Nunta in Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa va doresc! Casa de piatra draga mea! Ti-am zis eu ca vei fi frumoasa! Si ti-am zis si aseara....fericiti 1000 de ani sa fiti!
Gagici...ma scuzati ca nu am mai venit la voi, fusai plecata intr-o mini luna de miere(ca si la babe se mai poarta) si abia acum am revenit!
Pup si spor la pregatiri!
p.s. Darria tinem pumnii de-acum!!!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata fetelor
Multumim frumos pt. urari fetelor
Lula: frumusica miresica si mamica Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu strumfi vostru
Cat despre gatul sucit........ se trece cu vederea Cine are timp poate copia pozele si apoi sa le indrepte.
Lizuca: noi am avut un dj bun la nunta(simplu, fara efecte) dar acum nu stiu ce mai face, ca nu am mai vb. cu el de la nunta, nu am avut de ce. Atunci era dj la Casa Lavric. Daca vrei nr. de tel. ti-l dau diseara, daca-l mai are sotul pe telefonul lui.
Si apoi, cum a spus si Ralu, tb. sa vezi daca iti place, ca e posibil ca ce imi place mie altuia sa nu-i placa.
A, si prefer ca bebele sa fie cu minte dar mai mult decat am eu desi e de preferat sa fie si cuminte, sa nu-mi faca peri albi de pe acum

O zi cat mai placuta si spor in tot ceea ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare fetelor,
Am trecut si io la categoria babe, asa ca nu ma mai bag prea des in vorba. Vreau doar sa va salut, sa va zic pupici si sa aveti grija ca in ziua nuntii sa nu va enervati . Nu se poate sa iasa totul perfect, imp e doar sa fim fericite.
Lulla ai niste poze super faine de la nunta, mai asteptam si altele mie personal mi-a placut la nebunie tortul, a aratat extraordinar.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Revin cu o intrebare: stiti unde pot copia de pe o caseta mica pe una mare si pe dvd?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Darria> abia astept vestea cea mare..
Revin cu o intrebare: stiti unde pot copia de pe o caseta mica pe una mare si pe dvd?
Incearca in hala, la aia cu poze de la parter. Am vrut si noi sa copiem de pe caseta pe dvd si cereau in jur de 1 milion anul trecut..
fetele

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Darria, am pe acasa un fluturas cu o firma care se ocupa cu transferuri din astea, l-am pastrat special pt ca si eu am 2 sacoshe de casete video cu amintiri pe care vreau sa le transfer pe DVD, pt ca imi ocupa prea mult loc...daca vrei, cand aj acasa il caut si ti-l trimit..

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt. raspuns Kriss si Lorex
1 mil. pt. o copie de pe caseta mica pe dvd mi se pare cam mult, cu siguranta gasesc mult mai ieftin, macar stiu din start unde sa nu mai merg sa intreb. De ex. la pim o copie la dvd era vara trecuta 150.000 cu tot cu dvd-ul lor.
Lorex: daca poti as vrea nr. de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Darria , am trimis mail

Fetelor, voi cum ati facut cu analizele medicale de dinainte de casatorie? Le-ati facut pe bune sau...Ca eu as vrea sa le fac pe bune...cum procedez?

Mergi la inceput

Lorex, multumesc frumos(am primit)
Analizele le-am facut pe bune. Am mers la policlinica pt. studenti si elevi, la cabinetetul de planificare fam. Acolo medicul ne-a spus ce analize ne tb. pt. certificate, timbru fiscal, adev. salariat(daca duci platesti 10.000 certif. iar daca nu parca 100.000 nu mai retin) si nu mai stiu ce a fost.
Apoi am facut analizele si radiografia la pol. cu plata din copou pt. ca ne-a fost mai comod.
Certif. l-am luat vineri cu data depunerii pe ele(adica luni dimineata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa va doresc si spor la pregatiri!
Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput