Mamici de sept-oct 2006(22)
Raspunsuri - Pagina 7
Cecilia C spune:
Pufymic
la fel de scumpic e si Alesio tau
18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
MamiLili spune:
Uitasem ceva important: fumatul si acneea merg mana-n mana. Daca sunt mamici care n-au putut renunta la acest obicei nesanatos si se lupta cu acneea, fumatul poate fi o cauza. Incercati sa reduceti treptat numarul zilnic de tigari ca sa aveti un bebe sanatos si un ten de invidiat. Sper totusi sa nu fie nici o mamica fumatoare printre noi si sa-mi fi batut eu gura (tastatura) degeaba mai sus.
Sanatate la mamici si bebici!
tasia spune:
Ella23 imi pare foarte rau ca esti racita. Eu nu am mai racit din primavara 2005, desi inainte era o regula sa vina o raceala din aia urata macar de 2 ori pe an. Secretul este ca am bagat vitamina C la greu in mine mai ales de cand am aflat ca sunt insarcinata. Fresh-uri de citrice de 2-3 ori pe saptamana, portocalele au fost la ordinea zilei si din cand in cand mai mancam lamaie taiata felii cu miere. Am vorbit si cu doctora mea,mi-a zis ca organismul nu face rezerve de vit C si D, dar probabil pt ca am consumat atat de mult si des nu sa tinut raceala de mine. Sfatul meu este sa incerci sa consumi vit C din fructe cat mai multa.Sa te faci bine tu si bebelica 
Roxana01 eu pot sa-ti spun ca am incercat de cand sunt insarcinata si Vichy si Avene(apa termala, creme) si tea tree de la Body Shop dar nimik nu are efect. Flaviaramona are dreptate e chiar bun Avene dar nu si cand esti insarcinata, totusi ai putea sa te dai doar cu apa termala.Cat despre spalat, eu cu cat ma spal mai des cu atat mai pronuntata e acneea. Singurul produs care si-a facut treaba e Retin-A de care ti-am mai spus. MamiLili zice bine ca tot ce manaci si modul de viata pe care il ducu se vede pe fata. Eu una nu beau cola, nu cafea, nu tigari, nu condimentat.... si acneea persista totusi, e hormonul vinovat...
Pupici pe burtici
Tasia
16+
ryu spune:
buna burticutelor ,ce mai faceti?Ati fost tare harnicute mi-a luat ceva timp sa citesc din urma.
CATTANDY-TASIA bine ati vanit prinre noi,va urez sarcina usoara si 
cat mai sanatosi.
PUFYMIC-esti asa draguta e adevarat ca nu sant trecuta pe lista ,daca tu poti sa ma treci DNP:08 sept 2006 drSUCIU NICOLAE sp POLIZU.mersi din suflet esti o draguta eu si
te
.
ELLA23-imi pare rau ca esti racita,sa stii ca si eu am fost si am baut la ceaiuri cu lamaie de nici nu mai suport mirosul (la ceai).Iti urez insanatosire grabnica si stai linistita cred ca nu e
care sa nu fii racit macar o data in timpul sarcinii.
in rest nu stiu voi dar eu deja m-am apucat de curatenia de paste,azi toata ziua am trebaluit,joi trebuie sa ma duc la controlul lunar sper sa imi dea ceva vitamine ca ma simt in ultimul timp cam ametita.
Nu stiu voua dar mie pana acum nu mi-a prescris nici o vitamina nimic mi-a zis ca dupa 18 saptamani.Tot atunci aflu daca pot sa ma vopsesc (ca am o radacina).
va pupicesc pe toate si sper ca nu v-am plictisit prea mult

RYU-
20+
cattandy spune:
[size=1] Ciao dragelor burtici!!!!
Va multumesc mult pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o.Sincer nu m-am asteptat sa-mi urati atatea bun-venit.Sunteti niste scumpe.Va citesc cat pot de mult si acasa si la lucru cand nu sunt sefii pe faza
.As vrea sa va pot ajuta si eu cu unele sfaturi, dar nu prea am deoarece din proprie experienta nu prea stiu cum sa indrum pe nimeni caci eu nu am avut probleme legate de sarcina(in afara de oboseala specifica din primul trimestru).Acum insa de vreo doua saptamani am probleme cu gingiile care imi sangereaza la fiecare spalat pe dinti si chiar si la cea mai mica zgarietura.Voi aveti aceasta problema?
Am vorbit si cu stomatoloaga mea care mi-a povestit ca asa a patit si ea in sarcina si ca e ceva intalnit destul de des.M-a sfatuit sa folosesc Sensodyne, dar nu vad nici o imbunatatire.In schimb am incercat si o mostra de Lacalut care parca mi-a facut mai bine.Ma puteti ajuta voi cu un sfat?
[size=3]
[red]Flavia Ramona :spune-mi te rog unde gasesc si eu Prieteni din totdeauna-Mamici din Arad?
Va pup pe toate.O seara placuta si somn usor!!!
15+
inni spune:
Buna ziua la burtici !
lexi : poti sa iei calciu pt. carcei la picioare de sa te saturi...nu iti vor trece.Singurul care te ajuta in aceste situatii este Mg.Asa ca ia magneziu si vei vedea ca nu vei mai avea probleme.Poti sa iei :
* Magne B6 (sunt comprimate....se inghit direct cu apa)...dezavantajul lor ar fi ca Mg se gaseste intr-o concentratie cam mica si tr sa iei mai multe pe zi 2-3-4...pana la 6/zi)
* Kruger - Mg (sunt comprimate eff si concentratia pe comprimat este de 200mg..si ai putea sa iei 1-2/zi)
* Additiva - Mg (sunt niste pliculete...se dizolva praful in apa, au aroma foarte placuta si concentratia pe plic este de 300mg - 1/zi)
Oricare dintre acestea se pot administra fara probleme in sarcina, dar sfatul meu este sa intrebi medicul care dintre ele prefera sa iei.
