viitoare mamici din Cluj

viitoare mamici din Cluj | Autor: bitagabita

Link direct la acest mesaj

cine a nascut la Clinica particulara a dr. Nanu sau este inscrisa acolo va rog sa imi dati un mesaj!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut mai gabita!
Am nascut si eu cu dr. Nanu, asa ca daca doresti sa afli cate ceva da-mi un semn....ce te intereseaza? In cate saptamani esti?

Flo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitagabita spune:

Imi pare tare rau pt. Alex al tau este o minunatie de baietel!
Eu am 32 de sapt. si o sa am o fetita!
Vroiam sa stiu cum ii la Nanu, de ce toate clujencele privesc cu neincredere aceasta clinica!
De ce toata lumea imi spune sa ma gandesc de 2 ori inainte sa merg sa nasc acolo?
ce-i in neregula, sincer mie pana acum mi-a placut cum s-au comportat!
Eu vreau sa nasc normal!
Povesteste-mi mai multe despre cum ai nascut tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Si eu am nascut acum 3 saptamani la clinica dr. Nanu si pot sa spun numai lucruri bune despre ce e acolo si de personalul medical. Am nascut natural si totul a decurs foarte bine. Nu stiu cine priveste cu neincredere aceasta clinica, sunt convinsa ca nu fete care au nascut acolo sau au fost supravegheate de dr. Nanu. Eu m-am interesat foarte mult inainte sa merg sa nasc acolo si nu am vorbit cu o mamica doua ... toate au avut doar cuvinte de lauda si au fost foarte multumite.
Poti sa ma intrebi orice te intereseaza ... oricum eu am experimentat destul de curand locul.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca apar complicatii la tine sau la bebe nu are dotarea necesara sa acorde asistenta.
De aia sunt retineri.
Luna trecuta a nascut o prietena acolo dar au aprut ceva complicatii si au suit-o pe salvare si au dus-o la spital.Acum sunt bine si ea si copilul.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitagabita spune:

Va multumesc la toate pentru raspunsuri!
Mie personal mi s-a parut totl super Ok si doctorul chiar s-a ocupat de de mine, insa vroiam sa aud ceva concret!

As vrea sa nasc natural si as vrea sa imi spuneti care este procedura si cum decurge totul pas cu pas!
Inca nu am apucat sa vb. nici cu moasa abia acum cand mai merg dupa Pasti, o sa stau de vorba cu ea sa ma pregateasca!

Pai si daca apar complicatii si esti la Stanca tot te pun pe salvare si te duc la clinici, ca nici acolo nu au specialisti decat de gineco!

Nu stiu ce sa fac sa fie totul bine!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bita, fugi mama mancand pamantul la gine1 sau la stanca si uita de clinica privata.
Nu vreau sa-i fac rau drului Nanu, pare un tip ok, nu a fost medicul meu si nu s-a ocupat de mine ( mi s-a spus ca norocul meu), am nascut cu dr. mea acolo din motive de nu-aveam-unde-altundeva atunci si pt mine a fost o experienta umilitoare si traumatizanta.
Cat despre conditii, infecte. Pot detalia daca vrei, sau iti pot trimite povestea nasterii mele, care nu e mai veche de 5 luni si cateva zile.
Perfect de acord cu Asi, te pune pe salvare pachet si te trimite altundeva ca pe un caine. Daca nu din omenie, deontologie profesionala, macar pt banii aia care nu sunt putini sa te trateze ca pe un om. Si astea nu sunt cazuri izolate.
Cat despre cezarienele facute acolo, eu am vazut niste foste burtici care arata parca le-a lovit trenul in zona, nu parca ar fi fost operate in sec. 21 la o clinica cu pretentii. Si la peste 400 de nasteri cate a avut anul trecut sunt vreo 300 di ceva de cezariene, nu mi se pare ok, dar deh.... nastere normala 15 mil, cezariana 20 ;)
Si din pacate nu exagerez, am fost acolo si am vazut si am ramas cu cea mai proasta impresie posibila.
Ca sa nu ma apuc de povestea cu moasa Gabi - o scarba si o ordinara - ca nu ma mai opresc anul asta. Si ea a avut mare noroc ca n-am reclamat-o la colegiul lor, asta pt ca mai aveam 2 prietene care trebuia sa nasca la clinica curand dupa mine si n-am vurt sa fac tam-tam pt linistea lor.
Deci, daca vrei lipsa totala de igiena, sa ti se faca clisma cu un irigator luat de pe jos, sa ti se dea o sticla de 250ml cu apa maronie sa te speli dupa, sa se umble cu mainile pe instrumentele care ar trebui sa fie sterile, sa te rada cu o lama ruginita, sa iti cotrobaie in bagaje si sa te umileasa in ultimul hal, sa nu ai unde face un dush de frica sa nu iei naibii ceva de mizerabila ce e baia, dc ti-e dor de capace de buda negre din anii 70 si de galeti cu carpe mizerabile si pline de sange in baie, de incaperi cu geamuri care nu se deschid, de hartie igienica care iti rupe toate cele de tare ce este, de o moasa sfatoasa care nici nu stie vorbi corect si vine cu mainie pline de unsoare de la parizer sa-ti vare sanul in gura copilului proaspat mancat, sau ....etc... si toate acestea la incredibilul pret redus de 15 sau 20 de mil ... go for it.
Singurele cuvinte de lauda le am pentru asistente, care chiar dc 3 din 5 au terminat colegiul acum cateva luni si se roaga sa-ti nimereasca vena cu branula, nu stiu sa te curete si alte chestii care m-au socat, macar sunt dragute si cumsecade si iubesc copiii.
Stanca este o clinica cu multi specialisti, la privata ii cheama in functie de necesitati, si au cate unul.
Nu vreau sa te necajesc, vreau doar sa stii la ce sa te astepti ca sa nu patesti ca mine. Mergi sus in saloane si bai, si ai sa decizi atunci.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!!!

