Ii miroase guritza
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
Hai ca m-ati pus pe ganduri!
Dianei ii mirose gurita dimineata de cateva zile incoace!
Si eu credeam ca e de la dinti, ca are 12 dinti si 4 masele si cu spalatul ne facem noi dar nu e total!
Dar am sa incerc si eu analiza Elisa, pentru ca recoltatul 3 zile l-am mai facut si nu a iesit nimic!!!
Sanatate la bebici!
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
dddd spune:
quote:
Originally posted by vilma
Draga Adina, de o saptamana ne confruntam cu aceeasi problema. Din pacate, Baciu a fost plecat la Cluj si abia sambata sper sa fie in Galati pentru a merge la consult.
Ancuta are Giardia (a iesit la analiza), dar nu a avut simptome prea pregnante, adica avea perioade si mai bune, si mai rele. Ne "laudam" cu: unele zile cu inapetenta, urmate de zile in care manca foarte bine; isi freca nasul cateodata destul de tare; constipatie ciclica (adica facea bine merci o saptamana, doua, apoi deodata, fara nici un motiv, scaun tare); miros redus al respiratiei, pentru care dadeam vina pe faptul ca-si suge degetele.
De duminica trecuta am observat ca respiratia ii miroase altfel, parca mai pronuntat.
Miercuri am inceput sa-i dau un sirop de la Helmiflores antigiardioza.
Respiratia s-a transformat in ceva greu de imaginat, m-am speriat si era cat pe ce sa merg la urgenta cu ea pentru ca imi imaginam ca si-a bagat ceva in nas care a ramas blocat si s-a infectat. Apoi m-am mai calmat cand am aflat ca daca ar fi fost asa, erau alte simptome. Ea are nasucul infundat, fara sa ii curga nimic (de nici o culoare).
In acest moment, il asteptam pe dr. Baciu sa o consulte. Inca iese destul de greu cu scaunul, plus nasucul infundat.
Astept cu interes sa-mi spui rezultatul consultului lui Andrei. Sper sa nu fie cazul sa ia medicamente din alea prea tari (ex. Flagyl) pentru ca sunt toxice pentru ficat, iar giardioza este o boala care revine si cu care oamenii traiesc in permanenta, trebuie doar s-o tinem in frau.
Vilma si Ancuta.
Ma numesc monica iar fetita mea se confrunta cu aceleasi simptome. Are giardia desi am tratat-o cu ceva naturist de la Forever...De fapt in timpul tratamantului ( cam 2 luni tine, cu niste pastilute cu usturoi in combinatie cu gel de aloe vera) se simtea foarte bine, manca si nu se o mai manca nasul. Acum am inceput din nou acest tratament naturist pentru ca ii iesise din nou la examenul copoparazitologic giardia, dar am observat ca are nasul infundat fara a avea mucozitati. Ma gandeam ca are polipi dar probabil ca are legatura cu giardia. La medic nu am fost inca cu problema nasului, dar daca aflati ceva noutati pe tema asta va rog sa ma anuntati si pe mine. Sa nu uit, medicul ei i-a prescris pentru giardia Zentel, dar nu i-am dat pentru ca tbuia sa aiba 2 ani pentru a putea lua acest medicament, asa ca am optat pentru produse naturiste. A doua oara cand i-a iesit giardia am fost la alt medic, care i-a prescris furazolidon 10 zile, i-am dat dar fara folos. Tot acest medic ne-a zis ca giardia este prezenta in organism dar se trateaza numai cand exista simptome si deranjeaza. Si deranjeaza pana in jurul varstei de 6 ani cand sistemul imunitar este mai puternic.
Banti spune:
Vroiam sa spun ca si fetitei mele ii mirosea gurita si am dus-o la ORl-ist si mi-a spus ca din cauza polipilor si dupa ce i-am scos s-a rezolvat problema. O alta cauza mai poate fi si o sinuzita netratata, dar si giardia, evident.
Ioana
bpop spune:
si baiatul meu cel mare (3 ani) a fost diagnosticat cu giardia, insa medicul nostru pediatru ne-a recomandat sa nu-i dam nimic daca nu are probleme majore de alimentatie. Pt ca la aceasta varsta, toate medicamentele care se recomanda pt giardia, ataca ficatul destul de tare, si riscul este de a strica ceva major intr-o parte ca sa reparam ceva minor (si se poate reinfecta si f usor, mai ales la varsta jucatului in nisip...)