Care pot fi "simptomele" ca exista o amanta???
Raspunsuri - Pagina 5
Mirunaa spune:
"eu as vrea sa pun in discutie o idee : de ce se considera ca un barbat si-a inselat sotia numai daca isi introduce penisul in vaginul altei femei ?
suna brutal, cred ca socheaza pe multi; dar daca sotul meu ar nutri sentimente catre alta femeie, ar scrie , ar vorbi, s-ar intalni in mod amoros sau flirtand cu alta femeie, eu una m-as simti inselata. pentru ca nu actul sexual in sine inseamna inselarea relatiei, ci tot ce inseamna placerea de a fi cu alta femeie.
parerea mea."
dienutagraviduta, am citit mesajul tau cum am citit si ce i-ai replicat lui Guestus "Guestus - o fi banal pentru unii sexul fara alte implicatii, dar sincer aia n-au ce cauta in relatii stabile si n-au nevoie de sotii :)" si nu mai inteleg nimic.
dar nu-ti fa probleme, probabil am eu probleme de interpretare
pentru tine.
Toate cele bune!
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by Mirunaa
dienutagraviduta, am citit mesajul tau cum am citit si ce i-ai replicat lui Guestus "Guestus - o fi banal pentru unii sexul fara alte implicatii, dar sincer aia n-au ce cauta in relatii stabile si n-au nevoie de sotii :)" si nu mai inteleg nimic.
M.P
Dragutza, e grav daca nu mai intelegi nimic; lucrurile sunt foarte clare: casnicie adevarata inseamna atat monogamie fizica cat si psihica. ce o fi atat de greu de inteles?
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
dienutagraviduta spune:
cred ca ai pb de interpretare; si asta fiindca nu vad de ce e cazul sa interpretezi ceva care e foarte clar :
"de ce se considera ca un barbat si-a inselat sotia numai daca isi introduce penisul in vaginul altei femei ?" adica parerea mea e ca nu se inseala numai cu actul in sine; iar tu ma intrebi daca lucrurile ar fi ok chiar daca se culca cu alte femei, atata timp cat e gospodar ... pai normal ca n-ar fi ok ...
iar din postarea lui Guestus eu una am inteles ceva de genul ca unii barbati nu considera ca a se culca cu alta e mare lucru, poate si-ar insela sotia daca ar mai intretine vreo 2-3 amante ... zic si eu, aspet sa intre el sa ma lamureasca mai bine :)
Mirunaa spune:
Ei hai taiati-mi gatul, faceti-ma una cu pamantul....aveti chef de cearta si m-ati gasit disponibila.
dienutzgraviduta tocmai iti dadusem un , semn ca bateam oarecum in retragere.
pisi-si-boscu, ai rupt din context, hai s-o lasam balta ca n-am chef de nimic astazi.Pe vremea asta nu poti decat sa-ti numeri banii, atat si nimic altceva.
Toate cele bune!
dienutagraviduta spune:
Mirunaa - hai sa te pup si eu , ca tot am chef de tandreturi si sotul meu e la munca ... iar fi-miu se smiorcaie si nu-i arde de dragaleala ...
e vreme oribila, dar noi zicem ca e "vreme de facut copii", ca cu banii ... mai subtire ....
CristinaT spune:
Loreena, ce astepti tu de la un divort? Cum iti vezi viata apoi??
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
desprecostin spune:
Stimate doamne, stimati domni (parca a raspuns si un barbat la aceste mesaje), sunteti incredibili. Am citi aceste mesaje cu sufletul la gura. Mama cu doi copii, casatorita de 12 ani, am descoperit lucruri din mesajele voastre pe care nu le puteam lega in experienta vietii mele, dar acum imi dau seama ce inocenta sunt. Elise esti fantastica, iar cu Mirunaa sunt de acord in ce priveste ridicarea femeii pe un piedestal. Fratele meu, un tip yodie Leu spre Fecioara este genul de barbat care a ridicat pe acest piedestal prima nevasta cu care are 3 copii, a divortat lasand casa, masina, tot, a luat-o pe a doua nevasta, la fel, ea este cea mai buna, cea mai cea, dar dupa cativa ani buni, a ajuns la parerea ca este un prost, cu cea de-a doua luand-o de la capat, casa, masina ei, masina lui, etc. Va spun aceste lucruri sa intelegeti ca EXISTA barbati care pun mai presus de orice FEMEIA.
Pentru autoarea deschiderii acestui subiect, tot respectul, ma intreb oare cum rezista acesta femeie, eu doar amenint, atunci cand nu ii place mancarea, de exemplu, ca va vedea farfurii zburatoare prin casa, dar sa imi faca toate porcariile astea, cred ca as face ceva, la mine in familie pentru probleme grave se face CONSILIU DE FAMILIE, ai mei cu ai lui, sa vedem daca atunci ii mai vine sa fie dragut cu cei din exterior si turbat cu tine. Spuse toate in fata, direct, fara ocolosuri, in special ca mama ta a observat ceva, ceva, daca il iubesti cum imi dau seama, lupta, stiu ca este greu, dar incercarea moarte nu are. Crede-ma, am trecut prin multe si eu, sunt o femeie modesta, tot ce fac este pentru casa, pentru copiii mei, pentru barbatul meu. Din discutiile voastre sunt lucruri care mi-au dat de gandit, referitor la sotul meu, la diferenta intre banii mei si bani nostri, la un lucru atat de minor ca un Pepsi, nu stiu, cred ca faceam un taraboi de stia toata strada. Iar de amanta, parerea mea, pe care nu mi-a cerut-o nimenea (vorba directorului meu), este ca are amanta, sa imi ierti faptul ca sunt atat de directa, dar nu se poate ... lucrurile spuse de tine, privite din afara, sunt clare.
Poate ca sunt eu mai nebuna, am trecut prin diverse faze, acum de exemplu sotul meu lucreaza o saptamana dimineata, adica de la 7 la 8 seara, iar cealalta saptamana de seara de la 7, sau 10, la 7 dimineata. Ca loc de munca prin Pipera, pe soseaua de centura, va dati voi seama ce casnicie frumoasa am, cu doi copii, unul la scoala, unul la gradinita, sa impaci si capra si varza, nu este usor, mai ales cand ... te intalnesti cu el ... doua saptamani din luna seara la culcare, si atunci este obosit ... nu stiu, se poate sa aiba si o amanta, in general ii plac brunetele, iar eu sunt satena, ... poate gasi si face ce vrea, fara sa pot controla in amanunt. Mai scapa, nu pot sa bag mana in foc ca nu ma insala, de multe ori fac scene pe seama acestor lucruri, va repet, sunt o tipa cu un venit mediu, mai castig un ban din vanzarea cosmeticelor de la Oriflame, el mai lucreaza diverse si in particular, o familie care incearca sa supravietuiasca.
Concluzia mea este urmatoarea: esti tanara, nu lasa anii sa treaca peste tine, ia fetita, baga spaima in el, nu te lasa. Lupta cat esti tanara. Trecerea anilor va face ca lucrurile sa se inrautateasca, esti inocenta daca mai crezi ca va deveni un Fat Frumos calare pe un cal alb.
Mesajele voastre au transmis lucruri bune, unele mi-au dat de gandit, altele m-au amuzat (chiloti ii cumpar eu), poate vei lua in considerare ce am scris eu, poate nu, dar repet, NU TE LASA. NU ESTI SINGURA, dupa cum vezi suntem multi ALATURI DE TINE.
Va pupic pe toti.
Carmen
Loreena spune:
Cum imi vad viatza in cazul unui divort? buna intrebare....in mod sigur vad o viatza independenta si in care sa ma simt libera sa actionez si sa ma exprim; imi vad viatza pentru inceput trecand prin niste trairi sufletesti profunde, de care ma gandesc cat de bine o sa reusesc sa trec......pentru ca sincer imi iubesc sotul....si simt ca sunt legata afectiv de el, dar uneori imi pun problema daca ma pot rupe, as vrea sa tai in carne vie si sa ma pot mentine pe pozitii; si imi vad apoi viatza normala, cu copil si cu serviciu si sper eu cu o relatie la limita suportabilitatii si bunului simt in legatura cu tatal copilului meu; imi e frica (pentru ca chiar si in caz de despartire fara divort) sa nu fiu slaba si sa dau inapoi si el sa ma amageasca din nou...pentru ca in trecut s-a intamplat (cand nu aveam copil) sa ma enervez si sa plec la mama pentru 1-2 zile dupa anumite incidente si el sa vina tandru si mieros si cu flori si vorbe bune si ganduri minunate referitoare la viatza impreuna si eu sa fiu vrajita ca seamana cu cel de la inceput de care m-am indragostit; recunosc ca in nici un caz nu ma voi mai gandi sa ma recasatoresc, chiar daca as ajunge sa cunosc si sa ma indragostesc de un alt barbat si cred ca voi ramane mereu suspicioasa in privintza relatiilor cu barbatii....si niciodata nu imi voi mai dechide asa mult sufletul si nici nu voi mai fi atat de sincera si nici nu voi spune "te iubesc" asa gratuit, poate doar daca mi se va demonstra cu varf si indesat ca aceea persoana merita. Asa mi-as vedea eu viatza dupa divort si recunosc ca o parte din mine isi doreste asta, dar alta parte tot zice sa mai incerc ca poate o suferi vreo criza si se schimba, constienta fiind ca sansele sunt cam reduse in momentul de fatza.....
si asa sa va povestesc si ceva oarecum amuzant referitor la motivul unei plecari la mama......nu aveam copil, el vine de la munca plin de spume si fara chef si intra la dus aruncandu-mi cateva "vorbe frumoase" din usa baii, eu raman blocata si am asa un moment de "realitate"; el mereu cand iesea de la dus striga.....adu-mi prosopul si papucii si halatul...era un obicei si nu ma deranja acest lucru....a intrat la dus.......iar eu foarte calma, chiar prea calma m-am dus si m-am imbracat si pur si simplu am plecat, era vreo 10 seara, fara sa ii spun nimic.....el a sunat imediat ca mi-a zis ca nu intelegea ce s-a intamplat si de ce am plecat si el tot striga din baie si nimeni nu ii raspundea....si in ziua aia nu am vrut sa vorbesc cu el...aveam asa o liniste si un calm in mine.....si i-am zis mamei ca nu vreau decat sa dorm si nu vreau sa ii dau nici un fel de exlicatii....si m-am culcat, a doua zi am stat la mama si el tot suna si promitea.....zau ziceai ca e cel mai indragostit barbat si pana la urma m-a vrajit iar ca pe moment eram ferma pe pozitii, dar apoi m-au luat nostalgiile, mama peste tot avea poze cu noi doi.....stiu ca la faze din astea cu amintiri imi e foarte greu sa rezist de asta imi e tare frica......parca nu stiu raman in minte doar cele bune si cele rele parca nu le mai vad sau le scade importantza.
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
desprecostin iti multumesc pentru sustinere si pentru gandurile de imbarbatare
Poze cu toata Familia
dienutagraviduta spune:
mai lorena, dar tu la ai tai ai vazut asa ceva ? adica asta cu papucii e demna de catel, stii reclamele alea cand catelul aduce papucii la stapan ... adica DF, daca ma roaga sotu, ii duc si papuci, si chiloti, si tot ce vrea muschiu' lui, dar n-ar avea niciodata tupeul sa imi ceara ceva daca suntem sucariti unul cu altul.
te intreb cum se aveau ai tai fiindca pt mine parintii mei au avut rolul unui model in viata noastra de cuplu.