Clubul optimistelor (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Pi-ai tre sa invatam marcajul de la el, om la om, ca el a fost fundas...dar nu trebuie scapat din ochi.....bine..hai ca ti-l las tie...mai ales ca azici ca sotul l-a acceptat deja...
Multumesc de urari..sper sa imi dea ...
Vezi ca te-am gasit pe la a;t subiect ...si te-am gonit aici acasa.....

Nu ma supar, zi-mi cum vrei tu ...

Pe mesenger nu putem vb ?

VA SARUT DE NOAPTE BUNA !
Mi-a expirat timpullllllllllllll...............la calc....pe maine

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

georgi, dau si eu o bere ca am luat examenul. dar a fost ieri, adica nici azi nici maine bre, parol ca n-o dau cotita, aproape ca nu mai rezist. azi cochetam cu ideea sa-mi dau demisia. da' degeaba, ca era preavizul si tot trebuia sa termin treaba. asa ca m-am calmat. lasa ca vedeti voi dupa 25 incolo o sa scriu de n-o sa mai incapa nimeni pe forum.

daniela, da-mi pm ca iti dau si eu cu cv-ul

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Pi-ai tre sa invatam marcajul de la el, om la om, ca el a fost fundas...dar nu trebuie scapat din ochi.....bine..hai ca ti-l las tie...mai ales ca azici ca sotul l-a acceptat deja...
Multumesc de urari..sper sa imi dea ...
Vezi ca te-am gasit pe la a;t subiect ...si te-am gonit aici acasa.....

Nu ma supar, zi-mi cum vrei tu ...

Pe mesenger nu putem vb ?

VA SARUT DE NOAPTE BUNA !
Mi-a expirat timpullllllllllllll...............la calc....pe maine

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

sigur ca putem vorbi pe messenger.
cat despre faptul ca m-ai prins pe-acolo... nu te uitasi?ca tocmai am scris chestia asta

pup si io la tine si noapte buna si tie

restul?Care mai sunteti pe-aci?

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

acu' vazui ca daneza mi-a zis adinell. dar nu ma supar, sunt fata buna (si modesta, da!).

propun un test pentru fiecare nou-venita in club: cate adinele sunt in clubul optimistelor si cum se deosebesc ele?

nunta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addinel

georgi, dau si eu o bere ca am luat examenul. dar a fost ieri, adica nici azi nici maine bre, parol ca n-o dau cotita, aproape ca nu mai rezist. azi cochetam cu ideea sa-mi dau demisia. da' degeaba, ca era preavizul si tot trebuia sa termin treaba. asa ca m-am calmat. lasa ca vedeti voi dupa 25 incolo o sa scriu de n-o sa mai incapa nimeni pe forum.

daniela, da-mi pm ca iti dau si eu cu cv-ul

nunta mea

stiam io ca o dau in bara...
da e buna berea si maine..
felicitari pentru examen si o pupa mama pe ea de isteatza mica.
hai ca te las sa termini treaba
da te astept de pe 25 incolo.

Avem si POZE

Mergi la inceput

quote:

acu' vazui ca daneza mi-a zis adinell. dar nu ma supar, sunt fata buna (si modesta, da!).

propun un test pentru fiecare nou-venita in club: cate adinele sunt in clubul optimistelor si cum se deosebesc ele?

nunta mea

are voieeeee
ca e mai noua
o sa-i spun io lu daneza ca tu esti cu pupicu si adinella e cu Andreiu.

Avem si POZE

Mergi la inceput

da da da ... nu mai pot lucra. s-a ars un bec si cum eu sunt chioara nu vad doar cu unul. si pupicu cica nu mai are bec de schimb, cumpara maine. muncesc si io maine. mai stau cu voi in seara asta.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by georgi75

quote:

nunta mea

are voieeeee
ca e mai noua
o sa-i spun io lu daneza ca tu esti cu pupicu si adinella e cu Andreiu.

Avem si POZE

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai frate,imi bag si eu nitel nasul pe la ZZ si cand ma intorc ce vad? Iar s-au strans fetele la vorbe!
Acus precis ca v-ati dus la culcare.
Georgi ,profeseara ai?
Cum esti la scoala ? Esti dura sau prietenoasa?
Zi repede ca ma roade curiozitatea ! Cand am citit ca esti profesoara parca m-am simtit din noi eleva si-mi venea sa zic :
Buna ziua doamna profesoara!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Mai frate,imi bag si eu nitel nasul pe la ZZ si cand ma intorc ce vad? Iar s-au strans fetele la vorbe!
Acus precis ca v-ati dus la culcare.
Georgi ,profeseara ai?
Cum esti la scoala ? Esti dura sau prietenoasa?
Zi repede ca ma roade curiozitatea ! Cand am citit ca esti profesoara parca m-am simtit din noi eleva si-mi venea sa zic :
Buna ziua doamna profesoara!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

mã ce sa zic... stiti cum sunt copiii.Daca le dai de invatat esti al dracu .
io in general m-am inteles bine cu ei(acum stau acasa pana la toamna).cred ca e vorba si de faptul ca ei in general sunt atrasi de engleza.
ma intelegeam super cu ei.Si daca vorbeau in ora, ii intrebam de tema.Nu o aveau, nota 2.Faceam pact la inceputul anului.Cine n-are chef sa invetze, ciocu mic ca dau 5 oricum ca doar nu dau 1 an din viata..Nu ti-ai facut tema, taci din gura ca sa nu te intreb de ea.
Bineinteles ca am avut o data si cateva specimene d'aiaaaa... baietasi de cartier.I-am lasat sa tremure ca-i las corijenti pana in ultima zi.Si atunci i-am trecut.Din semestrul urmator gata... si-au dat seama ca io am totusi catalogul si stiloul.

Pe scurt... deviza mea: nu poate sau nu vrea?OK.Da sa ma lase sa-mi fac ora.

Avem si POZE

Mergi la inceput