Clubul optimistelor (7)

Clubul optimistelor (7) | Autor: georgi75

Link direct la acest mesaj

Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 6

Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:

Georgiana (Slatina,Olt)
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti)
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti)
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca)
SunSmile (Bucuresti)
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
Liana30 (Craiova)
Teodora35 (Bucuresti)
Hogearamona (Prundul Bargaului)
Daniela_daneza (Bucuresti)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi vezi ce simplu e? Felicitari

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Daca ai sti ce am facut...M-am dus in arhiva pe messenger si am notat pe foaie ce mi-a explicat Liana....
Da vad ca mi-a iesit.Lianoooo ia o

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pai ce conteaza? Bine ca ti-ai iesit, oricum putei sa ceri consultanta in direct :))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pupici la optimiste
eu bazai pe aici...cred ca nu-s singura

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ti-au trecut nervii? Bravo pt capitol!

quote:
Originally posted by georgi75

Daca ai sti ce am facut...M-am dus in arhiva pe messenger si am notat pe foaie ce mi-a explicat Liana....
Da vad ca mi-a iesit.Lianoooo ia o

Avem si POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Mersic Flavia
Uite ca mi-au mai trecut nervii.Sa va zic.
Iesii cu Stefania( o dadui pe olteneste).Toate bune si frumoase, cumintica.La scara, cand ne-am intors...aceeasi poveste.Sa nu o iau in brate ca urca singura.Avea si caruciorul dupa ea cu papusa cu tot.Sa tina si caruciorul in mana, sa si urce singura.Am lasat-o doua etaje.Ma gandesc ca e mult si pentru ea.Am incercat sa-i spun sa o iau in brate...bla, bla, bla.Sau sa-mi dea macar caruciorul ca parca o si vedeam rostogolindu-se pe scari.
Ti-ai gasit?Era si obosita... si a inceput urlatoarea...Pe la etajul 5 iese o vecina "binevoitoare" si-mi zice:"vaaaai, da' ce i-ati facut de urla asa?"
Nu-mi ajungeau mie nervii mei Mai vine si asta...Si-i zic asa cu un ranjet:"Am dat-o putin cu capul de perete sa vad daca se sparge!"Na!Asa intrebare , asa raspuns!Sa se sature.Mi-a tras o privire... si a inchis usa.
Astia ma cred tampita, ca-mi maltratez copilul... sau ce?Asa ma enerveaza specimenele astea care cum vad copilul ca plange putin sau nu vrea sa se duca la o persoana(normal, nu o cunoaste sau nu-i place fata ei ) zic:"Vaaaai, da ce rea eeeeee!!!"

Si rabd, si rabd... da si cand ma prind intr-o faza ca asta de azi... ii linistesc una-doua....
Asa ca azi am fost a dracului .Si ma mai fac....Abia astept sa intalnesc baba sa vad daca imi mai raspunde la salut.

Si cam atat.Acu mi-a trecut, maimu doarme asa ca fug la trebi.Trebuie sa fac si mancarica.
Mai trec pe-aci.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

coapta de racita!!
va urez o zi buna..nu va pup ca va dau raceala..
bravooo georgii vazui ca reusisi!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pup profa.

Ce aveti mai toti cu racelile?Sa va faceti bine ca de Paste e de petrecut...Nu de stat in pat.Auzirati?Ca iau bata acu...

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vai-vai...si nu i-ai aratat si sangele de pe pereti??? Si pe mine ma enrveaza, dar la cat is eu de "nesi" nici nu-i aud! Si apropos...iti dau MEGA bataie daca mai vorbesti urat in Saptama Mare!!!(ti-am bolduit in mesaj)

quote:
Originally posted by georgi75

Mersic Flavia
Uite ca mi-au mai trecut nervii.Sa va zic.
Iesii cu Stefania( o dadui pe olteneste).Toate bune si frumoase, cumintica.La scara, cand ne-am intors...aceeasi poveste.Sa nu o iau in brate ca urca singura.Avea si caruciorul dupa ea cu papusa cu tot.Sa tina si caruciorul in mana, sa si urce singura.Am lasat-o doua etaje.Ma gandesc ca e mult si pentru ea.Am incercat sa-i spun sa o iau in brate...bla, bla, bla.Sau sa-mi dea macar caruciorul ca parca o si vedeam rostogolindu-se pe scari.
Ti-ai gasit?Era si obosita... si a inceput urlatoarea...Pe la etajul 5 iese o vecina "binevoitoare" si-mi zice:"vaaaai, da' ce i-ati facut de urla asa?"
Nu-mi ajungeau mie nervii mei Mai vine si asta...Si-i zic asa cu un ranjet:"Am dat-o putin cu capul de perete sa vad daca se sparge!"Na!Asa intrebare , asa raspuns!Sa se sature.Mi-a tras o privire... si a inchis usa.
Astia ma cred tampita, ca-mi maltratez copilul... sau ce?Asa ma enerveaza specimenele astea care cum vad copilul ca plange putin sau nu vrea sa se duca la o persoana(normal, nu o cunoaste sau nu-i place fata ei ) zic:"Vaaaai, da ce rea eeeeee!!!"

Si rabd, si rabd... da si cand ma prind intr-o faza ca asta de azi... ii linistesc una-doua....
Asa ca azi am fost a dracului .Si ma mai fac....Abia astept sa intalnesc baba sa vad daca imi mai raspunde la salut.

Si cam atat.Acu mi-a trecut, maimu doarme asa ca fug la trebi.Trebuie sa fac si mancarica.
Mai trec pe-aci.

Avem si POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mi-aduc aminte de cand eram mica...nu stiu ce pozna am facut si maica-mia era in gradina si ma cam ciufulea...a intervenit un om ce trecea pe strada...nu mi-as fi dorit sa fiu in pielea lui...
-ce-ai cucoana ce ciufulesti fata?
la care maica-mia(a pus si in practica nu numai i-a zis)
-poate vrea domnul!!!

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput