Ajutor,fetelor! - trompe obturate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna,Nasha! Informatia pe care tu mi-ai dat-o despre respectivul doctor o am si eu din mai multe surse.Ceea ce inseamna ca e adevarata.Aparatura performanta are insa.Pai ce sa iti spun,la eco vaginal mi-a vazut prima data un chist de 3 cm.apoi la histero s-au vazut ambele trompe obturate cu sactosalpinx si la urmatoare eco vaginala a vazut un chist de 1,3 cm.si pe celalalt ovar.Plus ca din nastere trompa stanga e mult mai sus decat ar trebui,e cocotata si toata contorsionata,daca vezi filmul iti vine sa urli.Am mai facut toxoplasmoza,clamydia,anticorpi antispermatici,spermograma,ovulatia.Clamidia trebuie repetata pentru ca nu e foarte clar,a iesit foarte aproape de valoarea minima.Spermograma sotului a iesit char foarte bine(bine macar ca aici totul este o.k.).De asemenea a iesit ca am si ovulatie,a iesit si la eco pe ovarul stang un folicul de 2 cm si ceva.Cam atat am la istoric,a...si bineinteles analiza seceretiei,testul Papa Nicolau.Ai dreptate cu operatia clasica facuta in Craiova,asa mi-a spus si medicul.Bine ca am mai cerut si alte pareri,ma ducem ,ma operam si degeaba,plus durerea si spitalul ala ingrozitor.Ca eu una am crezut ca crap si la histerosalpinografie.Si zic eu ca sunt rezistenta la durere.In mai,dupa cum ti-am mai spus merg si la Bucuresti.Nu mai sunt nici eu chiar atat de tanara,am 32 de ani,dar sunt o luptatoare si o rabdatoare.Si norocoasa-Dumnezeu mi-a dat de toate in viata.Sper sa ma ajute si de data asta.Tu zici ca esti veterana,spune-mi si mie la tine cum a fost,de cand te tratazi cu cine(daca poti).Tu stii sa fie vreo legatura obligatorie intre sactosalpinxul asta si endometrioza?Chisturile alea de pe ovare sa fie chisturi endometriozice?Sau sactosalpinxul asta le-a facut?Ca pe unde citesc de fete cu boala asta ,vorbesc si de endometrioza.Pe net nu am gasit nimic despre legatura dintre cele doua.Mai vorbim.Te pup,Piticul

Mergi la inceput

Buna Smo,nu am primit inca e-mailul tau.Poate ca mailurile de aici intra mai greu.Cine stie?Oricum iti multumesc pentru sfaturi,daca nu ar fi fost sotul meu sa insiste sa mai vedem si un alt medic,probabil ca m-as fi operat si eu.Ca si tine,am avut incredere,primul doctor mi s-a parut un tip foarte competent,care stie ce face.Dar vreau sa te intreb ceva:tu ai auzit de un caz ca al nostru care sa fi fost o reusita?Ca eu din pacate am tot cautat dar nu am gasit nici unul.Dar...speranta moare ultima.Te pup,sa auzim numai de bine,Piticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaadriana spune:

Buna Piticule
Bine ai venit! si sper sa stai cat mai putin pe aici
anul trecut in martie am facut histerosalpingografie si am fost diagnosticata si eu cu sactosalpinx cu supapa la trompa dreapta, iar trompa stanga a fost diagnosticata ca partial permeabila. Doctorul mi-a spus ca sansele sa raman insarcinata sunt mici si daca vreau bb ar trebui sa ma operez. Am mai fost pe la alti medici am mai incercat diverse tratamente cu antibiotice inclusiv polidin, am facut o luna instilatii la o clinica particulara fara nici un rezultat. Saptamana trecuta m-am dus iar la medicul la care mi-a facut histerosalpingografia anul trecut sa vorbesc cu el sa ma operez. in fine ideea este ca mi-a facut iar hsg si spre marea mea uimire trompa cu sactosalpinx este perfecta (s-a vindecat) iar cealalta este si ea permeabila. luna asta incerc sa raman asa daca nu de luna viitoare incep stimularea ovariana cu ova-mit si am sa fac inseminare artificia.
Te pup marina

Mergi la inceput

Urraaa,deci se poate vindeca!!!Si totusi de ce nu ai ramas insarcinata pe cale naturala inca?Sper ca o sa se intample luna aceasta acum,ca ai trompitele bune.Te pupicesc,sa iti dea Dumnezeu numai bine si un mic,Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Piticule,daca te duci la bucuresti in mai eu zic sa insisti pt. o laparo,pt.ca daca se poate face ceva cu trompele tale se si face cu laparo(adica operatia de care iti vorbeam)si asa stii pe ce cale sa o apuci,eu am facut-o la bega ,la timisoara
Plus ca la laparo iti fac iar HSG si vei vedea si daca circula bine substanta de contrast in trompe
Cit despre chisturi si endometrioza,nu stiu...eu probleme cu ovarele nu am,si despre endometrioza nu mi s-a spus la timisoara,ce am apucat sa vad eu pe fisa era hidrosalpinx pe ambele trompe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaadriana spune:

Buna ma bucur ca te-a inveselit mesajul meu

Nu tin neaparat sa fac inseminare artificiala dar doctorul mi-a sugerat si plus de asta am senzatia ca asa o sa reusesc mai repede sa am un . Sotul meu munceste foarte mult si este cam ocupat de accea este mai dificil sa facem exact cand trebuie.

Te pupicesc si bafta multa

Mergi la inceput

Fetelor,va las,ma duc si eu la culcare.M-am prostit rau de tot cu forumul asta.Astazi am stat pe net toata ziua.Macar am mai aflat si eu una alta.Cat ne luptam pentru un copilas si cu cata usurinta alte femei si-l abandoneaza...Iar ma apuca depresia.Uite ce mi-a trecut prin minte:ce-ar fi sa-mi iau un concediu medical dupa ce ma duc la Bucuresti in mai si sa plec cu sotiorul meu la Sovata?Ani de zile am muncit si am muncit.Pentru o casa,pentru o pozitie,pentru o slujba,o masina,mereu a fost altceva inainte.Acum gata,sper sa ma fi desteptat cat inca mai e timp.Simt nevoia sa va scriu asa toata ziua,buna-ziua.Stiu insa ca voi ma puteti intelege.Mai vorbim maine.Noapte buna,Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Si eu m-am hotarit ptr.SOVATA!!!
ca mi-a fost recomandata de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smo spune:

quote:
Originally posted by piticul

Buna Smo,nu am primit inca e-mailul tau.Poate ca mailurile de aici intra mai greu.Cine stie?Oricum iti multumesc pentru sfaturi,daca nu ar fi fost sotul meu sa insiste sa mai vedem si un alt medic,probabil ca m-as fi operat si eu.Ca si tine,am avut incredere,primul doctor mi s-a parut un tip foarte competent,care stie ce face.Dar vreau sa te intreb ceva:tu ai auzit de un caz ca al nostru care sa fi fost o reusita?Ca eu din pacate am tot cautat dar nu am gasit nici unul.Dar...speranta moare ultima.Te pup,sa auzim numai de bine,Piticul.

Nu stiu ce se intimpla, Irina cu e-mailurile pe care le trimit de pe forum dar se pare ca nu ajung la destinatie. Daca vrei poti incerca eventual tu sa-mi trimiti e-mail sau PM - sa am adresa ta si sa corespondam direct sau chiar sa ne 'intilnim' la conversatie pe msn sau skype.
Nu prea am auzit de cazuri similare cu la nostru (se pare ca noi avem aproape aceleasi probleme pt ca unul dintre medicii la care am fost (si cel mai bun dupa parerea mea - pacat ca nu este in Ro) imi spune ca el ma suspecteaza si de ovare polichistice si nu pt ca fi avut chisturi ovariene la acel moment ci datorita simptomelor pe care le aveam ). Pot sa-ti spun ca (si asta s-ar putea sa o mai fi spus) problema mea cu trompele s-a rezolvat chiar fara a face nici un tratament specific pt asta - e adevarat ca in 2004-2005 am fost de vreo 4-5 ori la mare si stateam in apa cu orele dar nu stiu daca asta ajutat in vreun fel sau nu. ce mi-e mie teama acum e ca endometrioza a revenit si din ce am citit prin literatura de specialitate se pare ca pentru a ramane insarcinata singurul tratament pt endometrioza este laparoscopia.
Acum insa cele mai mari sperante mi le pun in Sovata - merg la inceputul lui Mai si m-as bucura daca am putea sa ne intilnim pe acolo. Tu in ce perioada crezi ca vei fi acolo?

te pup, mia

Mergi la inceput

Fetelor,azi m-am inarmat cu o plasuta de antibiotice.Cred ca imi vin ,asa cum ziceti voi, rusii.Si asta inseamna ca ma apuc de tratament.Sper ca trompitele mele sa fie cuminti si sa reactioneze bine.Parca mai imi vine sa zambesc cand ma gandesc ca in zilele urmatoare incep in sfarsit sa fac ceva concret decat sa ma tot vait si sa ma documentez.In plus,a fost o zi superba afara.Voi ce mai ziceti?Ce sunteti asa cumintele?Pup toate viitoarele,PITICUL

Mergi la inceput