Mamici aspirante, din nou - 15
Raspunsuri - Pagina 3
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi am inceput ziua bine. Ne-a sunat asistenta-sefa de la cresa Titan II si ne-a spus ca putem incepe de pe data de 2 Mai. Acum trebuie sa umblam dupa acte de la medicul de familie si servici. In principiu noua ne-a placut ce am vazut acolo, e curat si personalul amabil. Acum stiu ca riscul cel mai mare e cel al imbolnavirilor dese dar speram sa nu fie macar ceva grav. Trebuie sa-i fac si 2 vaccinuri pana incepem. Am niste emotii de nu va pot spune.
biscu, stau cu pumnii stransi si astept vestea cea buna. Doamne Ajuta!
monu, la tine care mai e situatia? Iti tin si tie pumnii.
Mami Irinel, hai ca ai intrat pe ultima suta de metrii...incredibil cum trece timpul...NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS..abia astept sa-ti vad minunea mica...
ioana, toata admiratia pt vointa si puterea ta. Si fi convinsa ca Dumnezeu iti va indeplini cea mai mare dorinta.
asi, dupa atata asteptare si atatea luari de la capat probabil ca dilemele pe care le ai sunt complet justificate.
Va pup pe toate!
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
monu spune:
ola fetelor,
am fost azi la medsana, am donat sange pt beta hcg, iar maine dimineata merge sotul dupa rezultat. asa ca maine stiu cum stam. multumim frumos pentru incurajari
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
danyboy spune:
mult, mult succes va doresc tuturor celor care va doriti un bb! nu va pierdeti speranta si nici increderea in DUMNEZEU! cu siguranta veti reusi!va pup si va doresc multa bafta!
asi spune:
Biscu sper sa fie +.
Monu iti tin pumnii pe maine.
Problema cu bebe2 a aparut pe fondul unou neintelegeri in familie(nu eu si sotul meu) si pe faptul ca soacra mea cam face diferenta intre Razvan si copilul cumnatei mele.Sufar foarte tare cand ma gandesc ca la un moment dat el o sa isi dea seama de asta.Nu as vrea ca el sa se simta in nici un fel marginalizat si deocamdata nu ma simt in stare sa fac fata la un alt copil.
E foarte complicat sa spun in cuvinte ceea ce simt.Poate ca dac cititi printre randuri intelegeti si poate imi dati un sfat.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
monu spune:
Draga Asi,
orice ai face daca asa e omu nu ai ce-i face. indiferent daca ai un bb sau 2 tot la fel se va comporta dna. pentru ca buba nu sunt bb-ii. ei sunt doar pretextul! daca e sa te iei dupa comportamentul ei si sa te hotarasti pentru bb2 nu te lua. cel mai important lucru este decizia voastra. iar pe de alta parte "mai rarut ca-i mai dragut" daca ma intelegi daca razvan o sa aiba un frate sau o sora, nu cred ca il va mai interesa ce se spune despre altii ca va avea de lucru cu bb2. iubire sau gelozie tot va fi ocupat! (sper ca nu am sarit calul)
pup
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
asi spune:
Monu iti multumesc mult.Problema e putin mai delicata pentru ca Razvan e adoptat.De fapta in esenta problema nu e doar soacra mea dar de la atitudinea ei a ponit dilema noastra.
Mi-e foarte frica sa nu cumva Razvan sa se simta marginalizat daca apare un copil biologic.
Sunt atat de multe sentimente incat nici nu stiu cum sa le expun in cuvinte.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
andreeacc spune:
Biscu si monu, asteptam vesti bune!
Asi, cred ca pentru Razvan cea mai importanta dragoste e cea pe care i-o oferiti voi si sigur nu il veti iubi mai putin daca apare si un copil biologic.Cat despre atitudinea bunicilor si a altora...chiar si printre nepotii biologici va fi unul preferat.Baiatul tau n-ar avea decat de castigat daca Dumnezeu va va ajuta sa ii faceti un fratior.
Capul sus si nu te mai gandi la rudele binevoitoare!
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
Am implinit 2 ani
www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi
sim spune:
Ioana ai dreptate, "tehnici" sa zicem ca ar fi, iar prima conditie evident este sa "prestam"...nu doar in perioada optima, pentru ca asa cum ziceai si tu la un moment dat nu se stie cand se intampla sa fie (oricat am monitoriza). Eu chiar nu-mi dau seama daca a fost ceva special cand am ramas insarcinata cu Ruxi. Dar daca s-o intampla sa fie ceva de data asta (si sa-mi dau seama) sigur va spun. Pana atunci si eu zic la fel: daca e Saptamana Mare, n-ar strica sa tinem post si sa ne rugam sa ni se intample marea minune. Deocamdata chiar nu am vesti pentru ca semne nu sunt in nici o directie (poate doar o usoara tensiune in burtica).
Gabriela imi pare rau ca nu te pot ajuta cu vreun sfat. In orice caz, daca n-o fi sa fie de data asta, mergi si vezi ce-i de facut cu chistuletele alea sa nu mai ai de trait in viitor emotii din cauza lor. Te asteptam cu drag cand vei hotara ca a venit vremea de bebe.
Draga mea Mami Irinel ce mai pot eu sa zic: plecaciune pana la pamant , ai inteles exact ce am vrut sa spun si ai zis mai bine decat puteam eu vreodata! Sa fii sigura ca o sa am gandul la tine si la pui mic in tot timpul asta, asa ca atunci cand o fi, rugaciunea mea va fi cu voi. Eu deocamdata imi dau silinta sa nu-mi pierd rabdarea, ca tot mai sunt vreo cateva zile de asteptare. Am avut ceva senzatii ciudate prin burtica, dar nu le mai dau atentie ca sa nu ma obsedeze prea tare. Uite, saptamana trecuta am fost la spovedit si i-am spus preotului ca am prestat in post, la care el tare simpatic zice: atata timp cat a fost cu sotul, e ok. Ar fi un cadou minunat de Paste, mai ales ca ne vin toti parintii si o sa avem intalnire mare la noi acasa. Sa vedem ce a hotarat Doamne-Doamne pentru noi.
Biscu asteptam cu mare drag vestea si tin pumnii strans-strans sa fie cu okisori.
Cornelia sigur o sa fie bine la cresa. Chiar de-o fi sa mai raceasca, va trece repede ca vine vremea calda, iar sezonul virozelor s-a cam dus. Mult succes lui Edi!
Monu stau cu ochii pe DC sa vad vestea buna. M-as bucura mult sa mai apara o mamica printre noi, ca sa mai prindem curaj.
Asi of, cred ca inteleg ce spui. De fapt as inclina sa cred ca in mare parte depinde de voi sa il faceti sa inteleaga ca este puiul vostru indiferent de parintii biologici. Insa, voi munciti sa ii consolidati aceasta incredere o luna si este destul sa spuna careva (rude sau nu) un cuvant nepotrivit care sa darame totul intr-o secunda. Nu stiu ce ar trebui sa te sfatuiesc, pentru ca eu am vazut cazuri in care bunicii nu au stiut sa aprecieze la fel nepoti de la diferiti copii, desi nu erau infiati (din fericire nu este cazul meu). As vrea sa cred ca inca un copilas ar fi un sprijin pentru Razvan, dar cine poate spune asta inainte...
O seara placuta va doresc!
biscu spune:
Salutare!
Testul a iesit pozitiv. Am facut clear blue dis de dimineata si a iesit foarte clar. Dar banuiam ca e. :)
Deocamdata nu o sa spun la nimeni pentru ca vreau sa merg intai la doctor si sa fiu sigura ca totul e ok.
Inca nu-mi vine sa cred. :) Atatea fete incearca din greu si nu ma gandeam ca la mine o sa mearga asa de repede. De fapt si la mine a durat un an jumate pana sa-mi lamuresc sotul.
Asi si eu zic ca un fratior sau surioara e un lucru bun pentru Razvan. Cum credeti voi ca e bine pentru voi, asa e bine.
Ciao si spor la bebici!
roandre spune:
quote:
Originally posted by biscu
Salutare!
Testul a iesit pozitiv. Am facut clear blue dis de dimineata si a iesit foarte clar. Dar banuiam ca e. :)
Deocamdata nu o sa spun la nimeni pentru ca vreau sa merg intai la doctor si sa fiu sigura ca totul e ok.
Inca nu-mi vine sa cred. :) Atatea fete incearca din greu si nu ma gandeam ca la mine o sa mearga asa de repede. De fapt si la mine a durat un an jumate pana sa-mi lamuresc sotul.
Asi si eu zic ca un fratior sau surioara e un lucru bun pentru Razvan. Cum credeti voi ca e bine pentru voi, asa e bine.
Ciao si spor la bebici!
Felicitariiiiii!Asa vesti sa tot citesc!Sarcina usoara!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius