Oradea (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cristina, si noi tot pe Transilvaniei:)))))
Nu-s triciclete, ci trotinete...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes - pana la ce ora stati in parc ??? ??? ???
Noi Transi dar colt cu StefancelMare :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

gabi, trotinete, asa e, da' vezi tu...
Noi pe Transi, da' mai centralvezi Piteria Capriciosa!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

mamagiuliei acum 4 ani am primit Zyrtec(ptr alergie),Diaphyilina(ptr eliminarea apei,care se acumuleaza de la alergie in plamin),si ceva steroid ptr plamin,pe care nu mai stiu dupa nume,ca in doua secunde am renuntat la ea.
Zyrtec,e cetirizina.La noi este sub numele de Alerid,sau Cetrine.Are un efect sedativ,desi mai nou medicii sunt tare incintati de ea.Eu nu am fost.Si acum refuz s-o iau.
De la Diaphilina mi-a scazut tensiunea,de mi-a venit rau,asa ca am renuntat si la aia.
In concluzie,tot ce m-i s-a dat,nu m-a ajutat,asa ca nu m-am mai dus.
In schimb,anul trecut am gasit,aici la Oradea o doctorita competenta.Ea se numeste Anca Zvoristeanu.O poti gasi la cabinetul ei particular,pe malul Crisului,in centru,linga farmacia aceea...probabil stii tu unde zic!
Ea poate sa va faca exact testele.Are multa rabdare,va explica tot despre ceea ce vrei sa stii.Este la zi cu medicamentele noi,deci jos palaria!Numai fa-ti o programare inainte sa mergi la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daria -ieri de ex. pana la 19.30-20 ca m a luat frigul

Mergi la inceput

Trixi, sar`na de explicatiuni. Am fost la ea o data, am luat Aerius si mi-a mers bine, dup`aia nu m-am mai dus pt testari ca`s neserioasa si pana nu ma doare, nu merg. Dar la copii sub 3 ani a zis ca nu face testari ... asta e baiu`.

So, daca tot stam pe Transilvaniei, nu ne vedem in gasca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

...am crezut ca am scris undeva!Scuze!Eu stau in zona Alcatel.In Rogerius ajungem doar cu masina...dar odata in mod sigur va cautam noi!!!Multumim pentru invitatie!
La doctorita ar trebui sa mergi sa stii!!!Altfel nu te poate ajuta.Iar la copii sub 3 ani...ce sa zic?intr-adevar nu se fac testari.Dar daca nu este foarte serioasa treaba are toate sansele sa dispara.Iar daca asa crezi ca e periculos,ma ineresez ce e de facut!
.....si,pentru putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana30 spune:

bine v-am regasit, si multumesc tututror de primire! ce pompos!?
eu stau in iosia, langa cidor, si am un fecior Tudor de 10 saptamani si 4 zile.
intrebare?: prin ce parcuri mergeti cu copiii? un sfat unde sa merg si eu cu tudor, dar sa nu fie plin de masini, sa ne intoxicam? si sa fie linistit (asta pentru nervii mei nedormiti)
Sarbatori fericite! si multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Recunosc, iar am cumparat flori.

Florile mele

Mergi la inceput

Simina - asa am avut si io anu` trecut, dar iarna l-am trantit pe balconul inchis, bine ca mi-ai amintit de biata floare asa-s io, dusa cu pluta ... Faina floare, mi-a crescut tare mult vara trecuta Poate n`a murit de tot ...

Roxana - sa-ti traiasca Feciorul ! Noi mergem la Artima si langa Patria, in ambele e crima ca`s tare multi copii

Trixi - si eu sper sa-i treaca, deocamdata e ok, dar anul trecut pe vremea asta era nasol cu nasucul ...

Si vrem poze cu oradencele si copiii pe care inca nu i-am vazut

Mergi la inceput