La noi la Galati sa veniti ! (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, nu-i bai ca mai calci stramb...si eu mai bag cate o bucatica de cioco, sau covrigei...sau mai stiu eu ce...insa tot dau jos...

Iata reteta de aperitiv(reteta e cam mult spus, fiecare o poate improviza dupa placul inimii )
Ingredientele sunt cele care-mi plac mie, dar se poate pune orice altceva va trece prin cap:
Cascaval vegetal(taiat cubulete), vreo 300g-iese mai bun cu asta, se topeste bine
Gogosari la otet
Masline
Sunca presata
O cutie de ciuperci
3-4 oua batute(depinde de marimea tavii)
sare, piper
le tai pe toate marunt, le pun intr-o tava(eu fac intr-una de cozonac) si torn ouale batute peste, dau la cuptor si...pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Din pacate am febra musculara...nu am reusit mai mult de doua minute .....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Data de nastere a lui tomas este 26nov.2003.

MULTUMESC PENTRU ACEST SUBIECT!

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata!

Sunt pe fuga, la 9.00 trebuie sa fiu la programare la coafor. asa ca scriu scurt

Cookie, multumesc de mail. esti o dulce....

Mitoasa, este un site pe net unde poti face comanda pentru batista bebelusului. Cumatra mea si-a luat . Costa 400 mii parca si dupa ce vb cu ea sa-i cer eaxct adresa, o sa ti-o scriu.

Vorbim mai pe seara. Pupici

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Neata! Si eu la o cafea. Ce bine e sa stai fara griji, pana acum aveam atatea de facut pentru petrecere, curatenie, cumparaturi, etc si nu stiam cum sa le mai ascund sa nu intre la banuieli sotul.
Aseara a fost super din punctul meu de vedere, s-a prins el la un moment dat dar...oricum a fost placut surprins, ma declar multumita, nu am muncit degeaba. Tot am uitat ceva, sa incarc aparatul, am facut cateva poze si fssss
Alina, buna branzica?
Revin cu poze.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitoasa spune:

Am facut comanda pe site-ul lor dar nici macar nu m-au sunat ca sa confirm comanda, am si sunat dar intra mereu faxul.Ca tratament acum ii dau antibiotic suspensie ii pun ser fiziologic si nazomer si incerc sa-i desfund nasucul cu pompita dar stiti si voi f bine ca nu reusesc sa fac mare lucru.oricum va multumesc din suflet pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Mamaaaaaaa da matinale mai sunteti dragelor. eu abia acum ma trezesc. Noroc ca a sunat la ora 10 telefonul ca cine stie daca nu dormeam si acum ..da la mine e de inteles cred ca bebele vrea cat mai mult somn de dimineata. Noroc ca o tin numai in concedii medicale ca sa stau acasa.
Deci DPN e pe 24 septembrie si doctoreasa mea e Dimitriu daca e necesar....cu toate ca nu cred..
Daca o cunoaste cineva si a mai nascut cu ea poate imi spune si mie o parere ca nu stiu nici acum daca am facut alegerea corecta.
Va pupacesc..

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ei! nu e nimeni pe aici?

Eu de azi pt. 6 zile sunt in concediu medical(accident de munca)deci am sa tot bantui pe aici,cand nu stric aparatele de prin casa.

Azi am trecut la body-tainner,inca nu am reusit sa-l fac sa iasa fum,dar perseverez.

Mi-am mancat portia de mere si ceva paine,ieri ziua am tinut,dar seara din cauza stresului si a emotivitatii post-traumatism am scapat in ciocolata cu lapte.Deh! dar m-a calmat!

Multumesc fetelor care au pus poze cu Dunarea!

O zi buna!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ddelphin, ce-ai patit?
Esti bine?

Eu am niste nervi de-mi vine sa Am fiert oua, cica sa le vopsesc, si am vazut ca s-au spart deja vreo 10...dupa ce in frigider gasisem deja alte 10 sparte
Copila mea n-are chef sa doarma, sunt singura cu ea si nu pot sa fac nimic pe la bucatarie...
Na, ca m-am racorit si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Delphin ce ai patit ? sper ca nimic grav .
Cookie imi pare tara rau pt ca nu ti-a reusit opratiunea....Imi inchipui ce o sa fie maine pe capul meu ...eu facand cozonaci cu Daria ! Cred ca o sa fie aluat si pe tavan !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput