Iasule, mandra cetate! (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Buna
am si eu o rugaminte
cunoaste cineva un profesor de biologie?
pt pregatire admitere medicina?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

ADEVARAT A INVIAT !

Multa sanatate,fericire si pace sufleteasca tuturor !

Am cam tras chiulul sapt.trecuta,fiindca l-am avut pe Mihnea mosafir(fiind in vacanta)si nu am avut loc la calculator.
Sper sa reusesc sa citesc toate paginile zilele acestea!

VA PUPACIM DULCE PE TOTI SI MULTA SANATATE CELOR BOLNAVIORI !

Adriana desfa sampania!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Intru doar sa va spun c-am picat la oras(la sala am fac 26).Un pieton care trecuse de mine, pe care nu l-am asteptat sa puna piciorul pe trotuar si mi-a pus frana inspectorul,ca e pieton pe trecere.In rest ,a fost bine,dar ...n-a fost destul.data viitoare sa casc okii mai bine si sa nu ma mai grabesc..
Sant suparata,c-acum puteam sa beau sampanica..daca nu ma grabeam...asa mai astept vreo luna si mai scot din buzunar un teanc de bani..
Ne-auzim.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Carmenp pot sa apar si eu in listutza? Uite datele:
Eloise, data nasterii mele e 7 martie 1976, sint cu DPN 18 octombrie 2006.

Aveam si o intrebare pentru fetele care au fost, sau sint acum insarcinate...poate s-a mai scris la subiectul acesta dar eu n-am citit din urma. Am fost azi sa caut haine pentru dar magazine specializate am gasit numai in Mall, Louise si HV Street, si acelea foarte saracacioase. De acum ce pun pe mine devine o mare problema, si azi n-am gasit nimic, foarte prost aprovizionate cele 2 mentionate mai sus. Voi ce unde va imbracati/v-ati imbracat? Va rog lamuriti-ma ca sint intr-o ceatza totala. Unde pot gasi magazine pentru gravide, in alte cartiere? Multumesc mult in avans!
Numai bine tuturor!

Eloise 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Scuzele mele..
Am uitat sa multumesc pentru urari si pumnisori stransi.Multumiri...dar ...pot sa le pastrez si pentru data viitoare?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buli (Anca), scuzele mele, nu am reusit sa ajung repede inapoi in Tatarasi (te-am sunat dar nu cred ca ai auzit, oricum era tarziu, mai mult ca sigur nu mai erai in zona, iarta-ma te rog). Cand ai sunat eram in masina , veneam din Metro, dar mergeam catre firma. Am cumparat parchet, folie si plinta si le-am dus la sediu, ca am acolo muncitorii care sunt aproape gata cu varuitul si maine se apuca de pus parchetul... Tot maine cumpar si le duc gresia. Sper sa nu dureze foartte mult cu astea, ca sa am timp sa intru si eu sa mai fac cate ceva in interior...Deocamdata e santier in toata regula, iar eu sunt rupta de cat am alergat azi, din magazin in magazin...
Am luat si gazon, sper sa il si seman...Sunt o multime de lucruri de facut...In plus, salteaua gonflabila (cetatea cu girafe) pe care am comandat-o nu a venit si cica mai intarzie, iar patratelele pt acoperit podeaua, pe care le astept din Cipru nu au venit nici ele...Oricat de nerabdatoare as fi eu, trebuie sa accept realiatea...

Carmen, eu si maine ajung in Podu de fier, deci aproape de Tg. Cucu, daca vrei iti aduc outele, pana in pranz, numai sa zici unde...

Buli, tare imi pare rau ca nu am fost pe faza azi, eu maine dimineata trec prin centru daca ajuta la ceva, daca nu... zi tu cand mai poti ajunge in Tatarasi...

Adriana, sterge lacrimile, nu merita sa plangi pt asta. Tinem pumnii pt data viitoare, mai cu foc!

Despre CUCONIADA
Propun sambata, 13 mai, sau duminica 14 mai, seara, pe la ora ziceti voi cat...Astept pareri si inscrieri pe listuta de participare!

Invitatia e valavila pt voi toate, mamici, burtici sau nici una nici alta...deocamdata, in principiu fara kupii, ca sa ne tihneasca, dar daca nu aveti cu cine ii lasa, primiti dezlegare...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana: lasa, nu fi suparata, data viitoare nu o sa mai gaseasca examinatorul nici un motiv. Nu mai stiu ce prevede regulamentul dar asta e o aberatie ca sa astepti pietonul sa puna piciorul pe trotuar. Pai unde nu e semafor si sunt tot timpul pietoni ce tb. sa faci? Nu mai treci pana noaptea?

Eloise: magazin pt. burticute mai e si in Podu Ros la 1001 articole(e un stand mic). Am auzit ca mai e unul pe langa posta din Nicolina dar nu stiu unde anume e. Asa hainute frumoase pt. servici nu am vazut cand am cautat. Eu mi-am luat prin octombrie din Siraj(gasisem mai fainute decat in oras: pantaloni din stofa, negri, la dunga pt. munca si costumas) - preturile sunt la fel ca in rest. Standul e in spatiul mai mare, pe culoarul principal, e doar pt. burticute. Acum nu stiu ce hainute mai au.
Sarcina usoara si strumf sanatos.

Dana: eu va urez "cuconiada" cat mai placuta Atunci e posibil sa fiu in spital cu strumfita in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adriana, asta voiam sa spun si eu aberatie! Cum adica...sa stai sa formi pana unul mocait se suie pe trotuar? pai se face o coada in spate si claxoneaza toti...Lasa ca data viitoare va fi ok. Tot raul spre bine pana la urma.
Magazin cu hainute pt gravidute este si la Teba Industries(din Podu Ros a doua statie de tramvai spre zona industriala). Si la Siraj vazusem mai demult...dar pe mine ma omoara aglomeratia de acolo...doar acum sa fie mai liber ca a trecut Pastele si lumea nu mai e in febra cumparaturilor.
Dana, mult spor la amenajat, ma gandesc ca acum esti prinsa cu toate.
Un medic bun oftalmolog este pe strada Socola, la cabinetul particular este d-na dr. Dimofte. Se Poate merge cu trimitere si am inteles ca aplica si o reducere la consultatie.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana,imi pare rau pentru isprava de azi,dar cred ca ai avut tu "bafta" sa-l prinzi pe dl politai trezit cu fata la cearsaf.Asta nu e un motiv sa te pice!

Chiar se pune de-o cuconiada?

Cine stie unde este un Ciufolici (asa ii zice?) la noi in Iasi? Vreau sa-l tund pe Robert.

Va pup.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Adriana, nu mai fi trista!
Esti tare daca ai facut 26 la sala! Data viitoare va fi mai bine... Stai tu linistita ca oricat te pregatesti si oricat de bine te descurci, tot iti cauta astia nod in papura, doar pt ca esti femeie... Am auzit de la "n" persoane... Si sa stii ca poti pastra pumnii si mai adaugam si altii...

Miha, eu am auzit de Ciufulici in Iasi... dar nu mai stiu unde, cand, cum... Daca aflu ceva, iti spun...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput