Mamici de martie-aprilie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
Zuzilici tinem pumnii sa nasti cat mai usor.

Ciufulici e valabil si pentru tine

HAI FETELOR, HAI FETELOR, HAI FETELOR!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Andreea, imi dai sperante cu Oana ![]()
Inni, nastere usoara si numai bine, esti o super dragutza!! 
Irina 71, si de chestia cu un numar in + la picior am auzit, stai linistita!!
Mariana, ii pun preventiv pampers dublu... In spital mi-au zis ca numai 2 sapt, ca pediatra oricum o vazuse in ziua a 4-a de viata si a zis ca soldurile-s OK, dar moasa a zis ca ii pun 2 pampers pina ma duc la al treilea consult, in 2 mai. Si asa ca... Tu pui?
Deci cam asa a fost si la tine nasterea?
aaa, am uitat sa zic ca doctorul care m-a taiat la burta
mi-a scris cu carioca pe burta "HALLO OANA" si mi-a desenat si o floricika. Cica asa face la toate cezarienele. Mi-a placut faza.
Am verificat pe mai multe exemplare nemtzesti cum pronunta "oana" si am fost destul de multumita. Numai unul a zis "U-ana", fix cum ai scris tu. Sunt atitia straini in germa, s-or obisnui si cu o "Oana".
Hai ca-i simpatic sotzul tau!!!!
Si pe mine m-a stressat moasa cu alaptatul, parca era apiucata, sa mor io... Moasele din spital erau mult mai relaxate! Chiar ca propaganda, "alaptezi ori esti un looser". Pfui....
Mamaaa, Noe, ce de laptic!! 1 litru?? Respect!!!!
Aida, iti tin pumnii in fiecare zi, si lui Ciuf si lui Zuzi la fel!!
Ciuf, mistoooo burtik!! Bravo!! Acusi vine fetitza!!
Laura Ioana 
Catrinel & Oana
ile77 spune:
Ciuf , eu cind ma gindesc la ziua cind am nascut, dincolo de contractii si alte nebunii, stii ce imi aduc cel mai bine aminte: cit am fost de calma. Pe bune, cite ginduri imi facusem inainte, cit ma mai pregatisem mental........si spre marea mea mirare, am fost atit de calma si nu m-am gindit nici o clipa ca mi-e frica sau ca ceva urit s-ar putea intimpla.Sigur o sa fii si tu calma si totul va fi ok.
M-a apucat melancolia cind am vazut burtika ta. Imi aduce aminte de a mea in sapt 40.Cind ma uit la pozele cu burta mea in sapt 40 mi se pare enorma.
oricum, bafta miine.
Curaj!
Tinem pumnii.
Polixeni, ce nasol si cu traditia aia. Eu sustin sus si tare ideea ca pårintii ar trebui sa aleaga numele lui bb, e dreptul lor 100% dincolo de traditie si alte prostii.
Oricum iti doresc sa fii tare pina la capat si sa iasa cum vrei tu.
In legatura cu laptele, incearca sa pompezi dimineata ,chiar dupa ce te trezesti. eu atunci scot cel mai mult lapte.
Mariana, daca iti spun cum am ales eu numele fetitei ,nu ma crezi.
De fapt noi ne asteptam sa fie baiat, asa cum ne zisese la ecografie
,asa ca nu prea ne-am gindit la nume de fata.
Insa cu 2 zile inainte de termen , ma intreaba sotul cam ce nume am pune la bb daca ar fi fata.
Ei bine, in aceasta perioada este la tv Idol(probabil ca e si in Suedia). In concurs e o pustoaica de 20 de ani ,frumoasa foc si care cinta superb. Si, bineinteles ,se numeste Vivian. Asa ca m-am lasat inspirata de aceasta pustoaica. Mereu ii ziceam sotului ca urmaresc Idol, numai sa vad cum evolueaza Vivian.Si uite asa a ajuns sa-mi placa numele atit de mult, incit mi l-am dorit pt bebelina mea.
Bineinteles ca atunci cind eram in spital ,mi-a adus sotul un intreg dosar cu nume de fata
, print out de pe interent , ca sa ma documentez si sa am de unde alege.
Insa intr-un final ,am ramas la numele Vivian, nume care intr-un anumit procentaj
ii place si sotului.
Oricum ,trebuia sa ne miscam repede cu alegerea numeleui pt ca vruiam sa apara in ziarul local si poza cu bebelina noastra , la pagina dedicata felicitarilor cu ocazia diferitelor ocazii fericite.
Noe
wow, 1000ml.Påi daca as avea atita lapte l-as vinde la spitalul din oras ,si as lua niste bani frumosi pe el.![]()
Ce maninci de produci atit de mult lapte????
M-ai dat gata.
Måi fetelor, eu am o amica, care ma bate la cap ca trebuie sa ies cu bb cu caruciorul in fiecare zi, ca ploua , ca bate vintul, ca sa se caleasca fetita.
Cum naiba sa ies cu ea cind ploua sau e frig. Mie mi-e super frica sa nu raceasca.
Si apoi e prea mica s-o expun la temperaturi scazute(pe aici acum sint 7-8-9grade).
Aici norvegienii, isi lasa bb sa doarma afara in carucior iarna.
Probabil ca asa o sa fac si eu , dar dupa ce mai creste. De la 5-6 luni in sus.
Tinem pumnii la toate care urmeaza sa nasca zilele astea si nastere usoara!
ile si Vivian( 07-03-2006)
MP spune:
Aida,sa stii ca nu am zis cu rautate sa te odihnesti si tu...nici nu mi-a trecut prin cap gandul ca esti prea mult pe forum sau ceva de genul asta.Am scris ce am scris ca replica la ceea ce ai spus tu..ca nu poti dormi noaptea.Si te-am indemnat asa,prieteneste si fara pic de rautate sa incerci sa te odihnesti.Dar era vorba despre somnul de noapte si nici nu mi-a trecut prin cap cum ca tu ai sta mult pe forum.Si nici nu am calculat vreodata "ia sa vad eu cat e ceasul in Canada si de ce sta ea la ora asta la PC"...Tocmai eu sa calculez;eu care am petrecut n nopti in fata calculatorului si atunci cand eram insarcinata si dupa nastere.
Scuza-ma daca am gresit cu ceva!
Si burtica ta e super!
Sa fiti sanatoase fetelor si sa nasteti usor!
Noapte buna tuturor!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
mariana_1976 spune:
Zuzilici,Ciufulet,nastere usoara si bebe sanatos!!!

