Mamici de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza e intr-adevar un carucior frumos, iar Graco e o firma foarte buna.Asadar felicitari pentru alegerea facuta si sa faca multe plimbari bebelusa ta in el .Eu caut unul mai ieftin si sper sa ma hotarasc si eu odata asupra unui carucior, damn it!
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina, pai am sunat la Oradea, iti dai seama ... pretul lor era chiar ala de pe net, adica 7.200.000 cu taxele postale incluse (adica ca cel din magazin). Si de acolo l-am comandat ptr ca in magazine nu am gasit combinatia de culori crem cu negru care ne-a placut noua (era doar un bleu deschis care nu ne-a incantat si asta in 3 magazine ...).
Legat de nume, asa e, va fi de Sf. Constantin si Elena

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Ama multumesc frumos ...
Si mie mi s-a parut scump, crede-ma ... mai mult sotul meu a fost luat de val si a tinut musai sa-l luam pe ala ca altfel si io eram setata ptr ceva mai ieftin (desi si pe mine ma cucerise in aceeasi masura). Dar pana la urma am cedat la argumentul ca bebe merita tot ce-i mai bun si m-am lasat si io dusa de val ... Asa ca marti asteptam caruciorul cu nerabdare
Si lasa, ca te hotarasti si tu pana la urma, stai linistita ...

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

DAca mai sunteti treze la ora asta as vrea sa va uitati putin aici si sa-mi spuneti ce parere aveti http://www2.reclamamascata.ro/product/details/1237 Pe mine m-au incantat, sunt haiosi si vreau doar o pereche dar nu stiu pe care sa o aleg.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Io mai sunt treaza dar in poza este doar o salopetica ... Intre ce si ce trebuie sa alegi ca nu inteleg ....

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

A, scuze, am inteles mai greu ideea ...
Imi place cea cu dungi rosii cu albastru mai mult

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

...si mie tot aia, dar mai vroiam o parere...ma atragea si ce un pic mai alba. Multumesc.
A si ca sa nu dispar ca magarul in ceata , iti spun noapte buna Liana si mai vb maine.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Noapte buna si voua si vise placute!

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana79 eu tot timpul am folosit samponul head-to-toe de la Johnson. Si uleiul de bebei (care e ok da daca apuca sa se irite pielea, trbuia folosita crema cu oxid de zinc sau cu galbenele ca sa remediez situatia). Samponul mi-a placut de-aia inca il folosesc la Danut si o sa il folosesc si la bebe, nu usuca pielea.

Ama, eu am citit ca nu e bine sa folosesti pudra la bebe si n-am folosit. Am zis sa iti spun da tu fa cum crezi tu.

Virgi, nu stiu daca mai e de actualitate raspunsul referitor la pernuta aia pentru bebe. Eu am avut una, da nu stiu care sa zic ca din alea doua, seamana cu aia care are o parte mai mare si una mai mica, da la noi sunt egale defapt, numai ca nu sunt curbe. Si mi-a prins bine cand era bebe mic, ca il culcam pe parti si mi-era frica sa nu se intoarca din greseala, mai exact sa pice in nasuc sa nu mai poata respira. Asa il fixam bine intre perinute, ca practic sunt doua, in pozitia care trebuia si gata.

Ama nici macar nu stiu ce mai vreau, stiu ca as vrea sa il am in brate, da parca as mai sta... stii tu care e sentimentul...

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fete dragi!!!!

Sper ca toata lumea este bine, eu am fost cam ocupata tot weekend-ul iar de maine voi fi si suparata, asta ca in blocul unde locuim vor incepe lucrari de amenajare, spun ei ca blocul nu arata destul de estetic pe dinafara, lucrari care vor tine cam o luna...iar zgomotul va fi destul de puternic si nu stiu daca de asta aveam eu nevoie acum. Tare mi-e teama ca va trebui sa ne mutam pentru o luna.

Irinel - felicitari pentru cele 39 de saptamani. sa ai grija de tine. iti voi tine pumnii sa fie totul bine. Abia astept sa vina bb al tau, sa-i vedem si noi nasucul.
multumesc frumos pentru parerea ta despre pernuta bb. Am comandat deja de pe site-ul amazon 2 bucati. Sper sa le primesc in 3 saptamani....

Ama - si tu mai ai un pic de tot. Abia astept sa vedem poze cu bebelusi la grupa noastra. Ti-am vazut noile achizitii pentru Seby...sunt foarte frumoase...sa le poarte bb cu placere.

Urez si celorlalte fete care sunt aproape de termen cat mai putine emotii...nu de alta dar am inceput eu sa le simt, imi dau seama cam pe unde sunteti voi. dar sa avem incredere ca totul va fi bine.

Ce mai stiti de papadie....????

Alia -

Mergi la inceput