbracata in negru lanseaza o caramida fix in teasta Magdalenei.
Isus (uitandu-se in multime): - Mai, mama, ma disperi!!!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Am vazut pozele!
Filip la aer curat,ce fain! Ce-as mai merge le tzara!
CATA zici ca Bia e crizata? Poate vrei sa pun eu niste poze semnificative 
Emma are o saltea super,e incarcata bine,are ce studia!
Mario super ca de obicei,e echipat nr.1
Si cu degetele in gura se asorteaza cu gagica-sa!
Am pus si eu cateva mai aiurea,am incercat sa-i fac sa se vada cerceii,dar atat a rotit din cap dupa aparat ca m-am lasat pagubasa deocamdata! Nu le-am pus pe alea ca nu se vede nimic!
Pana la urma s-a plimbat cu tata-su 2 h in care a dormit
,cand a venit a papat,acu a reusit si kk nr.2 (ca nu facuse inca dupa sucul de la ora 16).Si a inceput sa se maraie,pana a dezechipat-o Ghita si acum rade cu el pana la baie. Ii place la nebunie in fundul gol tot salta ca o broasca.Tre s-o mai oboseasca nitzel!
Mai la voi au inceput bebeii sa dea din maini si din picioare la baitza,sa stropeasca? Ca Diana pana acu statea ca sfintii pe pereti,nici nu clipea oricat o zmotoceam pe acolo,atat ii placea! Dar aseara s-a apucat Ghita s-o bazaie si .... a inceput aerobicul, intai din maini si apoi din picioare si cand a vazut efectul a inceput si sa rada!Noroc ca eram pe finish cu baia!
Merg sa pregatesc pe acolo si ma mai joc si eu cu ea!
Ne mai auzim !
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

kikiriki spune:
Pup fetele si dau raportul de seara: am fost la dr (eu la gineco) si totul e OK, uter, cicatrice, totul.
Nico, Irinel2005, merci de info cu vaccin dar am luat deja Pentaxim si Engerix B asa ca maine facem vaccinul. Doamne Ajuta!!! Sper sa fie bine!!! fara reactii nasoale. Aoleuuuu......... fug ca plange...revin dupa baie....
Kikiriki