Mamici de mai-iunie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
crisbar spune:
Lya,multumesc pentru urari. da, am fost ajutata la mutat de toata familia. eu doar m-am invartit printre ei. nu m-au lasat sa fac nimic. n-am apucat sa despachetez tot (am o camera facuta depozit)si probabil ca asa o sa ramana mult timp.
26octombrie, esti simpatica cu termenul pe care l-ai gasit pentru agitatia bebelusului. dar ai dreptate, parca se infoaie in burta. in schimb la noi nu este asa de timida, chiar raspunde la mangaierile sotului. cum pune sotul mana pe burtica, cum incepe foiala. el e mandru tare de chestia asta.
dolcebaby,
LA MULTI ANI PENTRU TOATE GRAVIDUTELE CU NUME DE FLORI, SA AIBA NASTERE USOARA SI BB-EI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!si
SARBATORI FERICITE PENTRU FETELE CARE AZI SARBATORESC PASTELE!!!
26octombrie spune:
La multi ani, Duamna cu nume de floare galbena, la multi ani PAPADIE DIE!!
Luana si Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Lya spune:
Pt ca sunt fete care azi serbeaza pastele,le urez multa lumina in suflet si Hristos-ul cel inviat sa va umple inimile de multa bucurie si pace in inimi!HRISTOS A INVIAT!!
Ama,termometru de camera n-am avut mult timp la Rut,acum am ceasuri electronice care arata si temperatura,amandoua le-am primit dar unul e luat chiar din Dragon si a fost sub 100 000.
Crisbar,te-ai obisnuit cu zona?Eu am stat 5 ani aproape de parcul Sebastian,de un an ne-am mutat,dar inteleg ca tu esti mai aproape de piata .
Irinel,mersi de felicitari!Si nastere usoara!M-a impresionat nasterea Tinei de la martie aprilie care a nascut un bebeloi mare de 4560 g natural cu anestezie.Poate citesti si tu sa-ti mai faci curaj.Ar fi frumos sa nasti fetita de ziua mamei tale.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Amonar spune:
PASTE FERICIT!!! celor care il sarbatoresc azi si maine!!!
La noi azi si maine este Pastele! Obiceiul aici este sa se ascunda oua vopsite iar copiii (si adultii) merg la gasit de oua! De obicei se ascund in gradina sau in natura daca ies oamenii la aer.
Irinel
Si eu am pus vreo 19kg!!!! Si bb-ul nici nu era asa de mare la 36 de saptamani. Mi-e frica ca o sa ajung ca o balena..oricum bb-ul acum numai se ingrasa ca de crescut in lungime nu mai creste....
Si la noi se recomanda sa nu se foloseasca nici un fel de biberon sau suzeta. Succes cu ziua de 18!!!! Cine stie va face o surpriza!!!
37,1
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CU NUME DE FLOARE!!!Lya si Monu multumesc pentru raspunsuri, daca stiam ma uitam si in Dragon de termometru de camera dar am uitat Irinel da, ce aproape suntem Pe 18 adica in 2 zile ? Eu nu ma grabesc asa tare! si sa ne tii la curent!Amonar felicitari si tie pentru cele 38 de saptamani, nici tu nu mai ai mult! Sa vedeti cand o sa inceapa sa curga nasterile si la noi una dupa alta..io 38+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
marrycalu spune:
La multi ani!fetelor cu nume de floare.
Voi il simtiti pe bebe mai tare acum,si uneori simtiti ca mai e un pic si iese?Eu il simt pe vezica,si acum e mai agitat parca,spatele ma doare mai tot timpul,burta la fel,e normal sau bebe vrea sa vina mai repede?Mie frica,nu as vrea sa vina inainte de Paste,dar cum o vrea el
37+Robert
Amonar spune:
quote:
Originally posted by marrycalu
La multi ani!fetelor cu nume de floare.
Voi il simtiti pe bebe mai tare acum,si uneori simtiti ca mai e un pic si iese?Eu il simt pe vezica,si acum e mai agitat parca,spatele ma doare mai tot timpul,burta la fel,e normal sau bebe vrea sa vina mai repede?Mie frica,nu as vrea sa vina inainte de Paste,dar cum o vrea el
37+Robert
Nu-ti fa probleme! Sant simptome pe care si eu le am si nu cred ca asta inseamna ca bb-ul vrea sa iasa. Mai degraba isi alege pozitia sau pt faptul ca e mai mare si nu are prea mult loc il simti tu mai prominent. Si al meu e activ si cateodata primesc un sut ca mi-e frica ca imi sparge si col si vagin si "explodeaza" afara fara sa-l pot eu controla... Vad ca si tu esti in sapataman 38 ca si mine.....cred ca sant chestii normale care apartin de varsta asta de sarcina. Nu-ti fa probleme!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
vivighe spune:
La multi ani si multe pentru toate floricelele de mai-iunie!
viviana 35w1d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
marrycalu spune:
Multumesc Amonar,mai mai linistit,imi era frica sa si ies din casa,dar totusi vom iesi la o plimbare.Multumesc
37+ Robert
carminabulina spune:
LA multi ani mamicilor de mai iunie cu nume de floare!!!!
Petrecere frumoasa, (daca petreceti ) nasteri usoare si bebei sanatosi, mancaciosi si daca se poate, NEplangaciosi !!!!
Un buchet de si multi .
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png