Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 11

Liana30 spune:
pai pe foaia aia scrie negativ.....io am mai repetat'o o data ca sa fiu sigura..om vedea...
fatooo io ma refeream sa scriu despre tine cand te voi trece pe listutza de gravidutze..nu de rau...doamnee fereste!!!!si apara!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Carmen.cita spune:
Hihihi avem si noi TPC negativ ca Madana, deci.... nu ar fi exclus! Eee, acu' vrabia malai viseaza...

Amely spune:
Carmencita, esti o dulce... ei, nu sunt chiar asa de curajoasa, dar nu-mi place sa ma dau batuta, NEVER! imi pare rau ca nu a fost cu noroc stimularea cu menogon, dar ma bucur ca ti-au iesit analizele bune.
Io zic sa-ti faci cat mai repede din nou TPC-ul, eventual cam cu 2-3 zile inainte de ovulatie! Reteta de
garantata, daca nu, va dam banii inapoi
Glumesc, dar nu exclude de tot ideea!
Liana, e de prisos sa iti mai zic cat te iube io pe tine iar marti promit sa fiu curajoasa, caci o sa-ti simt manuta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Kittysor, vad ca nu ai PM, asa ca iti raspund aici: nr. de la cabinet (unde te programeaza asistenta) este: 322.19.83 Eu sunam de obicei cam cu 1 sapt. - max. 10 zile inainte si era OK. Vezi ca ea consulta de obicei martea la cabinet. Este undeva vizavi de Mall Vitan, Str. Branduselor (parca), ff usor de ajuns.
Daca mai vrei sa intrebi ceva iti raspund cu drag!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

chinico spune:
Probabil ca deja ma arata tot forumul cu degetul..si rad participantele cu nasul in pumni..Incerc si aici.
Am nevoie de ajutorul vostru, sincer, altfel trebuie sa astept pana marti cand am un nou echo...si nu reusesc.Astept deja de o vesnicie...
Intrebari.
1. daca in saptamana 5 nu s-a vazut nimic la eco.. cat e de rau? pe o scala de la 1 la 10...
2. daca nenorocitul de HCg nu se dubleaza in 48 de ore, ci ajunge de la 750 la 1200?..aceeasi scala..

camy062004 spune:
Amely iti doresc din suflet mult succes,mult curaj si sa auzim de bine,iar pt. voi fetelor multi pupici si multe burticii.
camy

Carmen.cita spune:
Chinico, hai ca esti dulce, cum sa te arate cineva cu degetul? In primul rand ca sarcina nu se vede decat la 10 zile de intarziere, adica la 25 zile de la conceptie, sau la 5 saptamani si 4 zile de la um... apoi betahcg-ul tau a crescut foarte frumos in 48 ore, aproape s-a dublat, mi se pare ca e super-ok. Bafta multa la urmatoarea eco, sa vii sa ne arati poze!

Amely spune:
Chinico, eu zic ca e OK. Nu te mai gandi la tot felul de prostii, ca-ti faci rau... Off, e asa de usor sa dai sfaturi din afara. DAR EU CRED CA E BINE LA TINE TOTUL, DA?
Camy, dulce, si iti multumesc!
Pozici cu noi

chinico spune:
Cat de frumos e cand raspunsul asteptat e identic cu cel sperat!!!!
Din pacate in "meciul" trecut lucrurile s-au derulat aproape identic, cu singura diferenta ca la 5 saptamani am vazut la eco sacul embrionar, si saptmanal am tot vazut cum crestea bebelul...pana in saptamana 8 cand m-au traznit cu sarcina oprita in evolutie si cu consolarea " se intampla". Acum nu ma mai da fericirea afara din casa.
Iar noul meu medic mi-a spus ca sceptic. Asa ca sunt si eu, desi adevarul adevarat si nemintit e ca sper din tot sufletul sa fie de data asta altfel, si sa ajung cu bebe oracaitor in brate...
Si apoi [blue]aproape[/blue] s-a dublat nu e s-a dublat. E doar 2/3, si asta inseamna ca nu e ok. Dar mai spune-mi o data ca ba da, e bine, si voi dormi linistita la noapte

aileene spune:
Liana esti o adevarata "lady" , f frumoasa descriere si de asemenea tot ce-ai scris e : SUPER ! Sa te ajute D-zeu , eu te cu drag "je t'aime"...
Ioana draga nu-nteleg de ce te scuzi ca n-ai mai trecut pe la noi ?! Esti oricum scuzata , defapt toate suntem , aici nu se vine decat din placere si nu din obligatie , nu-i asa fetelor , mai ales ca avem roade bune anul asta , hm ...
?
Amely draguta si eu te tin de mana cealalta impreuna cu Liana da ? Muuuuuuult noroc , sa fie totul "struna" de bine Marti , vezi ca te am si pe tine in colimator asa cum am avut-o si pe Bety si uite rezultatul a impuscat 2 iepuri dintr-o data , deci tot nu scapati pana nu va stiu la "bortzoase" pe toate pe toate ...
Cata "ciresica" ta e o dulceata de mogaldeatza , a crescut f frumos si devine din ce in ce mai frumusica , s-o manci nu alta , sa va traiasca si sa va bucurati de ea ! Pupici dulci la amandoua si ma gandesc in acelasi timp la Indy si la puiul ei Mirciulica , nu ne mai da vreo veste ? Sper din suflet ca sunt bine si ca cresc marisori si ei ! Pupici ...
Carmencita Camy si dealtfel la toate cate unul dulce
si s-aveti un week-end ca-n visurile voastre cele mai nebune !!!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos