Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt in plin proces de ...dar nu mai am mult si iese luna...dar, intre timp maraie Bia asa ca am lasat pentru moment sa stau cu ea in brate! Monica azi faci conta acasa? Diana cum mai papa? Vad ca noi continuam cu jetuletele si durerea de burta...OFFF! Mirela pupici lui Dani!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATA,spor la trebi,eu nu prea am pornire...imi pare rau ca si pe bia o doare burtica,cat despre jetulete,si noi avem la greu,de dimineata m-a umplut toata de lapte.acu'doarme copchilu',dar tre sa-l trezesc,ca plecam ...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna gagici !!!

Am vazut ca ati trecut si voi pe alte lapticuri. Noi papam bebelac. Dupa parerea mea e cel mai bun, si decat milumil, si nan. Porumbita mea de cand papa bebelac nu mai vomita deloc si papa f bine, cate 165ml la masa, cu pofta, si suge si aerul din biberon dupa ce se termina. Ea ar mai vrea, dar nu ii dau eu...ca si asa face burtica rotunda.

Si cu hernia ne-am rezolvat usor. I-am facut eu pansament cu pliu de piele... si gata, nu i-a mai iesit buricutul. N-am mai fost la spital sa mi-l faca, si bine am facut, ca o caram degeaba prin virusi.

Acum tocmai a descoperit un nou gangurit, ca un rarait, si toata ziua gangureste, ca o porumbita Am fost si pe munte, din nou...si am facut primii pasi pe munte . Puteti vedea poze in albumul de la semnatura.

Astery, Doamne ajuta sa fie bb bine, sa se refaca repede, si sa nu mai faca asa ceva niciodata



, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anda, mie mi-ai placut f mult salteluta ta. Mie imi place mai simplu, nu asa multe culori marunte. Chiar foarte mult imi plac cele de pe http://www.fehn.de/, dar nu ai mentionat nimic de ele. Cred ca alea nu erau acolo, nu? Sau poate am totusi noroc?? Tu ai zis de pe situl ala jucarioare de agatat, dar saltelele de acolo sunt super-extra. Si jucarioarele, ca sunt in acelasi stil, cum imi place mie: mai pastelat, si cu o gama coloristica, nu toate culorile stridente puse pe jucarele.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
O sarcul razvanel, acum am citit.Sper sa-si revina si sa afle de la ce a pornit alergia. cu toate ca nu e de glumit.Fetita de la leagan pe care o tine mama facea de la 2 ani. si numai de un an i-a descoperit dr. homeopata ca e pe sistem nervos. cand se necajea:pete rosii, se umfla, buza, limba, off doamne. de multe ori facea dupa ce pleca sora-mea in Italia, ca e febletea ei.
Bine ca Astery a fost pe faza, doamne ajuta sa fie bine cu Razvanel.
Cata spor la smotru. eu azi nu fac, am bagat la spalat ca imediat ii dau sa pape la bebic si in oras sa-i cautamn cu nasica haine de botez.
Maraki eu deja sunt super nervoasa, pt. vizita in Alba Iulia.Ma gandesc cu groaza cum va fi marco tot in brate la toti si pe urma ma intorc in Tm si trag cu el, ca va dori sa-l tin si eu asa. eu nu-l tin in brate decat cand plange tare.
Deea ma bucur ca papa Bebelac, si ca nu-l vomita. asta e important.
Moni, Irina, Janina, Anda, Mirela, Ingrid .
merg sa mai adun de pe aici, caci imediat o intindem.
bine ca e cald si frumos afara.


Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare fetele!

Dupa ce vineri am facut curat in toata casa, in dimineata asta am luat-o de la capat ca vine pediatra. Sambata am avut o gramada de musafiri care nu s-au sinchisit sa plece inainte de 2 noaptea. Noroc ca bb a dormit de la 20:30 pana la 6 fara intrerupere, desi era o harmalaie de nedescris.
Am observat ca atunci cand inainte de culcare ii dau lui bb formula, nu se mai trezeste noaptea, pe cand daca ii dau san....moare copilul de foame. Oricum nu prea mai are rabdare sa suga de la san si cateodata nici nu are saracul ce. Azi trecem pe Nan1, sper sa nu avem probleme. Sunt curioasa ce zice pediatra de cupil, ca mie mi se pare cel mai tare din parcare .
In rest, mai cheltuiram niste bani cu tot felul de prostii pe copil, ca am luat=o complet razna.

