Ii miroase guritza

Ii miroase guritza | Autor: astoian

Link direct la acest mesaj

De o luna am intrerupt alaptatul si baietelul meu de 1 an si aproape 5 luni refuza sa bea lapte simplu. Accepta doar laptele cu sucuri de fructe din care bea cam 150 ml pe zi. Am observat ca, de cand bea acest fel de lapte se trezeste dimineata cu guritza urat mirositoare desi in fiecare seara il spalam pe dintzisori. Ati patzit asa ceva cu bb-ii vostri ? Sa fie laptele cu fructe de vina ? Si care ar fi remediul.

adina si andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

S-ar putea sa nu aiba nici o legatura cu laptele, ci sa existe undeva niste bacterii - prezenta lor este semnalata de acest miros urat. Iti spun ca am avut si eu aceasta experienta cu baiatul meu.

Aminteste-ti daca a avut iarna asta o raceala, de pilda, sau daca are gatul rosu, sau muci (nu e obligatoriu ca zzzz copilul sa fie bolnav) sau limba "incarcata" - undeva e ceva. Daca ai sa mergi la doctor, probabil ai sa primesti un antibiotic (eventual o sa-i ia, in prealabil, o proba din gat sau nas). Nu te speria, multi copii trec prin asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

S-ar putea sa fie si de la paraziti intestinali sau de la dintisori. Du-te la control cu el.
Claudia si Alex(4ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izu spune:

si fetitei mele (2 ani) ii mirosea gurita dimineata in perioada cand a avut geardia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Adina,
vezi ca este si un articol pe site ref. la acest subiect!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astoian spune:

Va multumesc pt raspunsuri ! Chiar maine dimineata voi face o programare la medic. Nu ma gandisem ca ar putea fi vorba de viermisori intestinali si ma cam sperie aceasta posibilitate. Dupa vizita la medic voi reveni cu amanunte.

si Numai bine !

adina si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by izu

si fetitei mele (2 ani) ii mirosea gurita dimineata in perioada cand a avut geardia

Izu ce tratament ti-a dat pentru fetita ta cind a avut giardia???Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

quote:
Originally posted by izu

Izu ce tratament ti-a dat pentru fetita ta cind a avut giardia???Cristina

Pana iti raspunde Izu am sa-ti raspund eu.
Cand baietelul meu a avut giardia medicul mi-a prescris Flagyl sirop si Tinctura de propolis....si cat mai putine dulciuri in perioada tratamentului...daca e posibil, deloc.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izu spune:

Flagyl sirop 4 ml de 2ori/zi 7 zile - a dat rezultat pt ca la urmatoarea analiza nu a mai iesit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumesc!!!!

Mihnea nu maninca dulce aproape deloc!!!
Doar in ceai ii pun cam 4-5 g zahar la 400 ml apa!!!
Merg si eu astazi sa vad ce-mi prescrie dr.!!!
Multumesc inca o data!!Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Draga Adina, de o saptamana ne confruntam cu aceeasi problema. Din pacate, Baciu a fost plecat la Cluj si abia sambata sper sa fie in Galati pentru a merge la consult.

Ancuta are Giardia (a iesit la analiza), dar nu a avut simptome prea pregnante, adica avea perioade si mai bune, si mai rele. Ne "laudam" cu: unele zile cu inapetenta, urmate de zile in care manca foarte bine; isi freca nasul cateodata destul de tare; constipatie ciclica (adica facea bine merci o saptamana, doua, apoi deodata, fara nici un motiv, scaun tare); miros redus al respiratiei, pentru care dadeam vina pe faptul ca-si suge degetele.
De duminica trecuta am observat ca respiratia ii miroase altfel, parca mai pronuntat.
Miercuri am inceput sa-i dau un sirop de la Helmiflores antigiardioza.
Respiratia s-a transformat in ceva greu de imaginat, m-am speriat si era cat pe ce sa merg la urgenta cu ea pentru ca imi imaginam ca si-a bagat ceva in nas care a ramas blocat si s-a infectat. Apoi m-am mai calmat cand am aflat ca daca ar fi fost asa, erau alte simptome. Ea are nasucul infundat, fara sa ii curga nimic (de nici o culoare).

In acest moment, il asteptam pe dr. Baciu sa o consulte. Inca iese destul de greu cu scaunul, plus nasucul infundat.

Astept cu interes sa-mi spui rezultatul consultului lui Andrei. Sper sa nu fie cazul sa ia medicamente din alea prea tari (ex. Flagyl) pentru ca sunt toxice pentru ficat, iar giardioza este o boala care revine si cu care oamenii traiesc in permanenta, trebuie doar s-o tinem in frau.

Vilma si Ancuta.

Mergi la inceput