Ajutor,fetelor! - trompe obturate
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
nasha_4as spune:
Piticutule,nu ti-a recomandat nimeni niste instilatii pentru trompe(sint ca HSG )numai ca in loc de substanta de contrast se injecteaza antibiotic.bine ca parerile sint impartite in privinta lor,ca ar fi bune ca nu ar fi...te pup dulce!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BIENCUTA spune:
piticuto sa ai bafta si sa dea Dumnezeu sa se vada si rezultatele.da pt trompe se pac perfuzii(instilatii),vezi ce zice doc. daca este nevoie sa le faci.eu in ziua a7 ma duc sa le fac.
sa auzim de bine si de cat mai multe
floroiu bianca
smo spune:
Multa bafta, Irina, sunt sigura ca totul va fi ok pentru tine in cele din urma.
te pup, mia
piticul spune:
Ce-mi place,aici pe forum.Lumea imi zice ba Piticutzu,ba Piticuto.Chiar e super.Ultimul medic pe care l-am consultat a zis sa fac tratament si apoi instilatii,in caz ca tratamentul nu rezolva nimic.Acu nu stiu ce sa zic.Antibiotic de regula eu iau foarte rar,o data pe an uneori chiar mai rar.Sper sa ajute si el un pic.Daca instilatiile sunt la fel ca histerosalpinografia,e cam nasol.Pe mine m-a durut cumplit,bine ca nu a tinut mult.Dar o sa le fac daca va fi necesar.Biencuta,tu unde le faci,in Pitesti?Pup toate fetele
nasha_4as spune:
Instilatiile sint la fel ca HSG,numai k dureaza un pic mai mult cca.10 min sau 15 eu zic k nu conteaza durerea de moment,fiind trecatoare,e mai dureros faptul k se poate sa nu dea rezultate
apropos!ce antibiotic ti-au dat
nasha_4as spune:
Si inca un sfat!daca te hotarasti sa le faci,cumpara-ti singura seringi de 20 parca(nu mai stiu sigur,o sa iti spuna ei)si mare atentie sa vezi cum isi sterilizeaza instrumentele!!!
nasha_4as spune:
Repeta testul chlamidia,pentru ca majoritatea bolilor inflamatorii pelvine sint generate de ea,si mai ales cind se cronicizeaza e mai grav
piticul spune:
Pai doxiciclina si zanosinul se dau si in caz de infectie cu chlamydia(am citit pe prospect).Fac tratamentul intai si apoi repet analiza.Rau nu cred ca are ce sa faca.E nasol cu chlamydia asta ca nu iese clar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
piticutzule ai mare grija cu clhamydia asta ca de la ea se infunda trompele si tot de la ea devii o candidata la extrauterina. cel mai bine se trateaza cu Summamed. Activeaza-ti te rog PM-ul.