Aida,eu as zice ca tu le urmezi in curind!![]()
Vai ce burtica mumoasa avem!

Ile,eu nu ma prea uit la TV decit f.rar,dar am impresia ca aici exista ceva numit "American Idol".Vivian e un nume foarte frumos dupa parerea mea!![]()
Si eu am stat la indoiala daca sa scot sau nu primul bebe afara(era nascut in ianuarie si avusese la nastere sub 3 kg)
Pina la urma la insistentele moasei,ale cumnatelor si ale socrellei am cedat...Fetita a fost f.sanatoasa si nu a patit nimic!Poate ca nu e o idee rea s-o pui pe Vivian sa doarma in carut citeva ore afara!(un argument in plus ar fi ca tarile nordice sunt f.putin poluate)
Aici am vazut de multe ori in fata magazinelor carucioare nesupravegheate deci am tras concluzia ca...scandinavii nu se baga ei la furat de bebei ca de ex in Taiwan!
)
Catrinel,astia l-au controlat la solduri pe Markus cind a implinit 2 zile si de asemenea la 2 luni,iar fiindca nu au gasit nimic,nu mi-au recomandat nimic!
Eu am stat cu frica-n sin tot timpul,mai ales dupa ce citisem ca bebelusii din pelvina pot avea de 3 ori mai multe probleme de sanatate ca cei aflati in pozitie normala...![]()
![]()
In plus,stiam ca nu e vina mea ca nu se intorsese din moment ce primii doi bebei s-au intors corespunzator inca din sapt a-30-a...Daca la prima nastere nu se intorc,de obicei conformatia bazinului mamei nu permite sau e prea mult/prea putin lichid amniotic,uterul bicorn sau anormal de strimt...Cum la mine nu a fost cazul,tremuram de frica ca bebe are probleme si nu se poate intoarce(circulara de cordon,probleme neurologice,etc)
Tie ti-au spus cumva de ce Oana se fixase in pelvina?
Mie nu!![]()
Ha-ha,ce dragut de chirurg ai avut!Bine ca ti-a desenat doar cu carioca si nu te-a tatuat!![]()
numai bine tuturor,
Mariana
mama Monicai(1998), alui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
aida_o spune:
Aolio, Monica,
stai asa ca io nu m-am suparat DELOC! am crezut ca tu iti imaginai ca la noi e noapte, si atunci am simtit nevoia sa explic ca nu-i, si ce diferenta de fus orar e
scuze daca te-am facut sa intelegi altceva. Doamne fereste, departe de mine gindul ca tu ai spus ceva nelalocul lui sau stiu eu mai ce... draga de tine, te-am facut sa crezi ca-s suparata. NICI GIND!
n-as fi avut nici un motiv, ci dimpotriva, am apreciat grija ta 
Mariana, asa de mult imi doresc sa ai dreptate si sa urmez eu... 
aida_o spune:
De Zuzilici nu stiu nimic, inca. Nu mi-a mai raspuns nimeni pe messenger, si mi-e nush'cum sa sun sa intreb. Ma gindesc sa mai las sa treaca noaptea asta, si dup-aia sa incerc sa aflu ceva.
Ciufuletz,
miine dimineata, cum ma trezesc, la tine o sa ma gindesc (hehe, uite ca si rimeaza) 
Hai fetele!

serendipindity spune:
Ciuf, Aida , ce burtici frumoase si sanatoase! A mea cred ca mai are putin si plezneste, simt cum e pielea intinsa la maxim. Iar eu arat de parca ma inghitit o minge de baschet, cu tzugui. Promit sa pun azi niste poze in contul comun.
39+1
kim spune:
Felicitari noilor mamici!!!
Pumnii stransi pt zuzilici, ciuf si aida!
Ciuf, asa cum ti-am urat si pe messenger, du-te fara frica si cu incredere ca vei naste cat ai zice peste o minune de fata!
Cred ca intelegeti de ce intru atat de rar, minunatia mea de printesa ma acapareaza cu totul, de cand a venit pe lume (3 sapt si 2 zil!!!) ne-a umplut viata, suntem o familie implinita. M-a pus repede pe picioare, n-am avut vreme sa ma vaiet, am fost confruntata cu tot felul de alte problemutze, ultimele zile- ragade la un mamelon (am crezut ca ma urc pe pereti de durere), ma gandeam ca iar ma incearca Doamne Doamne, dar n-am vrut nicicum sa renunt la alaptat, acum sunt bine si fata papa in continuare laptic de la mami cu lacomie, a facut niste falcutze, barbie si ceafa dubla... Incercam s-o tinem treaza mai mult ziua, cand papa mai des, iar noaptea doarme asa de bine, pana si 7 ore legate (mai ales dupa o plimbare si o baita buna). Tati e vrajit pe viata, nu mai are scapare, nici stare la lucru. Am mai pus poze in album, daca aveti timp sa le vedeti. Va pup si va urez Sarbatori super fericite de paste!
KIM & printesa ALICIA 
photos
serendipindity spune:
fetelor, am pus si eu in contul comun trei poze, facute pe 26 martie, in contantza (sunt in folderul "serendipindity"), plus una cu burtica mea de 30 de saptamani. as fi pus si poze mai recente, dar s-a blocat contul.
am vrut sa ma loghez din nou, dar mi-a parut un mesaj cum ca pagina solicitata nu a fost gasita. spre sa fie ceva temporar. sa-mi spuneti si mie daca reusiti sa va logati.
numai bine!![]()
39+1