Oradea (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, la cat sunt de ocupata, doar un semn mai pot sa va dau.

P.S. Iti inchipui ca n-am avut nici macar ragazul sa pun pozele de la magnolii? In schimb va arat poze de la Simfonia lalelelor de la Pitesti si de la Gradina Botanica din Bucuresti.
Sunt poze de luna asta. Le-am admirat si eu.
Toata lumea se pregateste de sarbatori...numai eu imi storc mintea printre cifre...

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Trixi si celelalte fete noi de aici de pe forum - bine ati venit si la noi
Trixi - in ce oras umblati in Ungaria pentru alergologie? Eu acum sunt in cautarea unui medic dermatolog in Szeged- ce i drept am cateva nume dar vreau sa merg si sa ma asigur ca e cel mai bun

Gabi- eu stiu ca este curs de inot la bazinul acoperit parca zece sedinte 600.000 lei, mai stiu ca incepe undeva de la 14, 16 si parca 17 dar sigur nu stiu- credeam ca sunteti voi mai informate
Voi da o fuga in careva zi dupa ce ies de la lucru nu mai sa am masina la mine si va spun

Mergi la inceput

simina- nu cred ca esti singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou la lume :-)
Trixi - ce alergii ??? ca si noi avem pe stock ...
Mercedes si Simina - spor la cifre
Gabi - de la 2 ani ??? Asa da, as da-o si eu pe mandra mea sa-si mai termine energia :-)

O zi faina sa aveti !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Buna dimineata fetelor!
mamagiuliei:Cel mai suparator ar fi alergia de polen.Nu stiu anul acesta cum o fi cu ea.
Cel mai de-al dracului e de mucegai si puf,ca am ajuns la astm bronsic cu ele,fara sa-mi dau seama ca sunt alergica.
Mercedes:am avut atentate in Debretin la medici,dar m-am cam lamurit si cu ei.Nu sunt mai destepti decit ai nostri,si pe deasupra sunt si departe.(adevarat e ca acum 10 ani era altfel situatia,pe atunci ai nostri nici nu prea stiau ca exista boala)
In general mergeam ori la Budapesta,ori la Debretin daca era nevoie,dar pe cit posibil nu mai...
Daca merg atunci ori la prieteni,ori la cumparaturi !!!
Va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Trixi,
fi`mea are alergie la polenul de primavara si eu la cel de septembrie. CE tratamente ai primit in Ungaria ??? Sunt tare curioasa de rezultate ...

Mercedes,
mergeti pan` la urma la Szeged ??? Cand va vad si io ?

Mergi la inceput

Daria- noi mergem in fiecare zi(aprox.) la parcul artima- am fost si ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Noi iesim cu bicicleta,adica Andrei pedaleaza si io fug ca disperata neputincioasa in spatele lui. Nu vad, nu cunosc pe nimeni, doar alerg...Noi stam pe Transilvaniei si ne plimbam pana pe Dacia si inapoi. Ma tot gandesc cum nu oboseste golonalelul meu sau nu-l doare ?
Daria, si eu mi-am propus sa merg in Magnoliei ca doar este aproape de noi si mai ales in speranta ca poate lasa omu' bicicleta si se ia cu nisipu'. Pasari de noapte suntem si noi, ca al meu se trezeste pe la 18.
Acuma tot ca sa-mi menajez un pic conditia fizica de 2 lei, m-am gandit sa-i iau o tricicleta, ca am vazut-o pe Gabi cu doua bucati copii dotati cu triciclete si mergeau destul de incetisor
Sanatate si spor la asteptat iepurasul!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Cristinaaaa, si noi tot pe Transilvaniei stam ! Poate-mi esti vecina precum Marius si nu stim
Mercedes - de ce nu veniti la magnoliei ??? nu-i mai aproape ?

Mergi la inceput

cristina- si noi tot pe Transilvaniei dar pe capatul dinspre Dacia

Da Daria mi ar fi mai usor in Magnoliei daca Cristi nu ar face figuri cu bita lui.... acolo nu i place cca nu poate merge drept
Merge de cateva zile cu bita mare si ce mai ne trebuie loc mai mult

Mergi la inceput