Mamici de martie-aprilie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
ciuf spune:
Val77 si Luizax, la multi ani fetitelor voastre! Sanatate multa din partea noastra.
Mara, esti o graviduta tare frumoasa. Si ai o burtica tzuguiata bine de tot. Ce ai la purtator? Fetita sau baietel?
Zuzilici, sper ca totul e bine. Asteptam vesti.
Aida poate ne tii tu la curent cu bble lui Zuzi.
Dragelor, asta e ultimul meu mesaj de burticoasa.
Va pup si sper sa va aduc vesti bune.
Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Ioana spune:
Aida era sa te uit, iubita
HAI AIDA
, HAI AIDA
Pup toate fetele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
aida_o spune:
Fetelor,
am facut un nume de user nou pe acest forum, eu zic sa-l folosim din momentul cind va fi activat de administratorul forumului, pentru cind deschidem capitole noi si postam listuta.
Numele de user este mar-apr2006 (sau mar_apr2006... nu mai tin minte daca era - sau _
... o sa vedem cind vine emailul de confirmare), iar parola este aceeasi ca si pe contul comun de la Yahoo.
Deci: atunci cind vom dori sa deschidem un capitol nou, va fi suficient sa ne logam aici pe forum cu numele comun de user: mar-apr2006, postam listuta, iar apoi facem logout pentru a ne putea loga cu numele nostru obisnuit si a comunica ccu grupul ca si pina acum.
Spuneam ca trebuie sa facem logout dupa ce terminam de editat listuta, pentru ca daca raminem logate pe userul comun si incepem sa scriem mesaje, nimeni nu va sti cine se ascunde sub numele comun de user. Deci se creeaza confuzie.
Avantajul va fi ca accesul la editarea listei va fi deschis catre toate fetele din grupa noastra. Daca una dintre noi va crede ca are timp sa editeze lista, n-are decit sa se logheze cum am zis mai sus si se-apuca de editarea listei. Apoi face logout si poate intra din nou, cu numele ei obisnuit de user.
Deocamdata trebuie sa vina un email de confirmare pe contul comun de email de pe Yahoo, dupa care cred ca vom putea sa incepem sa folosim userul (nickname-ul) comun. Pina sa merg eu la culcare, nu a venit acel email de confirmare de aici de la DC, deci inseamna ca mai avem de asteptat putin (sau nu
).
Sper ca am explicat destul de clar. Daca nu, eu zic ca, cu timpul, o sa incepem sa ne prindem toate cum functioneaza ideea asta.
Acum chiar ma duc sa ma culc, ca pic de somn.
aida_o spune:
Hihi Laura,
io-s bine mersi, acasa, cu colul tzapan si nesimtitor
Dar multam ca ai inceput deja sa ma incurajezi
De fapt, iti multumesc pentru ca iti faci mereu timp si revii la noi 
Mara, dar si tu esti o burtica frumoasa 
Hai Ciufuletz!
Luizax spune:
Merci de urari Ciuf!. Ne-am sarbatorit ieri, am facut tort, ne0am pus coifuri (si lu Giulia binenteles) si io cu Alex i-am cantat la multi ani :))) e mishto cu 2 copii :)))))
otilica spune:
Buna fetelor!
Stiu ca eu nu am prea scris, dar acum am venit cu vesti si promit ca voi recupera.
Am nascut pe data de 10 aprilie 2006 un baietel, Krisztian, 3000 g, 50 cm, prin cezariana.
Nasterea a fost foarte usoara, stiam ca va fi cezariana pt ca si primul copil l-am nascut cu cezariana, si nu puteam incerca o nastere naturala din cauza conformatiei bazinului.
Vineri 7 aprilie am pierdut dopul gelatinos, dr a zis ca pot sa nasc oricand sau pot sa o mai duc inca 2 saptamani pana la termen. Duminica 9 aprilie am avut activitate intensa la joaca cu baietelul mau mai mare, m-am simtit cam obosita. Duminica noaptea m-au durut f tare oasele bazinului si... luni dimineata la 7,30 cand m-am trezit am simtit ca mi se scurge ceva pe chiloti. Banuiam ca este apa (asa s-a intamplat si la prima mea nastere). Dar dupa aceea nimic. Totusi am plecat la spital, unde dupa toate formalitatile am fost internata in jurul orei 10. A venit dr meu care a zis ca nu e sigur ca e lichid amniotic, dar imi recolteaza o lama ca sa vedem ce e. La 11,30 a venit la mine si mi-a zis ca intram in operatie. Totul s-a intamplat f repede, nici nu m-am dezmeticit bine si la 12,40 s-a nascut Krisztian.
Dupa operatie totul a decurs bine, sambata 15 aprilie am fost externati.
Krisztian este foarte cuminte, Robert (baietelul meu mai mare) il iubeste si ii da tot timpul pusi.
Noi suntem inca in perioada de acomodare cu viata in 4...
Va pupam,
Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)
dananita spune:
Un Paste incantator, cu zambete sagalnice, oua tari si rosii, fericiri indestulatoare si ganduri imbucuratoare!
Ileana Marius condoleante!
Felicitari proaspetelor mamici!
Davidutzu meu are acum, la 6 saptamani, 4.850kg. Eu nush sa pun poze in contul comun si nici parola nu o stiu de la contul comun, dar sa ma credeti pe cuvant ca e un bebelush tare frumos si dragalas, care acum ma strigaaaa....
e doar putzin cam rasfatat si nu e vina lui![]()
Va pup cu drag pe toate,
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
serendipindity spune:
Ciuf, mersi frumos! Avem la purtator un baiezel, asteptam sa se nasca intre 25 si 27 aprilie, dar, asa cum zicea si Aida, colul meu e inca "teapan si nesimtitor". Am totusi usoare contractii - cred ca sunt contractii - simt asa niste intepatuiri puternice, ca niste lovituri de cutit, dar nu-s de durata. Le-am avut inca din luna a 4-a, cand am stopat tratamentul cu Duphaston. A trebuit sa ma indopt cu hormonii astia, doarece exista riscul sa pierd sarcina, din cauza insuficientei luteale (sindrom de ovar polichistic, cum au stabilit medicii de la Parhon). Am facut tratament si inainte de sarcina si abia dupa un an jumatate am ramas insarcinata cu bebele meu.
Aida, multumiri asemenea, sa stii ca m-am inscris si eu in galeria ta! Indicatii tale au fost foarte pretioase, m-am descurcat de minune sa pun pozele, nu-i asa?
Luni seara vine mama la mine, ca daca o fi tati meu prins cu treburi pe la serviciu, sa am cu cine ma duce la spital. Eu habar nimic de nimic
, asa ca mama o sa fie un ajutor pretios.
Paste luminos!
39+1