Mamici aspirante, din nou - 15
Raspunsuri - Pagina 2
monu spune:
Ola fetelor,
am intrat sa va spun ca uratii nu au venit inca dar nici testul facut azi pe la amiaza nu a iesit pozitiv. mai astept
va pup
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
Ioanatugs spune:
IRINEL I-ti doresc o nastere usoare
si sa vina mai repede bebe sa-l tii
in brate cu drag. Vezi ca am deschis
un subiect cu retete de facut bebici,
poate ne spui si noua un mic secret
al reusitei tale. Pupici si o duminica
de Florii frumoasa !
MONU mai asteapta putin draga,
nu te grabi, mai lasa testele si
bucura-te de aceasta zi superba
de Florii ! Noi tinem pumnii stransi
pt. tine!
SIMooooooooo….. pe unde esti?
Pupici
CORNELIA_LAURA pupici
si o sarcina usoara in continuare
i-ti doresc. -Poate treci si tu pe la
Retete de facut bebici si ne spui si noua
un mic secret al reusitei tale! Poate ca
vom avea si noi aspirantele mai mult
curaj si speranta ca va veni si la noi
bebe in curand. O duminica de Florii
superba i-ti doresc !
Cu drag Ioana Tugs
Amaya spune:
Buna seara mamici, viitoare gravidute.
Eu n-am scris de cand m-am alaturat voua dar v-am citit constant...o sa incerc sa imi fac putin loc si curaj sa si scriu.
Azi mi-au aparut si mie uratii si, cu toate ca a trecut doar prima luna, tot simt o mica durere si dezamagire fiindca trebuie sa mai astept. Sper ca luna asta sa fie cu noroc asa cum a fost prima data (si Andrei a fost conceput tot in perioada asta a anului).
Va doresc o saptamana buna si un Paste Fericit!
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
sim spune:
Tii...ce fete harnicute am! Au deschis si capitol nou! Sa dea Domnul sa fie cu multe liniute duble si cu multe lacrimi de bucurie pentru fiecare dintre mamicile prima, a doua sau a mai multa oara aspirante!
Acum da-ti-mi voie sa-mi torn niste cenusa in cap ca n-am apucat sa va spun ca in we plec la parinti si acolo net nu prea e. Daca ati sti ca v-am dus dorul, poate ma veti ierta.
Mai Mami Irinel, ai grija ca te pup de nu te vezi. De ce sa te simti rau? Pentru ca cineva ti-a spus deschis ca esti un om minunat din punctul ei de vedere? Un singur lucru mai spun si ma opresc: nu sunt dintre cei care "periaza" si decat sa zic lucruri pe care le stiu neadevarate, mai bine tac. Pentru mine esti un prieten care m-a ajutat intr-un moment greu si pe care il respect. Am zis. Liniute zici...asta visez si ziua si noaptea. Trebuie sa le induplec eu odata, ca prea s-au lasat asteptate sa apara impreuna. Puiul tau ce zice? Sta cumintel sau da semne ca ar vrea afara?
Ioana, ma tot uit la mesajele tale si ma minunez: ai atata tristete uneori ca ajungi sa ma coplesesti, insa vointa si forta pe care o vad la tine sunt demne de toata admiratia. Despre secretul in a face puiuti...mie cel putin imi e greu sa vorbesc, pentru ca m-am convins ca numai Dumnezeu il are. Poti fi tu sanatos tun si relaxat la maxim si iaca vine dr si iti tranteste un diagnostic de gen sterilitate inexplicabila si atunci mai spune daca mai ai ce. Uite ca ma facusi sa ma intreb ce sa inteleg eu din cazul meu (na, ca am ajuns si caz!): vine mandretea asta de Ruxi la 3 luni de incercare, cu tot cu rana de pe col si cu ce o mai fi fost pe acolo, iar acu cand astept, si astept...si tot astept si vindec una si testez alta si nu mai stiu ce medicamente sa iau...nimic. Asa ca da-ti-mi voie tare mi-e ca totul e la voia Celui de Sus.
Asa, despre Utrogestanul ala pacatos nu stiu cum ti-a indicat Moisica sa-l iei. Mie mi-a spus un dr mai demult ca se ia din ziua 16 pana in 25, adica imediat dupa perioada de fetilitate maxima (evident in cazul CM regulate de 28 de zile) ca sa se fixeze sarcina daca e sa apara.
Asi sa fie luna cu noroc si sa continui tu lista de burtici!
Monu ai vesti bune pentru noi? Tinem pumnii!
Andreea bine ai revenit!
Va pup si va doresc o saptamana plina de soare!
monu spune:
Ola fetelor,
sim nimik nou. uratii nu au venit, semne ca ar veni nu sunt, CM intarziat, iar una bucata Clear blue facuta ieri dupa amiaza negativ.
maine cred ca merg sa fac beta hcg.
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
asi spune:
Irinel ,Sim va multumesc de sustinere!
Monu sper ca testul de sange sa fie pozitiv.
Fetelor zilele astea am avut dileme in privinta lui bebe2.Inca nici acum nu sunt sigura daca vreau sau nu.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Ioanatugs spune:
Buna fetelor !
SIM ce ma bucur ca ai revenit! Si noua
ne-a fost dor de tine! Ai mare
dreptate Sim, stiu ca la Dumnezeu sta
toata puterea si numai el hotaraste
cand e momentul ca noi sa fim mamici.
Mi-am copiat de pe net Acatistul
Maicii Domnului si am de gand sa il
citesc in fiecare zi, mai ales acum
in saptamana patimilor, cand tin si
post. Sper sa se intample minunea si
la mine. Dar mai cred ca si noi avem
o contributie, dupa Dumnezeu si cred
ca fiecare femeie simte cand si cum
s-a intamplat de a ramas insarcinata.
Eu de ex. prima data am ramas dintr-o
emotie puternica. Ma certasem cu
prietenul meu de pe atunci, actualul
sot de acum si l-am parasit. Dar dupa
trei zile, l-am sunat, ne-am intalnit,
ne-am impacat si evident am facut
dragoste ca nebunii, cu lacrimi in ochi
de bucuria regasirii. Atunci s-a intamplat
minunea, am stiut din acel moment ca
s-a intamplat ceva in pintec. Eram in
ziua a 8 a CM si deci a fost o ovulatie
mai devreme decat de obicei, declansata
de emotia puternica. Eu asta cred!
Te pupic si i-ti doresc numai bine!
P.S. - vine iepurasul sau nu vine?
Monu tin pumnii sa vina bebe!
IRINEL, CORNELIA_LAURA, ASI, AMAYA
SI O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC !!
Cu drag Ioana Tugs
gabriela_s spune:
nu am stiut daca sa deschid un nou topic pe aici sau nu,asa ca imi fac si eu loc la topicul acesta,desi nu sunt chiar o mamica aspiranta,in ideea ca nu aveam vreun bebe in plan chiar acum.cert insa este ca s-a intamplat sa am relatii neprotejate taman in perioada de maxima fertilitate,cu cateva zile inainte de + in ziua cu maxima fertilitate.stiu,nici daca imi propuneam,nu nimeream taman asa dar...iubire maresunt putin bulversata de gandul ca as putea deveni mama,pentru ca nici nu m-am casatorit inca si nici nu imi planuiesm asta acum,ci abia peste un an sau doi,dar cred ca ma pot impaca si cu ideea asta.
sunt mai mult ingrijorata de faptul ca acum aprox o luna am fost la eco si mi-au fost localizate mai multe chistulete (de dimensiuni nu foarte mari,dar...) si un ovar drept usor marit.nu am luat in mod constant anticonceptionale ,in schimb acum un an am luat de 2 ori la interval de o luna postinor,plus inca o data in ianuarie anul acesta.e cineva care imi poate spune daca toata povestea asta ar putea avea efecte negative asupra sarcinii,in cazul in care chiar as ramane insarcinata.
stiu ca poate par pripite sau puse aiurea intrebarile mele,mai mult cred ca am nevoie sa stiu ca mai sunt si altele in situatii similare...oricum,abia peste doua saptamani cand ar trebui a am urm menstruatie(si imi voi face si analize oricum) voi sti exact pe care "front" sunt...
merci si pup dulce la voi
Irinel spune:
Simo, departe de mine gandul sa banuiesc ca ai "peria" oamenii, Doamne fereste, cum ti-a trecut prin capsor?... Stii, cred ca noi am avut o afinitate inca de la inceput si de-asta ma apreciezi tu asa mult, si eu te apreciez mult, suntem cumva pe aceeasi lungime de unda. Uite ca azi-noapte am crezut ca nasc, am avut niste contractii destul de dese si puternice da au cedat dupa cateva ore, asa ca bebe cred ca asteapta sa faci tu testul cand se naste :-)) si sa fie pozitiv, evident, ca doar nu asteapta degeaba. Intr-un fel, parca acum as vrea sa mai stea pana dupa Paste, da pe de alta parte e tot mai greu, mi se umfla picioarele rau mai nou si chiar ma deranjeaza, plus ca ma misc tot ca o rata cracanata si de multe ori dureaza o vesnicie sa ma scol sau sa ma asez... Da uite ca ma vait si n-ar trebui, asa e omul nerecunoscator. Dar sunt tare recunoscatoare lui Dumnzeu, sper sa imi tin minunea sanatoasa in brate cat de curand, si sigur imi vor trece gandurile astea...
Ioana are dreptate Simo, mesajele tale sunt impresionante, un amestec de tristete si tarie. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti curand. Eu stiam ca in momente grele in viata, vand vrei sa te rogi mult pentru ceva anume, e bine sa spui Paraclisul Maicii Domnului. Uite ca la bebe2 eu chiar asta am facut si bebe a venit probabil chiar la inceputul Postului Sf Marii (ca UM a fost pe 19 iulie), eu cred ca Maica Domnului m-a ajutat mult cu rugaciunile ei. Vezi, ziceai de retete, da nici nu stiu ce as putea scrie acolo, eu am sperat ca Dumnezeu are pentru mine planuri de mamica, desi prima data ma cam gandeam ca e posibil sa nu se intample niciodata si voiam sa adoptam.
Asi, ce inseamna ca nu esti sigura cu bebe2? Nu esti sigura daca e momentul potrivit sa vina acum?
Monu in ce zi de ciclu esti? tinem pumnii sa se arate liniuta a 2-a cea incapatanata.
Cornelia, te inteleg cat iti e de greu sa il lasi pe Eduard la gradi, ca am trecut prin asta. Cu timpul te obisnuiesti, si el o sa se simta bine, o sa se invete sa se joace cu alti copii, o sa faca progrese in diverse directii, de o sa te miri de unde stie atatea...iar tu o sa te poti ocupa de minunel cel mititel. Pupici si sarcina fara emotii pe final macar, ca prima parte...
Oana bafta multa luna urmatoare, sa apara doua liniute.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
biscu spune:
Salutare fetelor!
N-am mai scris demult, recunosc, dar nici nu am mai indraznit. Insa acum cred ca am de ce sa scriu. Dupa cum stiti (unele dintre voi) sotul meu nu voia (si nici acum nu e prea convins) bb2. Cu toate astea, am reusit sa-l induplec si am inceput sa prestam acum doua luni. Ei bine eu cred ca luna asta s-a intamplat. Inca nu mi-am facut test, dar uratii trebuiau sa vina vineri si inca nimic (la mine e foarte neregulat ciclul si o singura data mi-a intarziat fara sa fiu si insarcinata). Asa ca maine dimineata o sa testez . Eu cred ca e +. Poate va intrebati cum am avut atata rabdare. Pai am plecat de vineri dimineata de acasa si ne-am intors abia astazi, dar n-am luat nici un test cu mine.
Va pup pe toate si numai bine!