Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 25
nushulica spune:
salutare fetelor!v-ati impoltmolit?
dariaaaaaaaaaaaaa cand nasti???
ca m-am saturat eu sa astept
sa ne anunti da??cand pleci sa nasti
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
lullabay spune:
Nushacum ai intors monitorul?ca al meu merge doar dreapta stanga nu si sus-jos....pleacm intre-un fel de luna ,cred ,adica vreo 3 saptamani..una in Spania pe Costa del Sol si 10 zile in Elvetia la varul meu care e stabilit acolo..
Lorex cred ca traseul pt.analize e cu siguranta in primul rand la medicul tau de familie..ca in final pe bune sau nebune tot trebuie o parafa a unui medic...sau poti sa mergi cum a spus Darria la policlinica de studenti sau cea mare de la Spiridon,dar stiu ca e cam aglomerat..eu nu le-am facut.. mai ales Rx din cauza bebeului.
Darria tin pumnii pt.fericitul eveniment..cum e pana la urma naturala sau cezariana?dj-ul pe care l-ai avut tu..cred ca enderbaby intreba.. mai e inca la Casa Lavric si e foarte rezonabil la pret..am luat si noi legatura cu el atunci cand cautam muzica.
Lili tortul tb sa fie alb dar au uitat cei de la cofetarie sa puna martipan sau ciocolata alba..eu una nu m-am suparat..pt ca inainte de a arata bine era super gustos numai din ciocolata..si am descoperit gustul capsunelelor cu ciocolata..yamy yam.
Ral desi e cam tarziu..eu am tinut minte ca ziua bunicului tau a fost odata cu nunta mea..asa ca iti spun acum "la multi ani!!!"pt.el..chiar daca au trecut aproape 2 saptamani...apropos eu nu am visat nimic legat de nunta..nimic nimic...adevarul e ca nici nu m-am stresat foarte tare..graviditatea a fost pt.bine un atu..am zis de ce sa imi stresez copilul si sa nu se streseze altii..am avut emotii si nu prea am dormit inainte sa depunem actele la civila..
Zambeste,maine va fi mai rau!
nushulica spune:
lulla mi-am intors capu mai mult ca monitoru nu ma lasa aghiotantu ca i-l stric
distractie placuta in honeymoon!
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
dariaaaaaaaaaaaaa cand nasti???
ca m-am saturat eu sa astept
sa ne anunti da??cand pleci sa nasti
Ce, nu mai ai rabdare? Dar eu? Cred ca e bine in burtica si mai vrea sa mai stea Daca apuc sa va anunt o fac cu cea mai mare placere iar daca nu.......va spun cand revenim acasa
Oricum poze pun dupa botez Explicatie: fiecare cu vrabiuta lui iar voi stiti ft. bine ca eu am cateva stoluri: sticleti, vrabii, etc.....
Lula: daca mai ai nr. de tel. de la dj trimite-l, te rog frumos, pe pm Lizucai ca eu nu-l mai am(aseara am cautat in tel. sotului si nu mai e si nici nu l-am avut scris in alta parte).
Da, nastere naturala a ramas, doar daca intervine ceva fac cezariana.
Distractie placuta in luna de miere si aveti grija de strumf
speranta78 spune:
Lulla, unde ti-ai facut rochia de mireasa? Este superba. Mi-au placut si lumanarile, unde le-ai facut si cat te-au costat( de fapt cat i-a costat pe nasi, ca ei le platesc, nu?).Distractie placuta in luna de miere si sa revii cu poze de pe unde o sa va distrati.
kemsy spune:
Merci pentru lista de la Preference, am primit-o, studiat-o...eliminat-o. Mi se pare cam scump, incerc acum sa gasesc pe altcineva. Am primit o recomandare a unei persoane care lucreaza super si costa mai putin. Alte detalii nu stiu ca abia saptamana viitoare ma intalnesc fata in fata. Va tin la curent
kemsy spune:
Nushulica, abia acum ti-am vazut minunea de finuta. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si iubita. Este ca o papusica. O pup
nushulica spune:
quote:
Originally posted by kemsy
Nushulica, abia acum ti-am vazut minunea de finuta. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si iubita. Este ca o papusica. O pup
saru'mana! asa e ...ca o papusica si maine faci 5luni...i-am luat azi un sarafan de raiata roz si arata fix ca o pausica in el
darria ok...ne anunti cand revii dar poate totusi ai timp cand pleci....si cu pozele iti respect hotararea cu toate ca eu nu prea tin la asta daca ar fi vorba de bb meu...dar vorba ta fiecare cu pasarica lui
lorex ai doar 3 mesaje scrise pana acu ....tine cont ca la sectiunea "miresici" nu se contorizeaza mesajele(nici eu nu stiu de ce)