Pentru inceput trebuie sa fac o rectificare: Alex nu e baietelul meu, eu doar m-am implicat in solutionarea cazului lui...am o fetita, Elise

....asa, singura reticenta e legata de faptul ca intradevar nu pot afce fata urgentelor....oricum daca e o sarcina cu probleme Nanu nu o prea accepta din start, ci recomanda gravidei sa mearga la gine1 sau 2!!!


In rest conditiile sunt bune, ei se comporta o.k.....
...moasa, Gaby, e o femeie in varsta, pensionata( a lucrat inainte la gine pe clinicilor).......sa nu te sperii daca te ia asa mai "tare" la inceput, asa e ea, uneori mai repezita, dar e o femeie cu un suflet de aur, vei vedea!!!

Un ultim sfat, de aur, sa mergi daca poti la cursurile prenatale de la Provita (in zorilor, in spate la cofetaria castellari), ajuta f.f.f.f. mult....vorbeam cu Nanu si cu moasa si au remarcat ca e o diferenta de la cer la pamant intre gravidutele care nasc cu sau fara aceste cursuri( fac fata cu brio contractiilor, travaliul e suportat mai usor, si nu in ultimul rand faza expulziei dureaza si de 3 ori mai putin ( la cele mai multe nici 5 minute in comparatie cu 15-30).... la cursuri prenatale te ajuta cu exercitii de respiratie, simulati expulzia, si altele folositoare....plus ca gimnastica e intotdeauna binevenita!!!!

Nu cred ca te pot ajuta cu nasterea propriu zisa, caci mie mi-au facut in ultimul moment cezariana...oricum stiu sigur ca Nanu e "adeptul" clismelor ...care nu-s chiar insuportabile....in plus in ambele cazuri prefera sa te rada moasa inghinal...e mai priceputa decat o gravi cu burticutza mare, mare de tot sau decat sotul.....
De externat te externeaza la aprox. 3 zile...pe mine m-au lasat dupa 4 zile...

Daca ai si alte interbari, nu ezita!!!

Nastere usoara!!!

Florina



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gabita draga la maternitati nu au specialisti doar de gine.
Nastere usoara!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitagabita spune:

Va multumesc la toate pentru sfaturi! Acum chiar ca nu stiu ce sa fac!
eventual recomandati-mi si un alt medic sa vad cum e!
La Provia la gimnastica pt. gravide merg deja de o luna ii foarte interesant imi place f. mult. Am fost surprinsa sa vad ca doar o graviduta de acolo era la Nanu restu toate la Gine 1 (mai erau cateva la Stanca).
32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

E greu sa te ia altcineva la 32 de sapt, dar poti incerca la Stanca, sunt medici buni acolo si cred ca de-abia asteapta sa mai renunte cineva la Nanu in favoarea lor.
In plus, de o vreme buna fetele din Cluj au fost si au vazut sau au aflat ce se intampla la clinica privata si acum majoritatea celor care nasc acolo sunt din alte localitati. Eu cand am fost acolo, am fost singura din 7 care eram din Cluj.
In alta ordine de idei, daca totusi ramai la Clinica Nanu cere neaparat sa nu stai in ultimul salon, al 3 lea, ca ala e de fapt in sala de nasteri, te desparte doar un geam, si vezi si auzi tot ca la cinema. Asta tot din categoria conditiilor care te fac sa te simti bine acolo. Cand am nascut eu, in salonul respectiv erau 2 tipe, una care facuse intrerupere si alta care avea cerclaj si in luna 7 mai sa piarda copilul, si se uitau din intruneric la mine cum ma screm si ce-mi fac aia asa de socate ca m-am apucat de ras. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput