Crema contra petelor de pe fata

Crema contra petelor de pe fata | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

S-a mai discutat asa ceva pe aici, dar fetele vorbeau de petele provocate de soare. Eu ca intreb de cele maronii, provocate de virsta. As vrea sa-i cumpar mamei mele o crema buna si eventual incercata de altii, cind ma duc la farmacie sa stiu de ce intreb! Mersi pentru ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eu am folosit una de la Galenic, fff buna. Nu mai stiu cum ii spune ca am aruncat tubul. Era si cam scumpa, ce-i drept (vreo 600.000 lei) dar a meritat. Daca mergi in farmaciile Sensiblu poti primi sfaturi pt alegerea cremei potrivite. Si se pricep fetele de-acolo! Bafta!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mersi mult de tot! O sa ma duc sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Eu am mai spus asta: petele maronii sunt pete de la ficat.
Eu am avut sarcina toxica, cu insuficienta hepatica si am ramas cu pete maro pe fata. Medicul mi-a spus ca odata cu revenirea ficatului dispar, dar din pacate imediat fac 2 ani de cand le am si sunt tot acolo.
Mama a avut o hepatita groaznica, era sa moara atunci si ei i-au aparut doua pete maro imense (noroc ca erau pe fese) si abia dupa 10 ani i-au disparut.
M-as bucura sa stiu ca trec cu unguente, dar eu una cred ca trebuie umblat la cauza.
Nu strica o analiza de sange, dar sper sa nu fie la tine asta cauza.
Sanatate!

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Mergi la inceput