Fug ca s-a trezit.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA eu am rezolvat cu maraiala: am scos caruciorul pe balcon,a hatazait-o Ghita un pic si a adormit.Si am scapat si de cotzoharle Acu' omu sta in chez-long si isi face monetarele din urma,ca au ramas in aer ... Dupa aia pleaca la sapat in gradina la socru-meu Sa faca muschi! Si poate o mai trimit dupaamiaza afara cu mami la plimbare, pe Diana.
ANASEBE sa stii ca laptele de la san se digere mai repede de aia ii e foame.Si normal ca-i cel mai tare din parcare,doar e din secta
CATA de la 9,n-a mai papat Diana,dar nici n-am insistat.Poate cand se trezeste!Cu jeturile suntem in grafic,am schimbat-o de doua ori de azidimineatza
DEEA super ca puteti urca asa repede pe munte,ca-i langa voi!
GIOVA plimbare si cumparaturi placute!
Eu ocolesc cu grija raioanele de jucarii si de hainutze ca altfel e prapad Numa' ma imbolnavesc cate mi-ar place sa-i cumpar si n-am parale. Si daca ma scap si cumpar acu',ce-o fi mai incolo!Si chestia e ca imi plac mai mult mie decat ei,probabil!Noroc ca nu prea am timp de cumparaturi!Dar avem timp,ca de acum creste si-o sa ne trebuiasca jucarii en gros!
Vad ca spre deosebire de Mark,nu-i prea contemplativa , e superactiva.Pai ea se enerveaza cu jucariile,le smotoceste,le trage,le arunca cat colo,le cearta...Se uita ce se uita le ele si gata,s-a plictisit.Azi i-am prins iar cu elastic cercurile alea de carucior,s-a agatzat de ele si striga de mama focului pe aici,pai asa n-am facut nimic!Ca ma doare capul cat poate striga la ele,sau asa in general!Eventual daca ii fac eu teatru de papusi cu ele,atunci e incantata,rade de numa! Ca de melodiile lor si de zdranganele e satula!
Mai voi cu ce ii imbracati la vara? Eu i-am dat ieri peste un body cu maneca lunga o rochitza sarafan (ca cica a fost sarbatoare) si a fost tot cu poalele-n cap toata ziua,si-o vara in gura ca pe baveta Si cu ciorapii aia lungi era mortala La vara sa vedeti voi agatzat la plimbare!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..intru fuguta sa va spun k Razvan e mai bine, are scaun moale, e tot la reanimare si daca totul e ok, le da drumu acasa maine. sa speram k va fi bine.
Cristina va multumeste pt gandurile bune!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori


Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Mamicilor Fericite!

Eu sunt doar o Aspiranta optimista dar vreau sa va intreb ceva in numele prietenei mele care e mamica din 20 Februarie 2006. Adela Casiana este numele ingerasului care ii face probleme: nu doarme decat max!!! 4 ore pe zi. In rest plange fff mult pentru ca e obosita. E normal sa doarma asa putin? Ce ar trebui sa faca? Mentionez ca baitza o energizeaza si mai tare (sta treaza inca vreo 4 ore dupa) la fel si iesitul afara. E disperata mamica Diana. Daca nu doarme ce se poate intampla?

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MirelaV sper ca vor gasi si la ce a facut alergia Razvan!

Mai secta,iar pe pagina 2?
Se vede ca-i vreme buna,sunteti la plimbare? Sau la curatenie?
Numai eu cu nasul in PC!
Mami e la plimbare cu Diana,Ghita la munca de jos: la sapat gradina Eu cu conta si cand sa fac pauza n-am ce citi pe aici

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput