Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Ai dreptate Irina...era o problema cu albumul meu asa ca le-am pus si in albumul nostru!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
canda_h spune:
Irina ma bucur ca Mario e bine si ati scapat de griji ... cred ca controlul dupa 6 luni e doar asa de verificare. Am pus cateva poze chiar azi ... Am vazut si eu pozele cu superman ... e un dragutz. (Daca vreodata se razgandeste Diana sa sti ca venim noi in petzit peste vreo 3 ani, daca reusim sa facem si o fetiza). Ce imi place in poza in care o mananca pe mama ta, zici ca manca ciocolata atat e de incantat.
Cata am vazut si pozele cu mica terorista .. vezi ca ai pus unele poze de mai multe ori, sau asa le vad eu
Giova noi am fost la Sag ... nu stiu daca ai fost vreodata pe acolo ... e destul de fain pentru picnic. Noi mai mergem din cand in cand ... cand eram gravi mai mergeam si la "padurea verde" unde e super fain (super fain pentru Timisoara ca sunt alte paduri mult mai faine).
Bee pentru tine si pentru Ana. Cred ca Ana o sa recupereze cu gimnastica si nu o sa mai aiba nici o problema.
v-am pupat,
Angi de motanel
utocatalina spune:
ai dreptate...mi-a jucat feste photos!
Ciresica Bianca
LunaNoua spune:
Bee, si nepotelul meu a patit asa, dar nu e de la cezariana. E chiar mai bine ca ai avut cezariana in cazut asta. Cumnata mea a stat in travaliu vre-o doua zile si a iesit bb "stresat", din cauza ca a stat turtit, blocat pe undeva si nu putea sa iasa. Tot cu masaj/gimnastica ceva s-a rezolvat si s-a rezolvat frumusel Asa ca ai incredere ca o sa fie bine. Si tot din cauza asta nepotelul nostru plangea foarte mult. Nu de la colici, ci din cauza ca nu se putea misca in voie, probabil ca si doare.
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
utocatalina spune:
S-a dilit de tot...imi da numai eroare si nu pot sterge pozele puse de mai multe ori...renunt pe moment...ce ma mir este ca in albumul nostru le-am pus fara probleme!
Ciresica Bianca
LunaNoua spune:
Cata, eu in albumul bebeianfeb nu mai pot pune nici o poza. Am incercat de mai multe ori. Nu merge si pace.
Pozele puiutei
utocatalina spune:
inseamna ca lucreaza astia, ca nici un nu pot umbla in albumul meu...asteptam!
Ciresica Bianca
LunaNoua spune:
E mai fain pe webshots...ca iti si pastreaza poza la adevarata rezolutie
Pozele puiutei
utocatalina spune:
Acum am vazut...astia mi-au amestecat pozele in album de le-au zapacit...javrele!
Ciresica Bianca
marchplayer spune:
Mai dau si eu pe aici la semnat condicuta....cam rar ce-i drept dar am fost super ocupata cu plecarea lui Robert, dupa care putin melancolica(doar putin ca nu-mi dadea voie Ioana mai mult) si colac peste pupaza mi se arse si sursa la calc, si-mi lua ceva timp pana am reusit s-o cumpar si s-o montez. Pleca iara Robert pentru 6 luni, naspa dar n-am ce sa fac. Bine ca nu raman singurica, avem ajutoare destule, o bunica oarba care ar tine-o toata ziua pe Ioana numa in brate( spune ea ca asa doarme cel mai bine) si o matusa care ne face curat si mancare. Papusica mea este cam mucioasa zilele astea si stam in casa ca la noi bate vantul si este destul de frig, doctorul asta ne-a recomandat pe langa serul fiziologic si pompita. In rest toate bune, sper ca si la voi este la fel...
va pupic pe toate si ma duc la lecturat ca am de recuperat serios!
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos