Mamici de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza mersi frumos pentru pont..am trecut de o mie de ori prin cora da n-am intrat in magazinul ala ca stiam ca au preturi de pici pe spate.Dar o sa merg sa-l vad si daca imi place il cumpar.Apropo de asta, cat costa acolo?
Saru'mana si pentru nr de tel, daca ma hotarasc sa-l iau pe asta imi sunt de mare ajutor!!carmina hai ca ai fost tare cu frana De abia astept sa ajung si eu sa vad carutul, bine ca stiu sa verific daca-s franele puse!
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina, crede-ma ca ala din Cora se misca greoi si nu avea frana pusa ptr ca vanzatoarea in ochii nostri a scos-o si l-am tot sucit si invartit ptr ca eram chititi sa mergem la Otopeni sa cumparam (apropos in cora era la 7 mil si ala si nu avea acoperitoare ptr picioare).
Poate era ala cu problema, nu stiu ... Ala de la Graco pe care l-am ales, mi-a placut tocmai ptr ca se misca super usor (daca am renuntat io chiar si la manerul reversibil, iti dai seama ...)
Pana una alta, important este ca toata lumea este multumita cu ce a ales, nu?

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

A, multumesc frumos ptr urare, dar azi nu-i ziua mea ... ca de fapt io sunt Elena si cu Liana este alta poveste .... pe scurt pe la 19 ani "m-am botezat" singura Liana ... Oricum, merci ptr intentie.

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Liana, absolut. Asta e important, sa fi multumit cu ceea ce ai ales. Uite ca nu am stiut ca tu ai ales de la Graco. Oricum din ce am inteles de la mamici, cica carutul se manevreaza mai usor cand este bebe in el decat atunci cand este gol.
Si zici ca ala din cora costa 7 milioane fara aparatoare de picioare? Dumnezeule, dar ce avea in plus? Pai la banii astia iti iei de la Chicco...sau pe aproape .

Ama, vezi sa nu dai atat pe el...mergi la reprezentanta, oriunde dar nu-l lua de acolo, ca-i prea scump.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

shoricutza daca tot reunti la manerul reversibil, de ce nu-l iei pe cel de la Brevi? E si mai ieftin si mai usor si are tot ce are si Graco..Eu daca as renunta la manerul reversibil, as lua un carut usor.io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

..dar evident ca nu renunt! Tocmai eu care am facut o obsesie pentru asta sa renunt ? No way!carmina magazinul ala are preturi umflate rau de tot..de fiecare data cand am intrat in el m-am speriat! Tocmai de aia l-am si ocolit in ultimul timp.Normal ca nu-l iau de acolo, o sa trec doar sa-l vad cand mai ajung prin Cora!io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Carmina, intr-adevar era in jur de 7 mil ... si mie mi s-a parut nesimtire ... eu tocmai sunasem la reprezentanta si stiam ca acolo au preturile de la targ, deci clar se merita drumul pana la Otopeni. Si aveau si toate culorile ... in cora era doar ala mai uratel pe albastru cu verde.
In speranta ca acelasi lucru se intampla si cu produsele de la Graco am sunat la reprezentanta Graco care din pacate este in Oradea ... si cu tot cu cheltuielile de posta tot pe acolo s-a ajuns ... adica cat era in magazin.

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Shoricutza tocmai la Oradea e reprezentanta Graco? Si cat era caruciorul ala la ei?io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Liana, acum am citit si eu si am vazut linkul cu carutul ales de tine. Insa ce nu am inteles este daca il iei din magazin sau de pe net? Sincer cred ca de pe net este mai scump cu cateva sute de mii bune. Stiu ca au reprezentanta in Oradea, dar nu cred eu sa nu-l aiba si prin magazine... Ar trebui sa dai un telefon acolo. La Multe firme plata se face ramburs, deci nu in avans, si nu iti iau taxe postale sau de transport. Eu ti-as recomanda sa faci o incercare, pana la urma de ce sa nu faci o economie daca se poate? Totusi nu cumpara de pe net.
Interesanta chestia cu numele...Deci daca nu-i duminica asta cu Floriile va fi duminica viitoare de paste si de...Sf. Constantin si Elena .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Pai era la "promotzie" cica 7.200.000 ...
Legat de cel de la Brevi nu are chiar tot ce are cel de la Graco ... mie mi se pare mic ... si rotile sunt mici ... si n-are nici acoperitoare de picioare etc ...

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput