Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 13
georgi75 spune:
fug la o tigare si apoi la nani
maine cu forte noi
Noapte buna!
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Neata la optimiste... Andrei nu a putut dormi ca nu mai ave arespiratie ... bata-l vina de muc... i-am facut la ora trei cu pompita aceea atasata la aspirator, acum e ceva mai bine...
Hai sa va dau o cafea daca tot am intrat pe aici...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
SunSmile spune:
Neataaaaaaaaaaaa
Adri imi pare rau ca Andreiut sufera!
Pupi si o zi faina!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
teodora35 spune:
neata fetele sunt la o cafeluta inainte de a pleca la servici si m-am gindit sa intru sa va salut nu am prea avut timp sa intru asa des pe la voi dar promit ca de miine incolo voi intra mai des.Asta pt ca ramin in concediu.Adinell insanatosire grabnica celui mic
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
SunSmile spune:
Bey deci: Hendry e iubitul meu, indiferent daca mai mananca si el bataie!
Cu Oli va pot face legatura, ca ne cunoastem personal! E baiat bun dar cam fumacios!
Dana plecam la ai mei de Paste. Acolo sunt si nashii si abia astept pt ca mi-e tare doooor!.
Cat despre Alexutzu...mai noi radem, dar il iubim din tot sufletul. Uite aici niste poze cu cheliosu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=da9c&.dnm=6bc9.jpg&.src=ph
Adina...bre tu iei examenul si nu dai de baut? Nu-i frumos...azi asteptam (eu trebuie sa ma imbat k sa nu-mi mai tremure picioarele pt diseara)!
Hai ca ne auzim mai incolo!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Neatza optimistelor!
M-am trezit matinal , ca de obicei, pe la 6.30 , dar nu am avut cum sa folosesc calculatorul , care este in sufragerie unde doarme nepotul.
ADDINEL, scuze de confuzie, dar a fost din graba, promit sa nu mai fac, si o sa tin minte ac il ai pe Andrei- deoarece si al meu nepot se numeste asa....mama cate coincidente....Sanatate maxima puiului mic!
Adriana, am vazut pe bebe, cate luni are?
Sunsmile, tare haios Alexutzu !Pe bune.Si noi avem un caine la Bacau , pe care il iubim tare mult, il scot afara cand ajung pe akolo, se bucura cand ma vede, se tine numai dupa mine.Este TAMBUR...UN FEL DE DALMATIAN, dar cu par mai mare...
Pe aici sunt 2 : ADINUTE : ADDINEL si Adinell, SPER CA AM VAZUT BINE...si am sa va spun Adriana si Adina, clar, ca sa nu mai fac confuzii!
Adina, felicitari pt. examen ! Faci cinste , da?
Georgi, ce faci? Control la teme ? Ma meditezi si pe mine la engleza?
Ma duc sa vad cine a raspuns la subiectul de joaca, sa vad daca l-a luat pe Razvan sau pe Oli.
Pe messenger cine vrea sa vb.am ac.ID.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Nicoleta, nu stiu..Sper sa castige Steaua !
Scor : ? va bate Steaua la 1 gol diferenta?
Adrian, buna cafea ai facut!Mrs!
Dany
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Neatza optimistelor!
M-am trezit matinal , ca de obicei, pe la 6.30 , dar nu am avut cum sa folosesc calculatorul , care este in sufragerie unde doarme nepotul.
ADDINEL, scuze de confuzie, dar a fost din graba, promit sa nu mai fac, si o sa tin minte ac il ai pe Andrei- deoarece si al meu nepot se numeste asa....mama cate coincidente....Sanatate maxima puiului mic!
Adriana, am vazut pe bebe, cate luni are?
Sunsmile, tare haios Alexutzu !Pe bune.Si noi avem un caine la Bacau , pe care il iubim tare mult, il scot afara cand ajung pe akolo, se bucura cand ma vede, se tine numai dupa mine.Este TAMBUR...UN FEL DE DALMATIAN, dar cu par mai mare...
Pe aici sunt 2 : ADINUTE : ADDINEL si Adinell, SPER CA AM VAZUT BINE...si am sa va spun Adriana si Adina, clar, ca sa nu mai fac confuzii!
Adina, felicitari pt. examen ! Faci cinste , da?
Georgi, ce faci? Control la teme ? Ma meditezi si pe mine la engleza?
Ma duc sa vad cine a raspuns la subiectul de joaca, sa vad daca l-a luat pe Razvan sau pe Oli.
Pe messenger cine vrea sa vb.am ac.ID.
Dany
Fii atenta ca le incurcasi.
aDDinel nu are bebe.Ea il are doar pe pupicu(viitorul sot) si urmeaza sa faca nunta.
adineLLa are un bebel de 6 luni, Andrei.
Ia mai recapituleaza o data.
Daca vrei meditatii, nu ma bag.Io sunt in concediu..Chiar, tu cati ani ai si ce esti?
Salutari ca am si uitat.Sunule ce vrei sa spui?Fumeaza mult?N-are nimic......si io....Parca vad ca azi nu prea iti arde de taclale...Lasa ca batem .Ce fete au englezii astia...(am vazut suporterii).
Nu mai stiu ce sa mai scriu ca inca nu mi-am baut cafeaua si n-am fumat nici o pipă.Vedeti mă ce va iubesc?Trecui repede pe la voi intai...
Hai pupici.Revin of course
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE