La noi la Galati sa veniti ! (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by giuliella

Mamaaaaaaa da matinale mai sunteti dragelor. eu abia acum ma trezesc. Noroc ca a sunat la ora 10 telefonul ca cine stie daca nu dormeam si acum ..da la mine e de inteles cred ca bebele vrea cat mai mult somn de dimineata. Noroc ca o tin numai in concedii medicale ca sa stau acasa.
Deci DPN e pe 24 septembrie si doctoreasa mea e Dimitriu daca e necesar....cu toate ca nu cred..
Daca o cunoaste cineva si a mai nascut cu ea poate imi spune si mie o parere ca nu stiu nici acum daca am facut alegerea corecta.
Va pupacesc..

gia

Gia, eu am nascut de 2 ori cu ea, e ok. Revin cu detalii, ca acum sunt in criza de timp.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Am revenit cu cateva poze
Cookie, Laura, multumesc pentru urari!
Cookie, ce face Sabinuta? Au trecut petele rosii?
Laura, nasol cu febra musculara. Am zis ca o sa am si eu de la spalat geamuri dar nik...se pare ca am antrenament de la tinut strunful in brate.
Delphin, asteptam sa ne spui ce s-a intamplat...speram ca esti bine.
Mamescu, Giuliella , va salut si eu cu intarziere.
Elena, unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna fetelor,
cam tarziu,ce-i drept,dar am pus si eu poze de pe faleza.am fost ocupata si am avut numeroase probleme.asta e, saptamana patimilor!sper sa se termine cosmarul de pana acum cu apele si dezastrele,ca m-am saturat de necazuri,de oameni suparati si disperati, de atmosfera aceasta incarcata de durere.vreau un pic de liniste.
sunt in depresie premenstruala.in fiecare luna inainte de c m sunt extrem de deprimata.n-am chef de nimic, sunt nervoasa, plang usor si am ganduri sinucigase,cand ma uit pe calendar mai sunt 3 zile pana la c m.de azi dimineata ma straduiesc sa fac ceva, sa ma concentrez dar stau ca o leguma si privesc intr-un pct fix,nu vb cu nimeni ,nu raspund la telefon.dupa ce am mancat 100g oua de ciocolata si

dulceata de cirese amare mi-am revenit 5 minute si acum iar ma apuca

depresia.sunt ciudata,nu?stiu...

daca vreti sa vedeti si pozele mele...

http://community.webshots.com/user/vioavram

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne,...ce zi am avut si eu !!!!! Ma dor picioarele ingrozitor si...maine o iau de la capat !
Am sunat-o pe Hana , dar nu a raspuns nimeni. Sper ca sunt bine, nu mai am vesti de la ea de foarte mult timp ! Am sa mai sun .

HAI STEAUA ! HAI ROMANIA !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu la ceas de seara!
Cu ce sa incep?

Diana petrecerea a fost super, mi-a plakut si nici nu mi-a fost rau de la ce am papat :)! Sorry ca azi nu ti-am raspuns da nu eram acasa.

Am skimbat si eu prefixul la kg .

Azi de la 11 am plekat in vizite, am fost la Ele. Printre altele mi-am akizitionat 2 parfumuri (unul il fak cadou), 2 rujuri, 2 creioane de oki .... 2 oje si doar un fond de ten heheh trebuia sa iau 2 ca sa fie treaba buna.
De la Ele am plekat la plimbare, acasa, hranit copil plekat la alta prietena, la 6 plekat de la ea, dus la mama sa o vopsesc si uite acum ajung si eu acasa.
:)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Pentru ca si maine ne-au chemat la banca.....am facut in aceasta seara cozonacii...un ochi la meci, un picior in cada ( ca doar trebuie sa se mai si spele omu') , iar cu un picior o tineam departe de ligheanul cu faina pe fiicamea care voia cu tot dinadinsul sa fie si ea in el ( in lighean )..Acum i-am bagat pe primii la cuptor, tineti-mi pumnii ...n-am mai facut cozonac de Pastele trecut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna fetele!

Multumesc ca va faceti griji pt. mine,nu este nimic grav,doar ca zilele astea voi avea putin de umblat pe la doctori si politie. Va povestesc cand am ceva timp.Pupici!

Laura,iti tin pumnii pt. cozonaci,eu acum am pregatit nucile cu Sebastien care a fost super cuminte si m-a ajutat. Si eu m-am mirat!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Multmesc Delphin ! Cozonacii au iesit foarte gustosi , dar nu am pus destul aluat ...am schimbat tavile ( am ales unele mai mari ) Deci am niste cozonaci buuuuniiii dar nu prea mari. Oualele le-am facut in foi de ceapa si au iesit super.

Pe la zece mergem la banca si poate avem si noi masina de azi, ca de doua sapatamani tot ne tin pe drumuri.
Vreau sa ii cumpar Dariei un scaun de masina. Ea are in jur de 15 kg. Aveti idee de unde , de care sa cumpar ? Ma gandeam ca in Metro sunt. Dar oare pentru greutatea ei exista scaun ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

da, Laura, exista dar nu stiu daca gasesti la metro.e un fel de scaun cu inaltator si il poti fixa cu centura iar el are centuri pt copil sau mai e unul mai ieftin care se pune pur si simplu pe bancheta si prinzi copilul cu centura masinii.sunt intre 2 mil si 4.dar eu nu le-am vazut la metro ci la babyexpo.poate,totusi au aparut si la metro,intre timp.ma bucur ca ti-au iesit cozonacii,ca eu nu stiu sa fac!

Delphin am incercat sa dau de tine pe mess dar cand eram eu nu erai tu si cred ca atunci cand erai aveam eu treaba.oricum, sper ca nu e nimic grav si sa ne tii la curent cu starea sanatatii tale.
Cristina te-ai facut frumoasa?nu ca n-ai fi...dar am citit ca ai fost la coafor.
ieri Shalini a facut pipi pe ea la gradi iar azi noapte in pat.ma scoate din sarite.din cand in cand se mai scapa si ma enerveaza.primul lucru pe care l-a zis cand am descoperit ce a facut a fost ;"nu vreau la colt,mami,eu nu mai vreau niciodata la colt!"
i-am explicat ca a facut un lucru urat si data viitore o pun la colt.
si abia schimbasem lenjeria...
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

giuliella Si eu tot cu d-na Dimitriu am nascut. S-a purtat foarte frumos de-a lungul sarcinii, si chiar si cand am nascut a fost tare atenta si grijulie.

Fetelor, va doresc un Paste Fericit si fie ca lumina vesnica sa va calauzeasca calea!!!
Va pup!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput