viitoare mamici din Cluj
Raspunsuri - Pagina 6
bitagabita spune:
Pufymic ai o minune de ingeras iar povestea lui este fantastica.
Sa va traiasca.
Nu nu mai am rabdare, am o gramada de emotii ... la mine se poate intampa oricand de acum.
Pe 10 iunie se face termenul, dar oare mai stam cuminti pana atunci?
E foarte neastamaparata, ma intinde in toate partile.
39+
pufymic spune:
Bitagabita multumim! Nastere usoara iti doresc si sa fie totul bine cu tine si cu bb...ca nu mai ai mult...!
Pupici!
Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
impreuna spune:
Monica, cum sa nu tin minte?:)
Si eu am avut rahi-anestezie si i-am zis ca am discopatie lombara, dar spunea ca nu e nici o problema, singura chestie de care trebuie avut grija a fost sa stau nemiscata cand mi-a facut anestezia, ceea ce a fost tare greu din cauza contractiilor.
Dr trebuie sa stie cel mai bine care sunt avantajele si dezavantajele, ai incredere si va fi bine
Flavia (sotie si mamica fericita)
romana_74 spune:
Si eu am discopatie si am nascut pe baieti cu epidurala, a fost super! Gabi, nastere usoara si bb sanatos! Cred ca abia astepti sa scapi, nu?
Apropo, am nascut cu dr. Muresan si la Gine 1.Doctorul e un on intre oameni, iar Gine 1 e acceptabila. Acum, hai sa fim serioase, nu stam o viata... 3 zile trec repede!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
asiza spune:
Pufymic, eu am pus intrebarea ta si la topicul "Cluj rulz". O singura mamica mi-a raspuns care a nascut si ea acum 3 ani si zicea ca a fost mizerabil, insa date mai recente nu are...Probabil celelalte fete nu stiu care-i "situatiunea" p-acolo...Sorry...
Oana 11+
asiza spune:
Pufymic...tot io-s...cu vesti noi ...azi am intalnit intamplator o prietenuta care a nascut la Gine 1 acum 8 luni, tot cadru medical si ea. Mi-a zis asa...In plus fata de ceea ce stii tu, s-au mai renovat saloanele de terapie intensiva. Tu vei naste cu cezariana,asa ca acolo vei avea parte o zi sau doua de conditii mai bune! In rest, saloanele de lauze au ramas la fel. Dar vorba Romanei 74...3-4 zile trec repede!
Oana 11+
chiara.2005 spune:
Cum sunt saloanele de lauze de la Gine 1? Cu cate paturi? stiu ca exista acele rezerve de cate 2 paturi dar in rest?
arghirmonica spune:
Draga Chiara,sunt 2 rezerve faine restul sunt saloane cu cate 6 paturi cred...nu stiu acum daca s-a mai modificat ceva.E naspa rau de tot cu toate mamicile gramada si bebeii ...da daca esti ok si bebe la fel nici nu te intereseaza chestia asta.Daca au mai renovat e bine ,altfel doamne feri ce e pe la wc si baie..
oricum toate mergem si speram sa nu fim nevoite sa stam mult..io am stat in gine 1 in 2002 cam 4 saptamani si cam stiu ce-i pe acolo...,Monica 34
romana_74 spune:
Cum te simti Monica? te pup, sarcina usoara in continuare! Vezi ca te-am gasit?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)