Iasule, mandra cetate! (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hristos a inviat!!
Ne primiti si pe noi,in clubul iesencelor?Eu va citesc demult,da sunt activa pe alt forum si de cate ori va citesc imi propun sa ma inscriu si la voi da parca n-am curajasa ca, acum parca am prins un pic
Noi suntem ieseni de prin '91, de cand am venit la studii inalte,stam in Alexandru, la porumbei si avem o mandretze de donsoara de un an si 9 luni,Maria.
pupici si o zi buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana,multa bafta la examen!Si sotul meu are astazi examen cu elevii lui,doar ca el este istructor si nu prea are emotii.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bun venit, g_ioana!
Si sa iti traiasca printesa!

Multa bafta Adriana! Pumnii sunt stransi de dimineata!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adriana multa bafta azi.Cred ca deja ai scapat de sala sia stept raspunsul. Tinem pumnii pt oras, dar te asigur ca o sa fie bine.
Ioana bine ai venit printre noi si te asteptam sa ne scrii mai des.
Dana, cand ramasese inaugurarea, pe 1 mai?
Si Mateiul meu are iar muci si tuseste un pic...dar o sa o rezolvam noi si pe asta desigur.
In rest spor la munca tuturor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen (mephala) in ianuarie am fost la Medoptica, pe Socola (parca asa se chema bulevardul, vis-avis de Carmen Stil) la dr. Dimofte. Mi s-a parut foarte complet controlul, a costat 25 lei consultatia, daca ai trimitere de la dr. de familie era 15 lei. Nr. telefon 218347

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, da datele sa va trec in listuta

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

ok Carmen si merci
Io,Ioana,7 februarie 1973,90-60-90si mandrutza Maria-Raluca,5 iulie 2004, 84cm, 11,5kg, categoria tzantzar!Pentru al doilea plod sunt inscrisa pe lista mamicilor de iulie 2008
Mai trebe si altele?
Intreba cineva de oftalmolog,eu am auzit ca la spitalul CFR este o doctoritza foarte buna,Ianopol,parca si poate fi gasita in fiecare zi la ora 13 la cabinet(pe mine ma interesa pentru mandruta,dar nu am mai avut probleme)
pupici si sanatate

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Adriana,multa bafta la examen!Si sotul meu are astazi examen cu elevii lui,doar ca el este istructor si nu prea are emotii.

Hristos a inviat!

La ce firma este sotul tau instructor?Eu am dat o data examen acum 1 an jumate,am picat la traseu si mi-am propus ca vara asta sa ma apuc din nou,dar nu vreau sa reiau cu fostul instructor.E rabdator sotul tau?Ca eu nu-s o persoana talentata la condus si pe deasupra si foarte emotiva, iar instructorul cu care am facut ma lua mereu in balon ca deh,doar sunt femeie, si se stie ce bine se pricep femeile la condus.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Adriana multa ,multa bafta.
vreau si eu pe listuta chiar daca intram destul de rar.
Lacramioara 15 06 1981
Fabian 25 08 2002
Gabi multa sanatate lui Matei.si al meu are o graoza de m... si asnoapte mi-a facut un concert live de tuse de toata frumusetea.azi nu l-am dus la gradi.acusi mergem la doctor.cu toate ca azi de cand s-a trezit nu a mai tusit.numai in timpul noptii il apuca de nu se mai opreste.
va pupacesc

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Hristos a inviat!

La ce firma este sotul tau instructor?Eu am dat o data examen acum 1 an jumate,am picat la traseu si mi-am propus ca vara asta sa ma apuc din nou,dar nu vreau sa reiau cu fostul instructor.E rabdator sotul tau?Ca eu nu-s o persoana talentata la condus si pe deasupra si foarte emotiva, iar instructorul cu care am facut ma lua mereu in balon ca deh,doar sunt femeie, si se stie ce bine se pricep femeile la condus.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

La Setar este instructor,pe Dacia Solentza.
Cat despre rabdare...daca m-a suportat pe mine 11 ani cred ca are!!!

Mergi la inceput