Iar Calciu lactic nu rezolva problema carceilor..asta pe de o parte...iar pe de alta parte...eu stiu si asa am si invatat ca nu se administreaza calciu la gravide pentru ca produce contractii.Una este calciul asimilat din alimente (acela nu este periculos) si cu totul altceva este cel din medicamentele pe care le stim (calciu lactic, calciu gluconic, calciu + vit.D)
In combinatiile speciale pt. gravide (Elevit, Materna, Prenatale) concentratia de calciu este mult micsorata si de aceea nu face atat de rau ca atunci cand se ia neasociat.
Gata..m-am dat mare si tare cu cunostintele mele.
..sa nu ma bateti ![]()
Acum sa va spun despre mine.
Nu am decat cuvinte demne de zis "saracuta de ea"
Vineri am dat in hemoragie.Ca de asta nu mai avusesem parte pana acum.
Fara dureri fara absolut nici un simptom m-am pomenit..dupa un pipi linistit si relaxant...cu apa de la toaleta rosie ca o patlagica.
Dupa care au urmat si 2 cheaguri.
M-am speriat.
Fuga la spital (pana am ajuns acolo mi-a trecut, nu mai aveam pic de hemoragie, nici un firicel de sange...nimic)..fa eco...s-a vz ceva asemanator unui hematom 1.3/2 cm
Tratamentul acelasi....stat in pat...si sa repet ecografia.
Saptamana viit merg la Herghelegiu si abia astept sa vad ce o sa-mi spuna.
Ceea ce mi s-a parut ciudat este ca eu de sambata nu am mai stat in pat ca inainte..iar azi am trebaluit prin casa si de vineri seara pana acum nu am mai avut nici o scurgere de sange, doar cateva contractii care deja nu ma mai ingrijoreaza.Cu Gravibinon si No-Spa forte le tin sub control si sunt convinsa ca nu o sa scap de ele pana nasc.
Cum vine asta ? e ciudat
va pup ca mi-a venit sotul acasa si ma duc sa-l pup si pe el...ca-l iubesc tare mult....
Inni 20+
Chuny spune:
Fetelor, multumesc mult pt urari.
Eu am petrecut frumos in acest week-end, dar am racit zdravan. Oricum a fost o raceala ciudata care a tinut doar o zi si se poate sa fi fost doar o alergie la flori. Cum le-am îndepartat am încetat sa mai stranut.
Si eu am probleme cu tenul, dar ma îngrijesc asa : ma spal pe fata de vreo trei-patru ori pe zi cu EVIAN - gel oxygénant micro-exfoliant ( foarte bun) si apoi, daca ies undeva, imi combin crema de fata EVIAN cu efect calmant al pielii cu un pic de fond de ten. Asa, tenul nu pare incarcat, dar e cât de cât uniform. Daca stau in casa ma dau doar cu crema. Voilŕ secretul meu. :-)
Inni, imi pare rau ca ai avut probleme, dar bine ca acum totul e bine.
Cattandi, aici sunt mamicile din Arad :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73710
Of, voi deja stiti ce o sa aveti. Când ma gândesc ca aici trebuie sa astept pâna in luna iunie imi vine sa fug acasa ... !
pufymic spune:
Cattandy uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73710" target="_blank">AICI este link direct catre subiectul mamici din Arad!
Te asteptam si acolo!
In legatura cu sangerarea gingiilor eu folosesc cu succes Parodontax.E mai nasol la gust la primele folosiri(pana te obisnuiesti) insa dupa aceea nu ai mai schimba-o!(contine bicarbonat de sodiu de aceea are gust de sarat-dar nu e sarata)
Inni imi pare rau ca iarasi ai avut probleme!Lasa mai curatenia ca nu vine Pastele cu bata(asa zicea mama mea....) si ai grija de tine si de bb mic ca voi contati acum mai mult decat niste geamuri spalate....
Ryu esti pe listuta!
Eu iau doar MagneB6, la indicatia medicului(normal) iar pana la 14 sapt am luat doar acid folic si VitC.....depinde de fiecare medic ce prescrie pacientelor....
Eu tocmai mi-am facut si analizele si sunt super ok, asa ca sunt linistita.....si prenatale chiar nu cred ca e cazul sa iau ca mananc f bine
!
MamiLili foarte bune sfaturile tale despre alimentatie, fumat, acnee....dar sunt convinsa ca nu exista graviduta printre noi care sa nu manance rational.....parerea mea e ca acneea a aparut datorita modificarilor hormonale din timpul sarcinii....
Cici
!
Restul fetelor pe unde umblati?????????Spuneti-ne macar ca sunteti bine!
Pupici!
Ioana
(18+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Cecilia C spune:
Mai fetelor, eu am o problema cu spalatul pe dinti, mai bine zis cu pasta de dinti pe care daca o inghit putin imi vine sa dau afara tot...sambata dimineata am inghitit un pic si am dat afara dar foarte putin...si nu ma pot spala bine pe maselele din spate ca tot asa imi vine greata, hmmmm eu folosesc Sensodyne
Pupici la burtici
18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
fusca spune:
buna seara burticuti! ce mai faceti?
cattandy sa stii ca si eu am avut sangerari la gingii dar mi au trecut.Incearca sa nu mai insisti mult la periaj.pupici pe burtica.