Suceava (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

HRISTOS A INVIAT!

m-am trezit si eu acum..hai pe DC, sa vad ce zice suceava..nu pot sta prea mult, ca tre sa pregatesc masa de seara..oricum, m-am amuzat ca ma gandeam: sa vad cum caut eu pana pe la pagina 5 sa dau de subiectul nostru...si cand colo, fix pe prima pagina va gasii :)

dupa cum ziceam, revin peste vreo ora doo, cu detalii, deocamdata va pup pe absolut toate!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Va mai dau o mostra de text semnat Coelho, asa, pentru Meg, ca sa tinem subiectul pe prima pagina, ca sa ne gaseasca mai usor.... nu stiu voi ce faceti in acest moment, da'eu cind ma uit la Zamfiruca mamei cum doarme, mi se face un somn de adorm instantaneu cu ochii in ecran si mina intepenita pe mouse !

Intilnire cu un guru
PAULO COELHO

L-am intilnit pe Mick Brown la aeroportul din Frankfurt. Este ziarist la The Daily Telegraph din Londra si fusese trimis sa-mi ia un interviu in timpul unei escale intre avioane. Pina la urma mi-am aminat zborul urmator pentru a doua zi, caci Mick nu era un ziarist oarecare; el calatorise in toata lumea ca ‘turist spiritual’ (titlul cartii pe care o publicase in Anglia) si avea o multime de povesti in tolba.
De exemplu, Mick mi-a spus ca odata primise un pliant de la o organizatie care avea legaturi cu misticismul indian, in care se anunta ca un guru pe nume Mahaguru Yogi Arka avea sa tina o serie de conferinte in Anglia. Mick a descoperit ca acesta locuia la o pensiune in nordul Londrei si s-a dus sa il viziteze ca sa scrie un articol pentru ziarul lui.
Indata ce a sunat la usa, o tinara femeie cu trasaturi orientale i-a deschis usa si, fara a rosti o vorba, l-a condus intr-o incapere. Arka sedea acolo, cu picioarele incrucisate, aparent in stare de meditatie.
Mick nu prea stia ce sa faca, pina cind maestrul a deschis ochii si i-a facut semn sa se aseze in fata lui.
- Ai sa ma intrebi ceva ?
Mick avea mai multe intrebari, dar totul parea ca-i zburase din minte. Singura intrebare la care s-a putut gindi a fost :
- Ce cauta oamenii cind vin la un guru ca dumneavoastra ?
- Imagineaza-ti ca stai in fata unui ocean, a spus Arka. Ce vrei de la ocean ?
Mick s-a gindit o clipa si a raspuns :
- Pace.
Arka a aprobat din cap :
- Pace. Tu te uiti la ocean si intelegi ca iti poate aduce pacea. Altcineva poate sa ceara peste, ca sa manince. Un altul se poate gindi la petrolul care zace pe fundul acelui ocean si vrea sa stie unde sint ascunse aceste bogatii. Oamenii vor lucruri diferite, dar oceanul este intins si poate da fiecaruia ceea ce cere.
Mick a remarcat ca el cunoscuse multi guru in viata lui; cum puteai sti in care sa ai incredere ?
- Cind o persoana incearca sa-si impuna felul de a gindi asupra cuiva, nu poate fi numita guru, a raspuns Arka. Oricine iti cere sa ai incredere in el, nu-ti merita increderea. Oricine crede ca detine adevarul, se afla pe calea minciunii. Oricine incearca sa converteasca pe cineva, nu a inteles inca sensul spiritualitatii. Iti amintesti cum era cind mergeai la scoala, in copilarie ? Acolo gaseai profesori de engleza, de fizica, de chimie si de istorie. Ucenicia spirituala se face cam in acelasi fel: diferiti profesori te invata lucruri diferite, si toti joaca un rol in dezvoltarea ta interioara, dar numai propria ta constiinta poate pune toate lucrurile pe care le inveti intr-o oarecare ordine si poate extrage din ele ceea ce te intereseaza.
Arka a continuat :
- Trebuie sa intelegi ca drumul pe care il alegi este numai responsabilitatea ta. Va trebui sa iti folosesti in egala masura inima si mintea si vei ajunge sa intelegi ca aceste doua forte nu sint opuse. Atunci vei ajunge la o concluzie foarte importanta: fiecare intrebare isi contine propriul raspuns.
Aceste vorbe aveau sens. Arka il privea foarte intens pe Mick, si parea ca nu isi terminase explicatia.
- Si dragostea. Dragostea este puntea care uneste mintea si inima, forta de atractie care tine planetele si stelele pe orbitele lor. Oamenii de stiinta numesc dragostea ‘forta de gravitatie’.
Arka s-a ridicat in picioare.
- Mai ai ceva sa ma intrebi ?
- Ce ar trebui sa fac ca sa gasesc adevarul ?
- Inceteaza sa il mai cauti. Si priveste in jur, acolo e adevarul.

