Slabim mincind din 2 in 2 ore (10 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

Cred ca mai toate am fost ocupate in weekend.
Va pup si revin mai incolo
M-am ingrasat in weekend.....nush ce o sa fac!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

Eu stau bine cu greutatea...cu starea sufleteasca asa si asa...cu starea pe fizic mai prost...dar sunt iubita si asta compenseaza multe. Nu stiu cum se va termina cu concursul. E posibil sa pierd. La noi orice e posibil...Sunt pregatita sufleteste pentru ORICE varianta. Nici nu stiu daca mai vreau acolo...e a treia oara...
Monica, nu, o singura contestatie a facut tipul, la interviu. Cred ca am datorii ceva fata de el, kharmice, daca imi ia postul...
Eu sa fiu sanatoasa, nu ma voi lasa doborita, in nici un caz. La urma urmei, am un servici bun, un birou elegant, sefa nu-mi convine, in rest...Asa ca, intimpla-se ceea ce vrea Domnul, eu ma supun Voii Lui.

Azi maninc salam vegetal si am citiva covrigi. Nu prea mi-e foame, mi-a cam rau...am tot baut ceai verde si apa...Stau bine cu greutatea, dupa ziua de ieri. Nu am exagerat si se vede ca maninc foarte putin, pentru ca pestele a fost cam gras si nu l-am tolerat, in consecinta pina seara am ...Ehhh...sorry, dar asta a fost realitatea. Deci maine raport. Pregatiti-va !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor dati-mi voie sa va salut si sa-mi cer scuze daca saptamana asta voi fi mai putin alaturi de voi.Deh, sunt totusi la serviciu
Nora, cuvintele sunt de prisos.Imi pare rau sa aflu ca iar s-a amestecat "politichia".Tu esti o luptatoare si stiu ca nu vei renunta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

M-ai intristat Nora foarte tare cind am vazut ca rezultate iti dau aia cu concursul..........cum naiba se poate asa ceva? Imi vine sa merg in Honolulu cind aud de astea , tare is dezamagita de tara asta. Parca nu mai avem nevoie in tara asta decit de ciurucuri , nu de oameni cu coloana vertebrala si cu nitel creier. dar asa cum ai zis tu bine ca ai oameni adevarati pe linga tine care te iubesc si sanatoasa sa fii, ca restul vor veni de la sine.
Sunt foarte furioasa si cum eu sunt din apropierea morosenilor, daca vrei da-mi adresa celor care te-au suparat si e vai de ei, chiar daca sunt eu mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Daca te consoleaza si la mine a fost cam dezmat in wk asta, socrii mei au tinut acum pastele si am halit ca o sparta.........vai de cintarul meu pe miine

quote:
Originally posted by devylla

Neata fetelor!

Cred ca mai toate am fost ocupate in weekend.
Va pup si revin mai incolo
M-am ingrasat in weekend.....nush ce o sa fac!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

M-ai intristat Nora foarte tare cind am vazut ca rezultate iti dau aia cu concursul..........cum naiba se poate asa ceva? Imi vine sa merg in Honolulu cind aud de astea , tare is dezamagita de tara asta. Parca nu mai avem nevoie in tara asta decit de ciurucuri , nu de oameni cu coloana vertebrala si cu nitel creier. dar asa cum ai zis tu bine ca ai oameni adevarati pe linga tine care te iubesc si sanatoasa sa fii, ca restul vor veni de la sine.
Sunt foarte furioasa si cum eu sunt din apropierea morosenilor, daca vrei da-mi adresa celor care te-au suparat si e vai de ei, chiar daca sunt eu mai

mamica de fetite

...ar merita un mic scandal pe PROTV

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

Am intrat cu rapotul...cum necm am reusit sa NU ma ingras....insa sunt in stationare de doua saptamani...in week-endul asta nu am fost cuminte si luni m-am speriat cand m-am urcat pe cantar...dar azi si-a revenit greutatea.
Karin multa bafta si tie!

Nora pe bune ca ar merita un scandal frumusel...ca prea isi fac de cap...insa e bine ca esti pregatita sufleteste...asta e cel mai important sa nu te lasi doborata.Eu iti doresc multa bafta si poate...totusi o sa le fie rushine de atataea pile...si o sa se faca dreptate!
Carmen si yo sunt cu dosarele in brate la munca toata ziua......deabia astept sa se termine odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Neata fetelor imi beau cafeluta si am intrat sa va salut si bineinteles sa dau raportul care este neschimbat 74 kg

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata.Va tin companie la
Raport:79.5kg si asta pentru ca joi era 78 si nu cred sa fie de vina rusii care ma invadara.
Meniu: ceva de post -posibil interzise cu paine si asta pentru ca nu am timp de gatit; facem cumparaturi, curatenie, planuri....Eu nu stiu de ce ma chinui atat daca nu stau acasa
Ne mai auzim.Va

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Neata!

Ieri aveam 71.2kg...azi dimineata am uitat sa ma cintaresc, dar simt ca vine Tom...las asa...o floricica mica pentru mine

Nora

Mergi la inceput