Dati pufuleti la copii de 8-9 luni?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pana la urma, nu inteleg stresul cu pufuletii astia?? Vorbesc de cei simpli nu cu arome sau colorati. Totusi din ce sunt facuti.....porumb si apa....ce mare chestie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by Luizax

pana la urma, nu inteleg stresul cu pufuletii astia?? Vorbesc de cei simpli nu cu arome sau colorati. Totusi din ce sunt facuti.....porumb si apa....ce mare chestie..

Luizax - karkotash shef!

subscriu

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi i-am dat cu grija, dar i-am dat.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu nu inteleg de ce atata caz pentru niste pufuleti. Spunea cineva ca nu se digera. Pufuletii nu contin altceva decat malai de porumb,si ceva sare. Eu nu cred ca i-ar face rau unui copil malaiul. Pufuletii sunt total inofensivi pe langa muuuulte alte prostii din comert. Nu au E-uri, nu au coloranti, aditivi etc. Eu zic ca mai rau ii face o sunca de pui ( care contine ce contine si am vazut ca mai toti copiii mananca ) decat un pufulete. Albert manaca si el prin parc maxim o data pe luna cativa pufuleti, dar chiar daca ar cere mai des nu mi s-ar parea o problema. Iar factul ca inlocuiesc o masa mi s epare de-a dreptul deplasata, pai cate pungi cu pufuleti ar trebui sa mananci sa te saturi???
In concluzie, parerea mea e ca pufuletii nu fac rau ( vb. de cei simpli malai cu sare) dar nici bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

quote:
Originally posted by anda141

Eu nu inteleg de ce atata caz pentru niste pufuleti. Spunea cineva ca nu se digera. Pufuletii nu contin altceva decat malai de porumb,si ceva sare. Eu nu cred ca i-ar face rau unui copil malaiul. Pufuletii sunt total inofensivi pe langa muuuulte alte prostii din comert. Nu au E-uri, nu au coloranti, aditivi etc. Eu zic ca mai rau ii face o sunca de pui ( care contine ce contine si am vazut ca mai toti copiii mananca ) decat un pufulete. Albert manaca si el prin parc maxim o data pe luna cativa pufuleti, dar chiar daca ar cere mai des nu mi s-ar parea o problema. Iar factul ca inlocuiesc o masa mi s epare de-a dreptul deplasata, pai cate pungi cu pufuleti ar trebui sa mananci sa te saturi???
In concluzie, parerea mea e ca pufuletii nu fac rau ( vb. de cei simpli malai cu sare) dar nici bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

De acord!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu zic ca fiecare mama da ce vrea copilului. Eu nu-i dau nici sunca de pui, nici cremvursti si nici pufuleti. Cred ca-s indigesti. Dar nici voua nu v-ar conveni sa apara cineva sa-i bage in gura copilului vostru ceva ce nu-i dati. Daca erau alterati? Daca facea alergie?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sveti,cu faza asta nici eu nu sunt de acord, eu vorbeam strict de pufuleti, nu se faptul ca altcineva ii da copilului meu. Cu asta nici eu nu sunt de acord. Dar din alte motive, nu ca nu ca nu ar fi buni pufuletii cumpartai de mine, repet, nu de altcineva!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Emmei i-am dat de pe la 10 luni....Matei are aproape 9 luni jumate si inca nu i-am dat. Dar cred ca-i voi da in curand....ca asa se holbeaza la noi cand mancam !
Singura chestie e sa nu manance pufuleti INAINTE de masa, ca taie toata pofta de mancare. Eu ii cumpar Emmei cand mergem in parc, dupa micul dejun...si cu vreo 2-3 ore inainte de pranz.
De ce sa nu le dam? E o adevarata placere sa rontai pufuleti!! Sunt eu innebunita...daramite ei!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

In contextul descris de tine Svety si eu as fi reactionat la fel; noroc ce pe aici nu da nimeni copilului ceva fara sa fii intrebat tu ca parinte.

Si copiii nostri sint fani pufuleti, cind sintem in RO, aici nu sint; dar nu asa de devreme dupa 1 an si ceva in orice caz si cred ca totul a inceput de la cei cu suprize mari din Metro, mai mult sint curiosi ce jucarie au dar recunosc le si plac, le dau dar nu facem abuz si oricum o luna pe an in RO si cind mai primim pachet, daca-i intreaba mama ce-si doresc amandoi pufuuuuuuuuu.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina74 spune:

sunt nou venita in zona!Baietelul meu are 1 an si 5 luni si nu i-am dat pufu pt ca nu ofera nimic bun unui copil si sunt unii f sarati.Mai bine ii dau un fruct sau o leguma cruda si incerc sa i-l feresc ata cat mai pot.Ajutor:cum scapam de lamblii fara medicamente?

Mergi la inceput