Dupa cum spune vechiul proverb Zen :

Daca vrei ca lucrurile sa vina la tine,
da-te la o parte din drum si fa-le loc sa se apropie.

Va pupacim
Noapte buna tuturor fetelor cochete !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

ilinca, multumim pentru fragmentelele postate!
cat despre mine..va gasesc, oricunde v-ati ascunde!
in alta ordine de idei...stiti pe cineva interesat sa cumpere o casa la dragomirna?uite si pozele casutzei
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549804813&ran=20824

daca e nevoie pot da si nr de telefon al proprietarului, pentru detalii

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Meg iubita, ce super-casa ! Mmmmm, m-a facut sa visez frumos la ora sase de dimineata ! Ai idee care e pretul ? Ca, daca e interesant, m-ar interesa, da, numarul de telefon al proprietarului ! Seerios !

Pupicei...citi ? muuuulti, ca's mici !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Wow, super casa! Si eu as fi curioasa cam cat costa, ce tip de incalzire are si cati ari de teren are pe langa.

Bine ca esti OK Simina si multa sanatate in continuare, incearca sa ne mai dai vesti daca vei putea....noi tinem pumnii!

La noi iepurasul a venit cu doua colturi de maselute la Bianca....nu va inchipuiti ce suspine au fost (si inca mai sunt), ce jaaaale si ce lacramioare (si ce kk...)....of, dar bine ca scapa...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

ilinca, eveline v-am trimis mail, respectiv PM, ca sa nu fie considerata reclama pe aici, ca nu vreau mustrari de la admini..v-am dat si un nr de telefon pentru alte detalii
oricum, casa poate fi vizitata oricand..ce vezi cu ochii tai face mai mult decat descrierile "tehnice"

edit: ce faceti, dragelor? recuperati dupa sarbatori? toata lumea e la odihna? asteptam si "provincia" (spania, japonia)

Mergi la inceput

buna dimineatza SUCEAVA!!!!! cu-cu-ri-guuuuuuu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor, ce mai faceti?
Inca mai petreceti sau sunteti la aer curat....sau la servici?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

la servici

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase - ci numai lucruri mici, cu iubire uriasa." (Maica Teresa)

Buna seara!
Multumesc mult pentru gandurile frumoase
Cred ca numai voi stiti cum se cresc unu, doi sau trei copii...
Stau in spital cu gandul la copilasii mei de acasa.
Andrei s-a racit foarte tare ( i s-au iritat si ochii, facea febra... ) asa ca am hotarat sa vin acasa sa il ingrijesc....
Acum Andrei si-a revenit , dar Diana a inceput sa aiba febra, nas infunfat si o tuse persistenta...asa ca am hotarat sa mai aman plecarea in spital macar pana o vad si pe fetita fara febra si cat de cat stabilizata.

Astazi a fost o zi superba de primavara...iarba este atat de frumoasa...iar copii sunt atat de fericiti cand mai gasesc un copac cu flori

Mai sunt copii raciti in oras ? Sau numai ai mei se racesc primavara?

Prietenii rad... "Iarna se raceste tot prostul...vara numai desteptii...!!!"

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput