Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata.Va tin companie la
Raport:79.5kg si asta pentru ca joi era 78 si nu cred sa fie de vina rusii care ma invadara.
Meniu: ceva de post -posibil interzise cu paine si asta pentru ca nu am timp de gatit; facem cumparaturi, curatenie, planuri....Eu nu stiu de ce ma chinui atat daca nu stau acasa
Ne mai auzim.Va

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Carmen, felicitari ! Iti prinde bine acest kg minus in preajma de sarbatori...cind tot vom mai pune cite ceva pe noi

Meniul meu de azi: covrigi si mere...nu mi-am luat mincare gatita si am trecut prin piata...

Nora

Mergi la inceput

Si inca ceva, Carmen, trebuie sa-ti modifici target-ul. Cit iti pun ?

Nora

Mergi la inceput

Am pus in lista de stand by fetele care au cam uitat sa mai dea raportul...mai astept dupa Paste si fac "curatenie generala". Vad ca am ramas doar 9 fete care dau corect si constant raportul. Putine, da` buuuuune !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Salut fetelor si felicitari mai ales lui carmen ........harnicuta fata. Raportul meu s-a modificat cu 0.4 kg mai putin, desi tinind cont ca vin sarbatorile, cred ca usor le voi pune inapoi. Noi sa fim sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, multumesc de aprecieri, dar eu cred ca se putea si mai bine
Target-ul il schimb la raportul de pe 2 mai, daca ma mentin ; altfel sunt inca in cursa pentru 80kg
Karin, 0,4kg e bine.Gandeste pozitiv.Sunt cu minus nu plus
Ia sa vedeti voi ce de dupa Paste si ce de bice pe spinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bravo fetelor!
Sincer va felicit!
Pt ca eu vad ca ori m-am culcat pe o ureche la capat de drum...ori nush ce sa zic...

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Devylla, acu nu spun mare lucru, dar dupa Paste a mea esti si am sa-ti dau pana se ia pielea de pe tine.Bine?
Te si astept stimulente si eu, ca sa nu mi se urce la cap inainte de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetele...am lipsit vre-o 2 zile din cauza ca nu mi-a mers netul...
Oricum am venit azi la raport cu kg ...am uitat sa ma cantaresc azi ...maine sigur il dau

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Salut fetelor si felicitari mai ales lui carmen ........harnicuta fata. Raportul meu s-a modificat cu 0.4 kg mai putin, desi tinind cont ca vin sarbatorile, cred ca usor le voi pune inapoi. Noi sa fim sanatoase

mamica de fetite

Karin, felicitari ! Primeste floricele

Nora

Mergi la inceput

OK Mihaela, te iertam, dar maine nu mai scapi. sau
Va salut si spre trebusoara, acasa.

Mergi la inceput