Ajutor,fetelor! - trompe obturate

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

pai normal ca trebuie tratat sacosalpinxul,ca de aia ne spun ca vor sa ne scoata trompele,ca sa aiba garantia cit de cit a unei reusite fiv
dar depinde cit de VECHI e...(aici e buba,ca orice boala se cronicizeaza si nu se mai vindeca niciodat,decit se amelioreaza temporar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

nasha, vreau sa te contrazic, dar numai din dorinta de a va da sperante. la primul hsg a reiesit ca am obstructie tubara totala pe partea stanga si partiala pe dreapta. am facut instilatii 3 luni in speranta imbunatatirii situatiei, dar dupa tratatment, la a doua hsg, m-am trezit cu obstructie tubara bilaterala... nu mai aveam nici o speranta, singura sansa - FIV. dupa aprox. un an de la a doua hsg am ramas insarcinata pe cale naturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Tia, intotdeauna m-am gandit la tine ca ai avut parte de o minune si tot am sperat sa se intample asa si cu mine, dar din pacate pana acum nu a fost sa fie.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Dana, nici nu mai stiu de cate ori mi s-a intamplat sa gandesc si eu ca tine.. A fost o minune, asa este, dar la minunea asta au contribuit foarte multe...hsg-urile, instilatiile, stimularea cu menogon de la FIV, sarcina pierduta de la primul FIV, tratamentul naturist pentru sotul meu.. si mai ales speranta. Daca m-as fi luat dupa faptul ca eram in luna in care as fi inceput tratamentul pentru FIV, nu ar fi trebuit sa mai incercam, nu? Mai aveam cateva zile pana la prima injectie, dar am vrut sa incerc, chiar si in al doisprezecelea ceas! Atunci s-a prins! Este uluitor ce rol important il joaca speranta..

Mergi la inceput

da,TIA,speranta,bunul DUMNEZEU,si ceea ce iti e scris!!!
oricum iti multumesc pentru incurajari,si eu am 3 hsg,3 luni de instilatii urmate riguros si o laparo,sotul spermograma buna,eu analize hormonale ok si cam atit...inseminare nu mi-a recomandat niciunul din doctori,asa ca nu am facut
am ultima solutie fiv,anul asta sau cel mai tirziu la anul,dar refuz sa il fac in tara...,macar ma consolez cu faptul ca imi stiu diagnosticul de la atitia medici si e clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,pe masura ce citesc mai mult ma sperii.Nasol rau sactosalpinxul asta.Cum Dumnezeu ne-am procopsit cu el?Inca nu imi vine sa cred ca trebuie sa trec prin asa ceva.In strainatate pentru o chestie de asta ca a noastra scoate direct trompele.Ce ne facem?Cum o dam,cum o intoarcem tot acolo ajungem:ori sarcina extrauterina ori trompe scoase.OOOF,ooof.Si vorba ta nasha,doar sunt ale noastre.Mie mi-e sa nu fac laparoscopia degeaba(desi sunt hotarata sa merg sa ma programez luna viitoare).Tia iti multumim pentru incurajari.Chiar minune se numeste ceea ce ti s-a intamplat.Iar si iar va rog,stie cineva vreun caz ca al nostru care pana la urma sa fi fost o reusita?Unul cu sactosalpinx,hidrosalpinx,ce-o fi.Ca m-am saturat sa tot aud de fete care s-au operat sau au facut FIV si...nimic.Chiar o fi asa fara leac?PITICUL

Mergi la inceput

PITICULE,laparo e cea mai buna metoda descoperita la ora actuala de diagnosticare,la mine instilatiile au avut efect (desi la primul hsg mi s-a spus ca nu a fost montat aparatul corect,sa zicem ca da asa a fost),dar in timp ce la prima,a doua instilatie m-au chinuit degeaba pentru ca antibioticul nu urca pe trompe,deja la a 3-a incolo,a inceput sa patrunda in trompe din ce in ce mai bine(am simtit si eu asa ca de data asta eram sigura ca imi fac bine)si in a 3-a luna deja circula super ok!mie mi-a rezolvat problema de interior a trompelor...dar problema nr.1 in asemenea cazuri chit ca substanta de contrast circula ok,ramin aderentele pe trompe care se pot rezolva la laparo dar care iti repet depinde cit sint de vechi,depinde de virsta,pentru ca tesuturile nu se mai refac la o anumita virsta sau ma rog nu se mai refac asa bine(optimist spus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufosul negru spune:

Salutare fetelor.Si eu ma numar printre cele nefericite,cu trompe care nu functioneaza.Dupa Hsg am avut 2 sarcini extrauterine,la interval de un an una de cealalta,cu toate astea mai am inca ambele trompe,insa singura sansa e FIV pt mine(riscul unei alte extrauterinie nu este exclus).

Mergi la inceput

bine ai venit,PUFI,cum DD le-ai facut?dupa hsg-uri...spune-ne mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna,Pufosule!Bine ai venit!Pai si ce zic medicii tai prin Germania?Povesteste-ne mai multe.Ca noi de ai nostri...ne-am cam saturat!PITICUL

Mergi la inceput